- 3 Nisan 2017
- 33
- 29
- 3
- 30
Inşallah bnm gibi aptal cahiller okuypdur bunları. 2 günde 3 kilo verdim. 2 gündür lokma yemiyorum. 2 gündür varya bi mezara girmedim. Uyku uyuyamıyorum. Dünde rüyamda gördüm bi erkek çocuk yemek uzatıyorum hadi annem diyoruö ye. Senin gibi annem yok bnm deyip elimi itekliyo. Yapma kuzum naptım ben diyorum. Sen daha iyi biliyosun bana oğlum deme diyo. Öyle kötü bi durum li. Yapmayın nolur yapmayın. En güvenilcek olanı bile pislik. Güvenmeyin. Sevmeyin ya kalbinizi sökün daha iyi. Vicdanla yüzleşmek öyle zor ki. 2 gündür bi ben biliyorum kaç kez ölüm için dua ettim. Sesim çıkmıyo ağlamaktan. İllaki birileri okuycak bu hale düşende erkek arkadaşına güvenende. Nen yandım siz yanmayın. Hergün bin sefer şu lafı diyorumdur. Rabbim düşmanıma vermesin. Evladıyşa sınamasın canıyla hele hiç. O karnımda olduğu için değil. Annelik ne belkide daha anlamadım bile.. Fırsatım olmadı ki.. Ama cana kıymak çok farklı. Allahımın üstüne yemin ederim düşmanımın karnında olsun biliyim ki ölümüm o bebekten elimi uzatamam. Gece başımda dönen sineğe bile vuramayan ben canı acır diye. O sıcakta yorgan çarşaf pike ne olursa altında terleyerek uyuyan ben. Şimdi karnımdakş kendi canıma kıycam. Asla. Kağıt toplarım gerekirse kimsem olmazsa yine bakarım. Bi lokma ekmek değil mi mesele. Bu hayatta çekeriz. Belki Rabbim bağışlar o zaman. Yine diyorum hep diycem. gü-ven-me-yin.Yarın yani bugün teyzeme bi diyim bakalım. Olmazsa giderim. Yapcak başka bişeyim yok...