- 9 Kasım 2016
- 68
- 42
- 38
Ailesini satan kzıdan kocasna hayr gelmez diye bir laf var bilirmisn bilmiyorum. hamileliğini devam ettirdigine göre içinde bir pişmanlık oldgna inanmıyorum günaha sevaba da hiç girmeyelim çocugu aldırmak günahta zina yapmak sevap mı?Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
vel hasıl bence madem bi pişmanlıgın yok madem cocuk seni istiyor çocuk var mecburiytyle değil birbirize olan sevginizden dolayı evlenmek istedgnizi belrtn ailenize. ailelerinize.istememelerne hak ver ailesi bir şokun içindedir muhtemeln.
ve bir toplum baskısıyla karşı karsıya kalacaklar evlenemden olan bir bebek sonucta. işin zor ama çözümsüz degil ailen bilmeli