• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Oh be sonunda soyledin . Teyzen muthis arkanda . Artik isler yoluna girer sen icini ferah tut ve dik dur artik . Butun dualarim seninle .
Sanirim teyzene kac aylik oldugunu soylemedin ki aldir demis . Yani su an yasal sureyi gectigini bile bile mi aldir dedi :/

Bazen kötünün iyisi çözüm arar insan,buda onlardan biri,bana görede öldürmek daha kötü,belki iyi bir aile de büyüyücek çocuk,evlat hasretiyle yanıp tutuşan nice aileler var
Küçücük bile bir ışık varsa,karanlıktan o ışığa doğru koşmalı insan..

Olabilir bilmiyorum ben bu cocuk esirgemeden cok etkileniyorum üzülüyorum... insallah böyle olmaz ne bileyim belki cok ütopik ama aileyi ikna edecek bu kiz şu saatten sonra zaten aldırma olmaz olmamali butun aile tasi tarağı toplayacak cevre baskisindan korkuyorlarsa baska bir şehire ya da Ankara koca yer baska semte taşınacaklar herkes bekar hamile olduğunu bilmek zorunda değil... hamileyken karnı çıkınca yanlarinda tutan aile doğuncada bakarlar elbet...ama ben ailenin aldirma için baski yapacağını düşünüyorum

Olabilir bilmiyorum ben bu cocuk esirgemeden cok etkileniyorum üzülüyorum... insallah böyle olmaz ne bileyim belki cok ütopik ama aileyi ikna edecek bu kiz şu saatten sonra zaten aldırma olmaz olmamali butun aile tasi tarağı toplayacak cevre baskisindan korkuyorlarsa baska bir şehire ya da Ankara koca yer baska semte taşınacaklar herkes bekar hamile olduğunu bilmek zorunda değil... hamileyken karnı çıkınca yanlarinda tutan aile doğuncada bakarlar elbet...ama ben ailenin aldirma için baski yapacağını düşünüyorum
Bende baskı yapacağını düşünüyorum,inşallah konu sahibi yenik düşmez,ama karşı taraf gönülsüzde olsa evlendirme işine razı olacak bence,kızın ailesinin başını kaldırsınlarda formaliteden bile olsa,isterse doğar doğmaz boşansınlar,ben ailesi içinde üzülüyorum, annesi mahfolacak bugün,kocasına nasıl diyecek çok zor çok..

Bende baskı yapacağını düşünüyorum,inşallah konu sahibi yenik düşmez,ama karşı taraf gönülsüzde olsa evlendirme işine razı olacak bence,kızın ailesinin başını kaldırsınlarda formaliteden bile olsa,isterse doğar doğmaz boşansınlar,ben ailesi içinde üzülüyorum, annesi mahfolacak bugün,kocasına nasıl diyecek çok zor çok..
Sadece şu kadar diyim karşı taraf o nikahı kıydırmaz.

Aslinda formaliteden nikah yapılabilir yani istemiyorlarsa bile kizin ailesinin en azindan çevreye karşı biraz kendilerini iyi hissetmeleri açısından...

Babamın arkadaşi var esiyle ayri her ikiside farkli kişilerle evli, kızlari 20 yasindaydi hamile kalmış erkek kardeşi mesaj görmüş annesine yazdığı babasina demis filan , kiz sanırım aldıracakti ama babasi evlenin dedi birde herkes duydu akrabalari vs. Adama at kızı görüşme dediler adam evlendirdi düğünü yaptı, arabasını bile aldi ve babama ne yapayım cocugumu mu kaybedeyim dedi, biz çok takdir ettik. Tabi oglanda evlenmek istedi.belki bunlarda da babasi sahip çıkar

Bence oğullarının can korkusuyla kıyabilirler
Can korkusu derken intahar falan eder diye mi düşündünüz oğlanın tek derdi şuanki durumdan kurtulmak bence yoksa şimdiye kadar gidip nikah kıyardı. Varlıklı bir aileden geliyormuş ya baba parası yemek varken neden evlenip okulu bırakıp çalışmak zorunda kalsın ki düşünce yapısında

Oğullarının canına ne olacak ki? Ne korkusu? Orası Trabzon.
Herkes böyle birşeyde az çok korku yaşar,birde mutlaka duyulacaktır çevrelerinde,konu sahibi babalık davası açacaktır,bu kadar sansasyona gelemezler bence,kısa yolu seçerler gibi geliyor

Can korkusu derken intahar falan eder diye mi düşündünüz oğlanın tek derdi şuanki durumdan kurtulmak bence yoksa şimdiye kadar gidip nikah kıyardı. Varlıklı bir aileden geliyormuş ya baba parası yemek varken neden evlenip okulu bırakıp çalışmak zorunda kalsın ki düşünce yapısında
Yok intihar değil,konu sahibinin ailesinin kötü şeyler yapmasından korkabilirler

Ya arkadaşlar çok mu Türk filmi izliyorsunuz, aşırı romantik düşünüyorsunuz. Onlara ne kızın ailesinin boynunu eğmesinden? Herkes kendi ailesine gelecek lafı düşünür, hele ki Trabzonlular buna daha çok önem veriyor ki şu anda kızın yaptığı şey yüzünden kızı aileye layık görmüyorlar, en büyük mesele bu aslında.
Herkes böyle birşeyde az çok korku yaşar,birde mutlaka duyulacaktır çevrelerinde,konu sahibi babalık davası açacaktır,bu kadar sansasyona gelemezler bence,kısa yolu seçerler gibi geliyor
Açsın dava, bu dava gazetelerde, tvlerde mi çıkacak? Ne sansasyonu ya. :)
Kızın ailesi Trabzonda onlara yaklaşamaz bile.

Son düzenleme:
Bebek olsa da kıydırmayacaklar hala kimse anlayamadı; ama şu an güzellikle, tatlı dille halletmeye çalışıyorlar sadece.
18 yaşını geçmiş olan biri istediği ile evlenir ailesine nasıl engel olacak belediyeye gidip kıymayın mı nikahı diyecek. Oğlanın niyeti yok zaten

Bence aileside aldirmaya ikna edecek teyzesi konuşmuş ama dua ederiz aldıralim demis...

Ayrica su düşüncede cok korkutucu geliyor kimseyi evladindan ayırmasın Rabbim , bilmiyorum çocuğunuz var mi ama doğur cocuk esirgemeye ver demek resmen beni bitirdi... bu kadar kolay mi herşey, zevk için birşey yap sonra doğur ve kuruma ver o cocuklar güllük gülistanlık büyümuyor orda, kendi annesi sevgisini vermezse elin adamı sevmiyor... sizlik birşey yok yazdığınıza cevap veriyorum ama içim ciz etti... oğlum var allah korusun düşüncesi deli eder

Aldirmak cok günah geliyor kulağa ya da herkes böyle diyor ama öncesi ve sonrasida yazik günah çocuğa, orda her yetişen kötü demiyorum ama olanlar kötü alışkanlıklar edinenlere toplumca vah vah diye bakmıyoruz..
Anasi babasi o cocuklarin hayatini bitiriyor buda günah bence
Çocuk 14 haftalık oldu, aldırmak cinayet artık bir nevi. Haftası Küçük olsa haklısınız

18 yaşını geçmiş olan biri istediği ile evlenir ailesine nasıl engel olacak belediyeye gidip kıymayın mı nikahı diyecek. Oğlanın niyeti yok zaten
Yahu istese bile evlenemez ailesi istemeden. Sadece diyorum ki para para para.

Ya arkadaşlar çok mu Türk filmi izliyorsunuz, aşırı romantik düşünüyorsunuz. Onlara ne kızın ailesinin boynunu eğmesinden? Herkes kendi ailesine gelecek lafı düşünür, hele ki Trabzonlular buna daha çok önem veriyor ki şu anda kızın yaptığı şey yüzünden kızı aileye layık görmüyorlar en büyük mesele bu aslında.

Açsın dava bu dava gazetelerde, tvlerde mi çıkacak? Ne sansasyonu ya. :)
Kızın ailesi Trabzon'da onlara yaklaşamaz bile.
Bu trabzonlu ailenin çevresi duymuyacakmı bu olayı,gururlanarak mı anlatacaklar bizim oğlan çocuk yapmış diye,bi kere kendilerine layık gördükleri biriyle bile evlendirmek isteseler,çocuğu varmış,elin kızını hamile bırakmış almamış söylentileri aile ve oğulları için kötü birşey değilmi sizce?

Bu trabzonlu ailenin çevresi duymuyacakmı bu olayı,gururlanarak mı anlatacaklar bizim oğlan çocuk yapmış diye,bi kere kendilerine layık gördükleri biriyle bile evlendirmek isteseler,çocuğu varmış,elin kızını hamile bırakmış almamış söylentileri aile ve oğulları için kötü birşey değilmi sizce?
Pardon da nerden duyacak millet? Herkesin bir sürü davası var, çevrenizde kimin ne davası olduğunu biliyor musunuz siz mesela?
Onlar kendilerince bir kız bulur merak etmeyin, hallederler.

Aile varlıkli miymis bilmiyordum kürtaj yapacak dokturuda böyle parayla bulmuşlardır...

Ikisi yapmış bişeyler ama bunun bedelini sadece kiz ödeyecek büyük ihtimalle...

Korunmak nasıl akila gelmez cok üzücü olaylar

Back