• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Ailesini satan kzıdan kocasna hayr gelmez diye bir laf var bilirmisn bilmiyorum. hamileliğini devam ettirdigine göre içinde bir pişmanlık oldgna inanmıyorum günaha sevaba da hiç girmeyelim çocugu aldırmak günahta zina yapmak sevap mı?
vel hasıl bence madem bi pişmanlıgın yok madem cocuk seni istiyor çocuk var mecburiytyle değil birbirize olan sevginizden dolayı evlenmek istedgnizi belrtn ailenize. ailelerinize.istememelerne hak ver ailesi bir şokun içindedir muhtemeln.
ve bir toplum baskısıyla karşı karsıya kalacaklar evlenemden olan bir bebek sonucta. işin zor ama çözümsüz degil ailen bilmeli

Babalık davası ve yasal olmayan kürtaja zorlandığı için dava açamaz mı?

babalık açabilir diğerini açamaz zaten uğraşmasın bunlarla
doktoru şikayet edebilir
öncelikle ailesine söylemeli

hemde canından olabilir sin hemde evladındsn aldırsan seni tanımazçlar böyle birini biliyorum önce çocuk bizden değil yaptılar sonra karakolluk oldu lar baba benim kızım hatalı atamam dedi hatada biraz benim dedi,düğün kurulmadı yapmıcaz dediler bebek baba evnde doğdu dna testi oldu nikah oldu hatta 2.doğdu karakola git anlat komiser tutanak tutsun ikna etsin aileleri korkuyorum de hatalıyım de anlat ailene izah eder hemde öbür leryle uzlaştırır bebeği n dedesi çook seviyor şimdi evliler

Son düzenleme:
hemde canından olabilir sin hemde evladındsn aldırsan seni tanımazçlar böyle birini biliyorum önce çocuk bizden değil yaptılar sonra karakolluk oldu lar baba benim kızım hatalı atamam dedi hatada biraz benim dedi,düğün kurulmadı yapmıcaz dediler bebek baba evnde doğdu dna testi oldu nikah oldu hatta 2.doğdu karakola git anlat komiser tutanak tutsun ikna etsin aileleri korkuyorum de hatalıyım de anlat ailene izah eder hemde öbür leryle uzlaştırır bebeği n dedesi çook seviyor şimdi evliler

bacım ne yazdın böyle sen.. beynim yandı resmen :)
düğün yapılmaması mantıklı bencede...

Son düzenleme:
Çok ama çok geçmiş olsun çok zor bir durum benimde yakın bir arkadaşım aynı durumda kalmıştı bir dönem çok zor şeyler yaşadık sadece o değil bizde ama Allah veriyor bir kolaylığını yardımcı olabileceğim bir şey olursa yaz muhakkak ..
Ailesine söyledi mi o yakınınız?

Bugün teyzeme gittim dünde gittim dicem dicem diyemiyorum. Annem diyo kızım niye ağlıyosun bi derdin varsa söyle. Ama nasıl dicem. Abin baban vurur seni dicek. Diyemiyorum. Bugün teyzesine yazdım yapamam aldıramam nolur anlayın bırakın gidiyim. Ben anneni sonra bizi sonra sizi düşünüyorum diyo. Annene dicem artık yeter diye tehdit ediyo. Sanki yeğeni beni 3 buçuk ay oyalamamış gibi. Anneme desem evlenin dese o pisliğin suratını bile görmek istemiyorum. Nasıl yapcam şaşırdım. Vicdan azabından ölcem. Köşeye sıkıştım kaldım. Akşam 8 e kadar haber ver yoksa annene derim diyo. Tmm dicem dedim. Ama anlat bi bok olmadığını bizim oğlanın ve onu sildiğimizi söyle diyo.yani hala aldırmam için psikoloji yapıyo. Teyzeme bida gitcem. Bu sefer inşallah cesaretimi toplarım.

Bugün teyzeme gittim dünde gittim dicem dicem diyemiyorum. Annem diyo kızım niye ağlıyosun bi derdin varsa söyle. Ama nasıl dicem. Abin baban vurur seni dicek. Diyemiyorum. Bugün teyzesine yazdım yapamam aldıramam nolur anlayın bırakın gidiyim. Ben anneni sonra bizi sonra sizi düşünüyorum diyo. Annene dicem artık yeter diye tehdit ediyo. Sanki yeğeni beni 3 buçuk ay oyalamamış gibi. Anneme desem evlenin dese o pisliğin suratını bile görmek istemiyorum. Nasıl yapcam şaşırdım. Vicdan azabından ölcem. Köşeye sıkıştım kaldım. Akşam 8 e kadar haber ver yoksa annene derim diyo. Tmm dicem dedim. Ama anlat bi bok olmadığını bizim oğlanın ve onu sildiğimizi söyle diyo.yani hala aldırmam için psikoloji yapıyo. Teyzeme bida gitcem. Bu sefer inşallah cesaretimi toplarım.

inceldiği yerden kopacak artık awsed.. çok zorlu bir süreç olacak ama öğrendiğin ilk andan itibaren bildiğin bir gerçekti.. şu an sadece net olman, güçlü olman gereken bir zamandasın.
yanında destek görmek en çok istediğin ve en ihtiyacın olan şey ama ne yazık ki sevdiğim diye birlikte uyuduğun adam seninle bir hayatı tercih etmiyor, zorluklara göğüs germek şu yana dursun en küçük bir şekilde bile psikolojik olarak seni rahatlatmıyor.
Biz burda şunu yap bunu yap desek bile yalnızsın.
umarım ki bu süreci en hafif şekliyle atlatırsın...

karakola git blöf bunlar kabul edecek ler

yalnız acayip anlayışsız bir ailesi varmış erkek arkadaşının.. tehdit ederek ne yaptıklarını sanıyorlarsa ..
muhtemelen akıl hocaları vardır onların. etraftan laf söz işitmemek için seni tehdit ederek sindirmeye çalışıyorlar.
bence sen cesaretini topla annene söyle olayı.. sadece bir cümle söyleyeceksin bi çırpıda söyleyiver. böyle kendini heba etmek daha mı iyi sence. bebeğe yazık değil mi ????

1. Annene ya da teyzene söyle ki ben teyzeme söylerdim.
  2. Kime söylersen de ailesinin kaçarak gel dediğini bildir.
  3. Annen ve teyzenle işbirliği yaparak kaç.
  4. Annen de babanın ve abinin o arada sinirini yatıştırır
  5. Muhakkak nikahlan ve çocuğunu doğur duruma bak ve gerekirse ayrıl.
  6. annen bu durumda eve dönersen sana sonuna kadar destek olur

Teyzemdeyim. Yiğenim daha 6 aylık. Şuan karşımda gülüyo oynuyo.. Allahım ağlıyorum. Napcam ben ne.

Teyzeme nasıl dicem.

1. Annene ya da teyzene söyle ki ben teyzeme söylerdim.
  2. Kime söylersen de ailesinin kaçarak gel dediğini bildir.
  3. Annen ve teyzenle işbirliği yaparak kaç.
  4. Annen de babanın ve abinin o arada sinirini yatıştırır
  5. Muhakkak nikahlan ve çocuğunu doğur duruma bak ve gerekirse ayrıl.
  6. annen bu durumda eve dönersen sana sonuna kadar destek olur

Ben bu arkadaşın dediğine katılıyorum awsed. Zor olacak evet ama en doğrusu bu gibi.. Allah yardımcın olsun Y Yardim1

Teyzeme nasıl dicem.

Soyleyemiyorsan mektup yaz ver. Bir hata yaptim cikmazdayim yardim et de. Hatayi hatayla telafi edemezsin. Tamam yapmissin bir yanlis bari bundan sonra dogru adımlar at. Kizar bağırır cagirirlar ama en sonunda onlar da affeder et tirnaktan ayrilmaz

Teyzemdeyim. Yiğenim daha 6 aylık. Şuan karşımda gülüyo oynuyo.. Allahım ağlıyorum. Napcam ben ne.
Korkunun ecele faydası yok teyzenin de bebeği var seni anlayacaktır,söyleki senin ve bebeğin için yeni bir hayat başlasın ikiniz için yapmalısın bunu...

Back