• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Öyle tükendim ki. Ailesi batsın. Anneme söylesemde bu bebeği doğursamda bu adamla bi ömür nasıl geçsin. Bu adama bebek mi verilir. Göz yaşım dinmiyo dinmiyo dinmiyo. Bıktım alıp başımı gitsem yada öldürsem kendimi.
Biz sana dediğimizde gitmedinki be canım doktora hep bekledin gelcek.gelcek diye şimdi bi tarafı tutuştu onunda anası tehdit ediyor herşeyi alırım elinden diye babası biliyormu bak bilmiyorsa babasına telefon aç soyle banaa aldır çocuğu diyorlar bu çocuk nasil alınır demiyorlar diye

ben sana söylim bu çocuğu aldırınca artk konuşacak sözün kalmicak ve çocuk kendini mecbur hissetmemek amacı. Sonra seni bırakınca sen hiçbişi yapamazsın ama şuan elinde bi koz var ondan bu kadar yumuşak konusuyor seninle. Çocuğu alirsan pişman olursun ilerde bu çocuk seni bırakır bu cok belli. Ailene söyle orta yolu bulur evlendirirler sizi mecburen. Kendine ve masum bebeğine bunu yapma..
Hanımefendi çocuğu doğursa da adamın evlenmek gibi bir mecburiyeti yok ki

Yasal olarak ancak babası olduğu kanıtlanır nüfusuna alır.

Böyle bir durumda bebek kim için koz olarak kullanılabilir?

Mecburiyetten ziyade bence çocuk da bu işten kurtulup yoluna bakmanın hayalini kuruyor. Bu adam asla evlenmez.

Bu adama zaten bir ömür verilmez. Deli misin?

Yerinde olsam eğer tüm risklere rağmen gidip aldırırsam bir daha bu adamla değil evlilik planı yapmak, yolumu değişirim görünce.
Aynen yaptığı şeyin sorumluluğuna bile giremiyor nasil evlenilir bu insanla

Ya hesabımı geri alamıyorum. Lütfen adminlerden biri yazsın ya da ilk hesabımdan mail atıyorum geri dönsünler. Neyse bu da pasif edilcek tahminen. Kısaca anlatıyorum. Sona geldim artık. Lütfen annem 46 yaşında sinir hastası bi kadınbabam yüzünden. Ona göre o yaşlardaki ablalarımdan hemen bi akıl bekliyorum çünküzaman kalmadı. Erkek arkadaşım bana yalan söylemiş. Teyzesinin haberi yokmuş annesinin de. Artık yalanlarını geçtim. Neyse annesine söyledim pazar günü geldiler. Dün beni aradı teyzesi. Bana niye demedin dedi.. Neyse geçtim onları yalanları şunşarı bunları. Aldırın dediler. O utancı bize yaşstmayın. 13 haftslıkken alınan dr bulmuşlar. Benim için hiçbir şeysi yokmuş tehlike falan. Güya iyi bişeymiş söyleniyo.yaza zaten işiniz olcaktı falan filan dedi. Ya da aileni sil gel dedi. Evinizi kurar çekilirim dedi annesi. Teyzemle konuşcam dedim annemle işte keşke biz bilmeseydik annene nasıl diceksin dediler. Ailemi silip gitmemi bekliyolar. İstemeye gelmez bu taraf ailene desen bile o yüzü bırakmadınız diyo. Bugün teyzeme dicem annem ne tepki verir diye. Zaten aramız hep bozuk kadının psikolojisi düzgün değil sürekli kavga ediyoruz. Ama annem ne olursa olsun. Yinede çok seviyoruz birbirimizi. Ama napcam lütfen akıl verin. Aldırmak gibi bişeyi düşinemiyorum bile. Erkek arkadaşımda istemiyo. Annesi aklını çeldi dün aldıralım dedi. Sabaha kadar uyumamış. Ultrason videosu çekmişti muayenede ona bakmış. Aldırmam dedi. Silsinler dedi. Ona kıyamam dedi. Ben böyleysem sen ne haldesin dedi. Ağlamaktan sesim kısıldı. Annem ayrıldık sanıyo o yüzden ağlıyorum sanıyo. Şimdi bi akıl verin. Adminlerde lütfen mail atın ne yapmam gerekiyo mail attım dönüş olmadı.
Yönetimi arayıp gerçek olduğunu ispatlarsan açacaklar hesabını, Yen'i hesap alana kadar, 40 defa arardın. 2. 3. Hesap açmak yasak

Yasalar 10 haftaya kadar sonlandırmaya izin veriyor.
10 hafta üstü yapılması yasak.
Yapana ve yapılmasına rıza gösterene; hapis ve adli para cezası.
Ailene söyle canım korkma, tek başına bu durumu yaşamaya dayanamazsın.
Sana ve karnındaki bebeğe sahip çıkarlar,çıkmazlarsada üzülme devlete sığın.

Annesi onu korkutuyo. Benimle telefonda konuşurken bile teyzesi dedi ki ölsün bi bardak su vermem bizi siler giderse. Ya sen gel ya da aldırın dedi. Annesi bunu aldı odaya bi konuştu adam ağlayarak aldıralım dedi neyle tehdit etti bilmiyorum ama şimdi şey diyo erkek arkadaşım herkesi alcam karşıma silsinler yinede gideriz dedi..
12 haftalık bebek al-dı-rı-la-maz cezası cineyetle eş değer olur. Yapan, yaptıran, yapılmasına çanak tutan, herkes ceza alır, Bir şikayet etsen hepsini yakarsın bir daha aldır diyene hatırlat bunu.

Uzun uzun konuştum. Ailesi bugün şey demiş annesi ne eşya alırım ne sizi tanırım. Bu pislik öyle korkak ki.
Bana şunu yazdı..
Bunun bütün günahı vebali benim olsun.. Sana inan kıyamam ben. Ama düşün. Biraz da mantığına kulak ver aileni düşün. Belki de abin baban kardeşin biri bizi öldürmeye bile gelecek. Hani gelse şimdi yapsa öyle bi güzellik ama napalım. Ya birine kalp vurursa anneme ya da annene. Biz yanıcaz zaten. Cayır cayır kor ateşe odun olacaz. Ama bari başkalarına cehennemi burda yaşatmayalım. Ne senin ailen ne benim ailem. Hem bu artık geri dönüşü olmayan bi yol. Hemen bi işe girip çalışmaya da başlarım. Hal ve hareketlerimi düzeltirim. Kendim düzelirim. Herşey bambaşka olur. Senin ailen bilmez telli duvaklı cıkarsın annenin evinden hep o hayalini kurduğun 3 gün süren düğünden yaparız. Hem Allahım bize verir bitane daha ki. Biz ne kadar günahkarsak günahımız ne kadar büyükse onun affediciliği merhameti kat be kat daha büyüktür. Vermezse de birbirimize sarılırız.. Bizim de bu dünyadaki cezamız buymuş deriz. Söz veriyorum herşey bambaşka olacak. Ve gerçekten ailemdeki hiçkimse ömrü boyunca sana kötü bi gözle bakmayacak aksine senin önüne duvar olacak. Bana çok kızacak kırılacaksın biliyorum. Ama yine de benim söylediklerimi de bi düşün..

Palavra palavra palavra..

Çocuğu ALDIRMA!!!!!
13 haftalık bebek nasıl aldırılır, ne kadar gözü dönmüş bunların. Herşeyiyle canlı artık o. Tabiki alan doktor bulunur, sahtekar, merdiven altı kürtaj yapan bi sürü insan var , sen bunlara canını nasıl emanet edeceksin, bu saatten sonra aldırıp o bebeğin nasıl vebalini alacaksın. Ah kızım ah, niye baştan dikkat etmezsin. Bu oğlan o bebeği aldırdıktan sonra yüzüne bakmayacak senin, baksa bile ömür boyu bu vicdan azabı olacak sana. Neymiş telli duvaklı gelin olmalıymışsın, 3 gün düğün yapsaymışsın, artık bunların bi önemi var mı o canı öldürdükten sonra.
Oğlana deki hemen nikahı yapalım , düğün dernek dursun şimdi. Annene veya teyzene anlat, bunlar seni sahipsiz bulmuş, istedikleri gibi oynuyorlar. Hiç 13 hafta kürtaj olurmu, ne kadar vicdansızlarmış, Allah'tan da korkmuyorlar , yazık değil mi sana, hem bebeğe hem senin canına kast ediyorlar
Keşke uzak bi yere gitme şansın olsa , herkesten uzak doğursan. Allah yardımcın olsun.

Canım bebeğin artık büyük, aldırma yazıktır. Onun vebaline girme. Ve ne kadar kızarsa kızsın annene söyle, kızsa da arkanda duracaktır. Ailen araya girer evlenirsiniz. Bu adamla bir ömür geçer mi bilmem ama bebeğin için yap bunu, ilerde boşansan da evlendi boşandı olursun, bebeğin de sen de toplum içinde daha rahat olursunuz. Ama o bebeği asla ve asla aldırma. Yasal süre geçti, Allah korusun senin sağlığına da bir şey olabilir. Süre geçtikten sonra bu işleri merdiven altı yerlerde yaparlar bence, kendini de riske atma. Eğer ailene söylersen evliliğin de olur büyük ihtimal.

Niye onların oğlu onları silmiyomuşta,sen aileni ezip onlara gidecekmişsin?
1-0 yenik başlıyacaksın çünkü ve bunu sürekli senin üzerinde kullanacaklar,hemde seni kaçtı geldi diye küçük düşürerek kendilerini yüceltecekler.

Konunun başından beri dediğim tek şey var ve yine diyorum,ne yapıp edip ilk işin yıldırım nikahıyla evlenip,önce ailene durumu anlatmak,evlendiğini duyunca daha yumuşak karşılayacaklardır çünkü,en azından şuanda açıklayıp alacağın tepkiye oranla..
Sonrası ya onlar sahip çıkacak yeni hayatınıza başlıyacaksınız,onlar yanınızda olmazsa senin ailen destek olur,buda olmazsa, ki zayıf bi ihtimal bu..
Kendi ayaklarınızın üstünde duracaksınız en son...
Ama önce acil NİKAH..
6 ay sonra boşanacaksanda önce NİKAH vede ACİL NİKAH..

Sen ahireti şimdi mi düşünüyorsun?
Sınav falan diye saçmalama lütfen.
Korunmasız ilişkiye giriyorsun, hem de birden fazla defa. Olmaz sandım diyip sınav diyorsun.
Çocuğun olması mucize değil olağan bir şey.
Tecavüze uğramış gibi yakınıyorsun
Babası istemiyor, erkek ailesi bu utancı bize yaşatmayın diyor. Senin ailenin vereceği tepki zira ortada.

İlla doğuracam dedin durdun.
Yasal süreyi de geçirdin.
Zaten o adama nasıl güveniyorsun hala bilmiyorum.
Ama en çok eğer doğurursan o çocuğa acıyacağım. Yazık kimse tarafından istenmiyor ve muhtemelen babası zorlandığı yerde çekip gidecek.

Bari tek doğru bir şey yap git annene söyle. Sizin ailenizin yapısını o bilir en iyi aklı sana o verir.

Söyleyecem söyleyecem diye bebek bi 15 16 haftalık olur artık bu gidişle
Butun demek isteyip de "kalbi kirilir" diyerekten diyemediklerimi demissiniz .
Bu kadar rahatlik olmaz ya cocuk dogacak ha simdi hala sevgilisine inaniyo . Hala bu benim sinavim diyo . Cidden cok iyi niyetli bir kiz mi saf mi anlayamadim ama bu kadari fazla yani .

Yerinde olsam arar direk tehdit ederim eğer gelip ailemden isteyip doğru düzgün düğün yapmazsanız oğlunuz bana tecavüz etti hamile kaldım diye polise gidicem derim. Etekleri tutuşur istediğini yaparlar. O haltı sanki tek başına yedin sen yanacaksın suçlu sen olacaksın onlar sütten çıkma ak kaşık.
Evlenmeden kendi ayaklarınızın üstünde durmadan şu erkek milletine güvenip teslim olmayın. Dinen iki taraf ta aynı derecede günahkar ama toplumsal olarak hep kadın suçlu kadın namussuz oluyor. Gözünüzü seveyim kendi değerinizi kendiniz koruyun en azından..

Ben burda böyle olacağını yazmıştım, o aile bu kızı gelin almaz diye; çünkü kafa yapılarını anladım. Bu arada annene söyle arkanda o durunca, böyle davranamazlar diyorlar; ama annesi arkasında olsa da bu kıza böyle davranacaklar. Ha güzelim sen aileni silip, çekip gidince yine nikah kıymayacaklar bunu bilerek git. Artık o çocuğu aldırmak için de çok geç, aldıramazsın suç, ailene diyeceksin başka yolun da yok artık.
Bak yine diyorum o çocuğu aldırtıp seni terk edecekti. Aldırtamazsa da bu şekilde belli bir süre konuşacak, ikna edemezse yine terk edecek. Bak üstüne basarak söylüyorum ki bu saatten sonra o çocuğu aldırman suç, öyle bir şansın yok artık, bu seçeneği düşünme bile.

Son düzenleme:
Yerinde olsam arar direk tehdit ederim eğer gelip ailemden isteyip doğru düzgün düğün yapmazsanız oğlunuz bana tecavüz etti hamile kaldım diye polise gidicem derim. Etekleri tutuşur istediğini yaparlar. O haltı sanki tek başına yedin sen yanacaksın suçlu sen olacaksın onlar sütten çıkma ak kaşık.
Evlenmeden kendi ayaklarınızın üstünde durmadan şu erkek milletine güvenip teslim olmayın. Dinen iki taraf ta aynı derecede günahkar ama toplumsal olarak hep kadın suçlu kadın namussuz oluyor. Gözünüzü seveyim kendi değerinizi kendiniz koruyun en azından..
Aynen hemen etekleri tutuşur, hemen yaparlar asfhkl
Şaka mısınız? Adamlar direkt avukat tutar, bir de üstüne iftira davası açarlar.

Aynen hemen etekleri tutuşur, hemen yaparlar asfhkl
Şaka mısınız? Adamlar direkt avukat tutar, bir de üstüne iftira davası açarlar.
Yoo şaka falan değilim. Bi tanıdığımın kardeşi böyle bi suçlamadan dolayı hapse girdi en son kıza para verdiler şikayetini geri çekti öyle çıkarttılar çocuğu. Dediklerine göre de öyle taciz tecavüz gibi bi durum yokmuş ortada ama işin gerçeğini bilemem tabi ki. Aile ismi lekelenmesin diye uğraşıyor. Etrafta böyle bişey duyulmasın hamileymiş kaçtı geldi diyelimin peşinde. Ben zannetmiyorum uğraşmak isteyeceklerini. Aile olarak itibarlarını düşünüyorlar.

Yoo şaka falan değilim. Bi tanıdığımın kardeşi böyle bi suçlamadan dolayı hapse girdi en son kıza para verdiler şikayetini geri çekti öyle çıkarttılar çocuğu. Dediklerine göre de öyle taciz tecavüz gibi bi durum yokmuş ortada ama işin gerçeğini bilemem tabi ki. Aile ismi lekelenmesin diye uğraşıyor. Etrafta böyle bişey duyulmasın hamileymiş kaçtı geldi diyelimin peşinde. Ben zannetmiyorum uğraşmak isteyeceklerini. Aile olarak itibarlarını düşünüyorlar.
O gerçekten de tecavüz etmiştir kıza belki. Bilemezsiniz.

Bu kızın çocuğa attığı gel bebeğimize ultrasonda bakalım. Bugün gel yarın gel. 2 aylık mesajlaşmaları kanıt olayın tecavüz olmadığına. Bunu biz düşünüyoruz onlar düşünemiyor mu sizce?

Böyle bir şey olmadığını kanıtlamak çok basit, sizin o dediğiniz olayda da adam tutuklanmış, hapse attırılmamış. Ayrıca bu şartlar altında çocuk yargılanırken tutuklanmaz bile; çünkü yeri yurdu belli, kaçmayacağı aşikar, tutuklama çok fazla şarta bağlandığı için öyle herkese verilen bir tedbir kararı değil, en fazla adli kontrol verilir o da dava sonuçlanıncaya kadar. Siz birini hapse attırmak böyle basit mi sanıyorsunuz? Ayrıca karşı taraf aklı başında gayet, bu dava açıldığı an soluğu avukat yanında alır. Bu kız bu iftirayı attığı için de dava açılırsa azmettiren olarak siz de aynı cezaya mahkum olursunuz o davada. Itibarlarını düşündükleri için zaten direkt dava yolunu seçecekler zaten, mağdur olan oğulları olmuş olacak ve herkesin gözünde de aklanacak.

Aldıralım dedim. Perşembe günü gelcekler. Di. Öyle bi rüya gördüm ki 1 buçuk saat önce uyandım hala kendimde değilimm rüyamda karnıma bi iğne vuruyodu dr. Git akşam gel bebek ölsün alalım diyodu. Rüyamda onlarda burda oturuyolar ama ben tekim. Güvenparkı gördüm hatta içinde meczup gibi ağlayarak akşamı bekliyoruö karnımda bebeğim ölüyo. Öyle acı ki annem ölmüş sanki. İçime bi ses yapma Allah helak etcek sizi dön bu yanlıştan diyo. Yemin ederim 1 buçuk saat oldu hala korkuyorum. Sanki peşimden geliyo bi ses. Azap çektiryo. Neyse akşam oluyo gece dr aramıyo. O pisliği arıyorum nolur ge l belki ölmedi yavrum ayaklarının altını öpüyüm al beni hastaneye götür çaresizim bem pişmanım bin sefer ölseydim de yapmasaydım. Kör olcaktım sanki ağlamaktan. Öyle bi azap çektim ki. Sabah vallahi de billahide teyzeme dicem. Kimse mi sahip çıkmadı tek başıma giderim. Öyle bi acı yok. Allahım kimseyi yanlışa sürüklemezde gideni döndürsün. Çok kötü bişey. Islah etsin başta beni sonra tüm beneğine kıymayı aklının bi ucundan dahi geçiren canileri. Yapamam. Aç sürüncem doğurcam. Sabahta o dr u 184 e şikayet etcem. 13 haftalık bebek almak neymiş görsün o da.

Back