• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Ben de size şunu hatırlatayım öyleyse, sitede göz ardı etmek diye bir özellik de var. Eğer siz bunu yaparsanız benim yorumlarımı görmezsiniz...

Ama benim bu konu için yapabileceğim birşey yok. Takip etmiyorum zaten ama sürekli ya trend konularda ya da yeni mesajlarda karşıma çıkıyor. Konu sahibini göz ardı etmemin faydası yok, haftada bir yeni üyelik açıyor. Konuya kimlerin yazacağını bilip önceden göz ardı etmem de mümkün değil.
Sizin bu yorumlarınız konu sahibine ne gibi bir yarar sağladı peki zaten zor bir süreçte olan biri için yaralayıcı yorum yapınca rahatlıyosunuz sanırım kız kimseyle konuşamıyor belli ki annesi dahil burda insanlardan yorum alıyor fikir istiyo destek almak istiyo bu sizi neden rahatsız etti ki

Sizinde yorum yapmama seçeneğiniz vardı madem sitede göz ardı diye bişey varmış bu konuyu pas geçin yani çok mu zor

Son attığı mesajda saat 8i geçiyordu. Günlerdir takip ediyorum. İnşallah ailenden korktuğun kadar tepki görmezsin. Duam seninle. Bu günleri unutacak kadar mutlu olursun..

Sizin bu yorumlarınız konu sahibine ne gibi bir yarar sağladı peki zaten zor bir süreçte olan biri için yaralayıcı yorum yapınca rahatlıyosunuz sanırım kız kimseyle konuşamıyor belli ki annesi dahil burda insanlardan yorum alıyor fikir istiyo destek almak istiyo bu sizi neden rahatsız etti ki

Sizinde yorum yapmama seçeneğiniz vardı madem sitede göz ardı diye bişey varmış bu konuyu pas geçin yani çok mu zor

Sizin bana yorum yapmanızın konu sahibine faydası var mı? Siz de benim yorumumu pas geçseydiniz madem...

Öyle olmuyor demek ki bazı şeyler. Konu zaten kaç haftadır gündemde. Bunca zamandır pas geçtim.

Ama ilk yorumumda da belirttiğim gibi bezdim artık!

Sizin bana yorum yapmanızın konu sahibine faydası var mı? Siz de benim yorumumu pas geçseydiniz madem...

Öyle olmuyor demek ki bazı şeyler. Konu zaten kaç haftadır gündemde. Bunca zamandır pas geçtim.

Ama ilk yorumumda da belirttiğim gibi bezdim artık!
Benim yorumum da hiçbirşey katmadı farkındayım ama şöyle düşünün sizin açtığınız veya açacağınız herhangi bir konuya gelip eehh bu konuda sıktı artık yazarsam ve sizde bu yorumu es geçerseniz ve hiç sinirlenmeden bu yorumu okursanız o zaman ben susucam ama tahminen sinirlenirsiniz yani öyle değil mi ?

Allah yardımcısı olsun,kara gün geçmek bilmez,çok zor bi durum,ama kendinide heder etme,ölümden gayrı her derde çare var,elbet sende güzel günler göreceksin,imtihan işte,herşey biz insanlar için,güçlü ol...

Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar
Sen erkek arkadaşını ikna et ve nikahı kıyın sonra onun ailesine söyleyin ve daha sonra kendi ailene açıklayın, nikah olursa aileler daha çabuk kabul etmek zorunda kalırlar.

Hanımlar,
polemiğe girmeyin lütfen, konu sakıncalı bulunsa veya üyelikle alakalı bir sıkıntı olsa yönetim gerekeni yapar, lütfen rica ediyorum konu içeriğinden çıkılmasın.

En az üçüncü üyeliğin alınması sıkıntı değil mi yani Mune?

Sanırım tam anlamı ile okumadın yazdıklarını kızın... İlk başlarda erkek arkadaşı destek olmuş aldırmamis bebeği sonradan sonraya yan cizmeye başlamış ve konu buralara kadar gelmiş ...
Destek olmuş neyle lafla! Hamilesin öğrendin yahu insan olumlu olumsuz tüm sonuçları düşünür ona göre karar verir. Neden ilk 2 ay kayıp. Doktora bile gitmemiş ben meraktan ölürdüm yahu sevgilimin başının Eti'ni yerdim ne olcak diye diye. Herşeyi bırak 1 hafta oyaladı 2 hafta oyaladı o zaman arasaydı annesini teyzesini
Bu kızın yaza dügünü olacaktı dimi sevgilisinin annesi babası ile tanışıyorlarmış telefon numarasına kadar var. Anne çocuğu aldır dediğinde neden aramadı. Birde destek olmuş neyle olacak hani iş güç para ülkede aşkla sevgi ile karın mı doyuyor.
Ben önce kendimi garantiye alırım ne olursa olsun kimseye güvenmedim güvenmem hele böyle bir konu da asla vakit kaybetmem. İkiside Ailenin zenginliğine güvendi pembe panjurlu hayaller kurdular aile rest çekince kız ortada kaldı yine sevgilisi adam sıfatı ile ortalarda dolaşıyor.

Destek olmuş neyle lafla! Hamilesin öğrendin yahu insan olumlu olumsuz tüm sonuçları düşünür ona göre karar verir. Neden ilk 2 ay kayıp. Doktora bile gitmemiş ben meraktan ölürdüm yahu sevgilimin başının Eti'ni yerdim ne olcak diye diye. Herşeyi bırak 1 hafta oyaladı 2 hafta oyaladı o zaman arasaydı annesini teyzesini
Bu kızın yaza dügünü olacaktı dimi sevgilisinin annesi babası ile tanışıyorlarmış telefon numarasına kadar var. Anne çocuğu aldır dediğinde neden aramadı. Birde destek olmuş neyle olacak hani iş güç para ülkede aşkla sevgi ile karın mı doyuyor.
Ben önce kendimi garantiye alırım ne olursa olsun kimseye güvenmedim güvenmem hele böyle bir konu da asla vakit kaybetmem. İkiside Ailenin zenginliğine güvendi pembe panjurlu hayaller kurdular aile rest çekince kız ortada kaldı yine sevgilisi adam sıfatı ile ortalarda dolaşıyor.
Yapmış bir hata taşlamaya gerek yok ki herkes senin benim gibi garantici olmayabilir ayrıca doktora gitmiş kızcağız folik vs kullanıyor ... Benimde kızdığım nokta adam sıfatı ile dolaşan o şahsın tavrı davranışı ... Düşünememistir ne bileyim kınamamak lazim kızmamak lazim

Öyle ya da böyle yanlışlıklarla dolu olaylar..
Tabiki hamile bir kiz yüz üstü bırakılmasın ama evliliğe hazir olmayan biri bu yüzden evlenmek zorunda kalması kötü, belki erkekte evlenmek istemiyordu... ya ne bileyim ben 28 yaşında evlendim önce okul , is vs durumlarindan kaldı ama bana 24 yasinda bile evlenim denince erken geliyordu yapamam gibi geliyordu...bunlar kendi kendilerine karar almışlar sanirim yaza düğün gibi planları varsa ha 4 ay once ha sonra

Yapmış bir hata taşlamaya gerek yok ki herkes senin benim gibi garantici olmayabilir ayrıca doktora gitmiş kızcağız folik vs kullanıyor ... Benimde kızdığım nokta adam sıfatı ile dolaşan o şahsın tavrı davranışı ... Düşünememistir ne bileyim kınamamak lazim kızmamak lazim
Taşlama degil bu kendi hatalarını bahane olarak başkalarını gösteriyor hata yapmaya devam ediyor süreci uzattıkça uzatıyor.
Buraya konu açtı kaç kişi biz gelelim dedi öyle doktora gitti yoksa gitmeyecekti belki de 12. Haftada folik asit kullanımı biter Demir ve vitamin haplarına başlanır.
Herşeyi bir kenara bırakalım ailesi evlenmesini istemediği için okuldan alıyor derslerini bahane ederek konu sahibi yaza dügün hayali kuruyordu. Burda kaç kişinin ailesi böyle bir olayı kolay hazmeder kabullenir ki. Herkes kendi ailesini tanır ona göre hareket eder. Bir üye o ailenin böyle bir olayı kabul etmeyeceğini üstüne basa basa belirtti. Kısacası kendi etti kendi buldu oldu. Bari bundan sonra akıllıca hareket etse

Back