• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Biz 5 haftalıkken evlendik erken doğdu dedik anlamışlarsada yapacak bişey yok şimdi benim çocuğa aşık bir annem var
Annemde kabul etse o da aşık olur çok sever biliyorum ama söylemek mesele işte

Uzun uzun konuştum. Ailesi bugün şey demiş annesi ne eşya alırım ne sizi tanırım. Bu pislik öyle korkak ki.
Bana şunu yazdı..
Bunun bütün günahı vebali benim olsun.. Sana inan kıyamam ben. Ama düşün. Biraz da mantığına kulak ver aileni düşün. Belki de abin baban kardeşin biri bizi öldürmeye bile gelecek. Hani gelse şimdi yapsa öyle bi güzellik ama napalım. Ya birine kalp vurursa anneme ya da annene. Biz yanıcaz zaten. Cayır cayır kor ateşe odun olacaz. Ama bari başkalarına cehennemi burda yaşatmayalım. Ne senin ailen ne benim ailem. Hem bu artık geri dönüşü olmayan bi yol. Hemen bi işe girip çalışmaya da başlarım. Hal ve hareketlerimi düzeltirim. Kendim düzelirim. Herşey bambaşka olur. Senin ailen bilmez telli duvaklı cıkarsın annenin evinden hep o hayalini kurduğun 3 gün süren düğünden yaparız. Hem Allahım bize verir bitane daha ki. Biz ne kadar günahkarsak günahımız ne kadar büyükse onun affediciliği merhameti kat be kat daha büyüktür. Vermezse de birbirimize sarılırız.. Bizim de bu dünyadaki cezamız buymuş deriz. Söz veriyorum herşey bambaşka olacak. Ve gerçekten ailemdeki hiçkimse ömrü boyunca sana kötü bi gözle bakmayacak aksine senin önüne duvar olacak. Bana çok kızacak kırılacaksın biliyorum. Ama yine de benim söylediklerimi de bi düşün..
Bebeği aldır ki mecburum bebeğimi bırakamam gibi düşüncelerden vicdan azabından kurtulmak için bu süslü yalanlar.. bak aldır o anında görüşmeyi kesmezse bende bişey bilmiyorum evlenecekse düğünü yapacaksa şimdi yapsın neden daha sonra ve bu bebeğin günahı ne.

Konu sahibi bence artık gecikmeden ailene söyle, annene söyleyemiyorsan teyzene söyle teyzen annenle konuşsun, annen sakinleştiğinde bir yoluna bakacaktır. Hani diyorsun ya, çeker giderim çocuğuma da bakarım diye, zaten gideceksen annen bilse ne kaybedeceksin.. ki annen bilirse kızsa da arkanda durur bunu da unutma. Bu aşamaya kadar hata yapmışsın, ancak ailene söylersen bu hatalar bir son bulur. Bak burada bu kadar insan konuş diyor çünkü aklın yolu bir. Korkma, adım at.

Şimdi bugün seni bebeği aldırmaya gidecek zannediyorlar ve sevgilin hiçbir şey yapmıyor yanında bile olmak istemiyor öyle mi?
Ben olsam tek basıma doğurur tek basıma büyütür o pisliğe de ailesine de gereken tüm davaları açardım bu hata yalnız senin değil bedel ödenecekse herkes ödemeli

ne olmuş ya? özet geçin. en son kızdan haber alınamıyodu. aldırmamış bebeği saırım. çocuk da sahip çıkmıyo gibi. ee sonuç?

Günler geçiyor gidiyor, ben kaçırdım babaniz yok mu yani olay sadece annende mi kalacak olay?
Birde arkadaşınızın beraber bakariz olayınada tam inanma yarin onun hayatınada biri girecek ve hic sandığınız gibi olmayacak, filmlerdeki gibi değil hayat, okulunuzu bitirip kendi ayaklarınızın ustunde dursaniz eviniz barkiniz ayri olurdu...

Birde polislik diyorsunuz ama bekar anne olunca alacaklarini sanmiyorum...

Aldirmak icin cok geç allah yardımcınız olsun ... insallah aileniz destek çıkar

ne olmuş ya? özet geçin. en son kızdan haber alınamıyodu. aldırmamış bebeği saırım. çocuk da sahip çıkmıyo gibi. ee sonuç?
Çocuk sahip çıkmıyor çocuğun ailesi aileni sil gel demiş önce sonrada merdiven altı bi yer bulmuşlar yasal olmayan kürtaj yapan konu sahibi hala ailesine söylemedi durumu en son kürtaj kabul etmişti sonra vazgeçti

Topuna dava açıcam zaten. Beni yasal olmayan kürtaja ittikkeri için onu o pisliğede dedim. Hepsiyle konuşurken ses kaydı almıştım Allahtan. Annemde bi sildi yinede aldırmıycam. Onlarada gününü göstercem. Çok sinirliyim sol gözüm ağlamaktan kapandı annem sordu noldu gözüne rüyamda öldüğümü gördüm korktum dedim. Ömrün uzamış kuzum ağlama şu haline bak dedi. Herkes anladı o pislikler beni anlamadı ya anlatcam kendimi..
Maalesefki topuna değil birine bile dava açamazsın. Suça azmettirenin ceza alabilmesi için failin de o suçu işlenmesi gerekiyor. Yani senin çocuğu aldırman gerekiyor ki onlar da azmettiren olarak case alsın, bu durumda suçlu yani fail de sen oluyorsun, onlardan önce sen girersin hapise yani.
Konu sahibise bak sakın kürtaj olma bu saatten sonra hem suç hem de o masadan kalkamayabilirsin.

Maalesefki topuna değil birine bile dava açamazsın. Suça azmettirenin ceza alabilmesi için failin de o suçu işlenmesi gerekiyor. Yani senin çocuğu aldırman gerekiyor ki onlar da azmettiren olarak case alsın, bu durumda suçlu yani fail de sen oluyorsun, onlardan önce sen girersin hapise yani.
Babalık davası ve yasal olmayan kürtaja zorlandığı için dava açamaz mı?

Böyle bir şey olmadığını kanıtlamak çok basit, sizin o dediğiniz olayda da adam tutuklanmış, hapse attırılmamış. Ayrıca bu şartlar altında çocuk yargılanırken tutuklanmaz bile; çünkü yeri yurdu belli, kaçmayacağı aşikar, tutuklama çok fazla şarta bağlandığı için öyle herkese verilen bir tedbir kararı değil, en fazla adli kontrol verilir o da dava sonuçlanıncaya kadar. Siz birini hapse attırmak böyle basit mi sanıyorsunuz? Ayrıca karşı taraf aklı başında gayet, bu dava açıldığı an soluğu avukat yanında alır. Bu kız bu iftirayı attığı için de dava açılırsa azmettiren olarak siz de aynı cezaya mahkum olursunuz o davada. Itibarlarını düşündükleri için zaten direkt dava yolunu seçecekler zaten, mağdur olan oğulları olmuş olacak ve herkesin gözünde de aklanacak.
Yahu ben direk şikayet et dava aç mı dedim kız zaten her türlü sıkışmış durumda bebek alınması için yasal süre geçmiş, kızın ailesi bilmiyor dersleri kötü diye okuldan almışlar bunu duysalar ne yapacakları belli değil, oğlanın ailesi aldır deyip duruyor, oğlan zaten değişik bi aldır diyo bi kaçalım. Son çare olarak bu şekilde blöf yapsın dedim ben gitsin şikayet etsin demedim. Herkesin fikri kendine bu kadar sıkışsam ben bu yolu seçerdim ya da ailemle konuşup kabul ettirirdim.

Çocuk sahip çıkmıyor çocuğun ailesi aileni sil gel demiş önce sonrada merdiven altı bi yer bulmuşlar yasal olmayan kürtaj yapan konu sahibi hala ailesine söylemedi durumu en son kürtaj kabul etmişti sonra vazgeçti

tebrik ediyorum. bir hayat nasıl karartılırın örneği resmen. hata üstüne hata.

Babalık davası ve yasal olmayan kürtaja zorlandığı için dava açamaz mı?
Yapabileceği babalık davası açar, çocuğun babasını o adam olarak gösterir bi de iştirak nafakası alabilir, başka bir şey yapamaz. Yanlış biliyorsam da biri düzeltebilir tabi; ama yanlış bildiğimi de düşünmüyorum. Azmettirenin ceza alabilmesi için failin icra hareketlerine başlaması şart diye hatırlıyorum. Valla bu kızın yapabileceği en doğru şey şu anda annesine demek, annesi kabul etmezse kadın sığınma evlerine baş vurmak; ama çocuğa zarar vermemeli.
Yahu ben direk şikayet et dava aç mı dedim kız zaten her türlü sıkışmış durumda bebek alınması için yasal süre geçmiş, kızın ailesi bilmiyor dersleri kötü diye okuldan almışlar bunu duysalar ne yapacakları belli değil, oğlanın ailesi aldır deyip duruyor, oğlan zaten değişik bi aldır diyo bi kaçalım. Son çare olarak bu şekilde blöf yapsın dedim ben gitsin şikayet etsin demedim. Herkesin fikri kendine bu kadar sıkışsam ben bu yolu seçerdim ya da ailemle konuşup kabul ettirirdim.
Ben de zaten onu diyorum 5 yaşında bebek değil karşınızdaki, memlekette avukatlık diye bir meslek var, gider öğrenirler neyin ne olduğunu. Bi de o mesajlarla tehditten dava da açabilirler. Akıl verirken bilginiz olmadığı konularda pek konuşmayın derim, zira daha çamura itiyorsunuz.

Konu sahibi lütfen artık konuş bi aile büyügünle. rahatlayacaksin gerçekten.
çocuğu aldırma ve sakin kaçma. kaçarsan çok küçük duruma düşeceksin. sanki senin ailen daha değersiz. seni hergün ezecekler. sen kimsesiz değilsin. ne biçim bir aileymis.

Topuna dava açıcam zaten. Beni yasal olmayan kürtaja ittikkeri için onu o pisliğede dedim. Hepsiyle konuşurken ses kaydı almıştım Allahtan. Annemde bi sildi yinede aldırmıycam. Onlarada gününü göstercem. Çok sinirliyim sol gözüm ağlamaktan kapandı annem sordu noldu gözüne rüyamda öldüğümü gördüm korktum dedim. Ömrün uzamış kuzum ağlama şu haline bak dedi. Herkes anladı o pislikler beni anlamadı ya anlatcam kendimi..
Çok ama çok geçmiş olsun çok zor bir durum benimde yakın bir arkadaşım aynı durumda kalmıştı bir dönem çok zor şeyler yaşadık sadece o değil bizde ama Allah veriyor bir kolaylığını yardımcı olabileceğim bir şey olursa yaz muhakkak ..

Annene yaz en iyisi yani ne yapacaksın ki başka çaren yok sosyal hizmetlere başvur sana kalacak yer temin edebilirler bunlara dava aç hemen aldırırsan cinayet olur zaten adı aldırma olmaz doğum olur sana Dr doğum yaptıracak

Allah o pisliği ne yaparsa yapsın bu kız çoktan aldırmıştı o doğacak sahip çıkacam gazları vermeseydi ya en iyisi teyzene söyle çok zor tabiki ama şuan başka çaren yok bak sana anlattım tanığım 8 aylıktı annesi anlamamış çevreden anlayınca annesi bayılmış ama kızım kaç yoksa baban seni vurur demiş kız kaçtı şimdi gecekonduda oğlanın ne işi var ne gücü öyle pişmanki bebeği 2 aylık pisin kirin içinde daha küçük tüple banyo yapıyolarmış sen düşün öyle pişman ya nolur annene söyle gerekirse yurtdışına çıktım dersin sosyal hizmetlerde kalırsın

dava felan açma sakın. seninde yaptığın ses kaydını izinsiz yaptığın için aleyhinde kullanabilirler.
erkek arkadaşının ne olursa olsun sana sahip çıkması ve ailesine kabul ettirmesi gerekiyor. sonuçta bunu tek başına yapmadın.
elime verseler boğarım o cocuğu sana bunu yapmaya hakkı yoookk..
siz nikahı kıydırın tutun kendinize bi ev. çocuk doğsun hele bi.. ortalık durulur çıkarsınız karışlarına. kabul etmeme gibi bi durumları olamaz diye düşüyorum..
senin için dua edicem canım

Back