Aldıralım dedim. Perşembe günü gelcekler. Di. Öyle bi rüya gördüm ki 1 buçuk saat önce uyandım hala kendimde değilimm rüyamda karnıma bi iğne vuruyodu dr. Git akşam gel bebek ölsün alalım diyodu. Rüyamda onlarda burda oturuyolar ama ben tekim. Güvenparkı gördüm hatta içinde meczup gibi ağlayarak akşamı bekliyoruö karnımda bebeğim ölüyo. Öyle acı ki annem ölmüş sanki. İçime bi ses yapma Allah helak etcek sizi dön bu yanlıştan diyo. Yemin ederim 1 buçuk saat oldu hala korkuyorum. Sanki peşimden geliyo bi ses. Azap çektiryo. Neyse akşam oluyo gece dr aramıyo. O pisliği arıyorum nolur ge l belki ölmedi yavrum ayaklarının altını öpüyüm al beni hastaneye götür çaresizim bem pişmanım bin sefer ölseydim de yapmasaydım. Kör olcaktım sanki ağlamaktan. Öyle bi azap çektim ki. Sabah vallahi de billahide teyzeme dicem. Kimse mi sahip çıkmadı tek başıma giderim. Öyle bi acı yok. Allahım kimseyi yanlışa sürüklemezde gideni döndürsün. Çok kötü bişey. Islah etsin başta beni sonra tüm beneğine kıymayı aklının bi ucundan dahi geçiren canileri. Yapamam. Aç sürüncem doğurcam. Sabahta o dr u 184 e şikayet etcem. 13 haftalık bebek almak neymiş görsün o da.