• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Madem sevgilin arkanda gidin bi nikah yapın sonra geç ailenin karşısına tamam belki başta çok tepki gösterecek ama sonra kabullenirler bi şekilde böylece sevgilinin ailesi de iyi kötü yardım eder size ama ne yapacaksanız bir an önce yapın yarın öbür gün karnın büyürse ve ailen başka şekilde öğrenirse daha kötü olur herşey bi cesaret başlayın bi yerden artık

Ailen kötü konuşsada et tırnaktan ayrılmaz inan bana sana her zaman sahip çıkıcaklar.
Sakın ailene sırtını dönme yoksa her fırsatta tek olduğun için ezilirsin.
İçinde bulunduğun durum ve şartlar yüzünden;bebeğe çok üzüldüm.
Şansın bol olsun.

Aldırın dediler. O utancı bize yaşstmayın. 13 haftslıkken alınan dr bulmuşlar. Benim için hiçbir şeysi yokmuş tehlike falan.

saçmalamayın
eğer sağlıklı bir şey olsaydı yasalar 8 hafta ile sınırlamazdı sakın o dedikleri yere gitmeyin
artık anlatın ailenizre kaçış yok
nereye kadar gidecek bu eninde sonunda tek kalacaksınız belli

Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar

Şerefsizlik diz boyu olan bu aileden uzak dur lütfen.
Ne karar alırsan al onlardan uzak olan bir yaşam olsun.
Tam pisliklere çatmışsın.

Sevgilin erkek olsun ailesine rest çeksin çekemiyor mu?
Sevişirken erkekti ama bir tarafımın erkekleri..
Çok sinirlendim ya!!

Bebeği nasıl aldırcam. Allah verdi belkide sınavım bu.. Bu hayatı kurtarıyım derken ahireti bitirmek.. Allah 2 yakamı bir araya getirir mi ömür boyu. Çok mu duygusaşım bilmşyorum
Sen ahireti şimdi mi düşünüyorsun?
Sınav falan diye saçmalama lütfen.
Korunmasız ilişkiye giriyorsun, hem de birden fazla defa. Olmaz sandım diyip sınav diyorsun.
Çocuğun olması mucize değil olağan bir şey.
Tecavüze uğramış gibi yakınıyorsun
Babası istemiyor, erkek ailesi bu utancı bize yaşatmayın diyor. Senin ailenin vereceği tepki zira ortada.

İlla doğuracam dedin durdun.
Yasal süreyi de geçirdin.
Zaten o adama nasıl güveniyorsun hala bilmiyorum.
Ama en çok eğer doğurursan o çocuğa acıyacağım. Yazık kimse tarafından istenmiyor ve muhtemelen babası zorlandığı yerde çekip gidecek.

Bari tek doğru bir şey yap git annene söyle. Sizin ailenizin yapısını o bilir en iyi aklı sana o verir.

Söyleyecem söyleyecem diye bebek bi 15 16 haftalık olur artık bu gidişle

Sana bunca hakaret edilirken böyle ucube sözler söylenirken aceba erkek arkadasın nerede sorabilirmiyim cocugu tek basına yapmadınya ne demek aileni sil gel nasıl bir aile bunlar cocugu ogullarıda yaptı ksura bakmasınlar hic vakit kaybetme git teyzeni al annenle konusun biran önce sonra sevglini cagır annenin karsısına geçip knussun gitsin adam erkekse ailesini ikna etsin istemeye gelsinler burada herşey sevgilinde bitiyor o ayaklarının üstüne saglam bassa korusa seni istiyorum bu kızı alacaksınız cocugum olcak bnm dese kmse bi halt yiyemez onda iş yok biri götürüp knusuyo aldıralm diyo sana geliyo aldıramam diyo. Asla ailene sırtını dönüp gitme sakın bu devirde ailen ynındayken bile ezen vicdansızlar tanıyorum onların tek yapmak istedigi seni ailenden koparıp caresiz kalmanı istiyolar sonrada her istediklerini yaptırcaklar cünkü geri dönüşün olmıcak aileni tepiip gidersen her lafıda duysan ailenin karsısına cık söyle emin ol bu insanlardan vicdansız olamazlar et tırnaktan ayrılmaz sakın hata üstüne hata yapma..

Bu senin sevgilinden bir halt olmaz cnm kusura bakma keşke yasal süreyi acmasaydin o çocuğun hayatını mahvedeceksiniz sana gel diyorlar istiyorlar ki kimsesiz kalasin muhtaç olasin

bu konu fake değil miydi yaa? :işsiz: eğer konu sahibi bebeği aldırırsa buradan yapılacak bir şey varsa suç duyurusu falan kazen ve mune ye de sorup şikayetçi olurum. 13 haftalık bebeği alan doktor da doktor değil bir cani. işinden olur. tabi doktorsa... merdiven altı bir yer de olabilir. kanamadan ölebilirsin de. karşı tarafın bulduğu çözüm senin canını incitmeyecek cinsten olamaz. senin canını umursayan mı var sanki?

Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar

iyi de nasıl böyle bir şey derler. sanki tek senin hatan... sen niye aileni siliyorsun. evet bir yanlışlık var ki herkes bu kadar telaşta ama düzeltmenin hiç değilse aklamanın yoluna bakmak için istemeye neden gelmiyorlar??? amaçları ne?

ayrıca senin itibarını kurtarmak demek kendi çocuklarını ve torunlarının itibarını kurtarmak demek... bu kadar mı basit bu insanlar!
sevgilini para pulla mı korkutuyorlar?

O ne kadar tiksinç bir aile aklım almadı... Sanki ortada senin bir namussuzluğun varmış sen yalancıymışsın gibi mi davranacaklar... Sakın ha kendi aileni onlar için karşına alma, kesinlikle karşıya güvenemezsin şu saatten sonra. Anlamadım da hiçbirinin mi kafası çalışmıyor, tamam düğün falan yapmasınlar da, etrafa bunlar aylar evvel gizlice evlenmişler kız da hamile kalınca bize söylemek zorunda kalmışlar desinler... Niye evlenmişler diye sorarlarsa da kızın ailesi kızı darlamaya başlamış ve ayrılmaya zorlamış derler. Aynı yalanı ser de çevrene söyleyebilirsin. Kaldı ki madem bu kadar ünlü bu aile, sizi gizlesinler, evlendiler desinler ya da hemen düğün yapsınlar kilon belli olmadan, birkaç sene İstanbul gibi büyük bir şehre göndersinler siz orada bir iki seneden fazla kalın çocukla dönün... Kim ne diyebilir, kim ayların hesabını tutacak? O arada okulunu dondurursun. Ya da gizli gizli okula devam edip sanki başka şehirdeymiş gibi davranabilirsiniz, bu daha zor olur ama sonuçta kimse bir şey diyemez... Ama yerinde olsam aldırmak için dedikleri yalana inanmazdım, senin sağlığını düşünecek halleri yok kesinlikle.

Ailesi tam bir pislik
Erkek arkadaşına da güvenme derim
Hata edersin
Kürtaja çok karşıyım ama ben olsaydım bu durumda sanirim doguramazdim

Zaten onların böyle biseyi demesini bekliyordum ben annenle hemen konuşman lazım bak tekrar ediyorum hemen konuş annenle lütfen o arkanda olursa hiç birşey yapamazlar diyemezler hemen annene söyle

Herşeyi sana yükleyecekler kacti geldi hamile ama ogullari bişey yapmadı gibi, bence sevgilinizde yaptığı şeyin arkasinda değil,13 hafta olana kadar oyaladi durdu

Annene soyle bi tek o sana sahip çıkar.kaçar gidersen kimse seni insan yerine koymaz. İki taraf da..anneler çocuklarına kıyamaz sende anne olacaksın.

Uzun uzun konuştum. Ailesi bugün şey demiş annesi ne eşya alırım ne sizi tanırım. Bu pislik öyle korkak ki.
Bana şunu yazdı..
Bunun bütün günahı vebali benim olsun.. Sana inan kıyamam ben. Ama düşün. Biraz da mantığına kulak ver aileni düşün. Belki de abin baban kardeşin biri bizi öldürmeye bile gelecek. Hani gelse şimdi yapsa öyle bi güzellik ama napalım. Ya birine kalp vurursa anneme ya da annene. Biz yanıcaz zaten. Cayır cayır kor ateşe odun olacaz. Ama bari başkalarına cehennemi burda yaşatmayalım. Ne senin ailen ne benim ailem. Hem bu artık geri dönüşü olmayan bi yol. Hemen bi işe girip çalışmaya da başlarım. Hal ve hareketlerimi düzeltirim. Kendim düzelirim. Herşey bambaşka olur. Senin ailen bilmez telli duvaklı cıkarsın annenin evinden hep o hayalini kurduğun 3 gün süren düğünden yaparız. Hem Allahım bize verir bitane daha ki. Biz ne kadar günahkarsak günahımız ne kadar büyükse onun affediciliği merhameti kat be kat daha büyüktür. Vermezse de birbirimize sarılırız.. Bizim de bu dünyadaki cezamız buymuş deriz. Söz veriyorum herşey bambaşka olacak. Ve gerçekten ailemdeki hiçkimse ömrü boyunca sana kötü bi gözle bakmayacak aksine senin önüne duvar olacak. Bana çok kızacak kırılacaksın biliyorum. Ama yine de benim söylediklerimi de bi düşün..

Öyle tükendim ki. Ailesi batsın. Anneme söylesemde bu bebeği doğursamda bu adamla bi ömür nasıl geçsin. Bu adama bebek mi verilir. Göz yaşım dinmiyo dinmiyo dinmiyo. Bıktım alıp başımı gitsem yada öldürsem kendimi.

Uzun uzun konuştum. Ailesi bugün şey demiş annesi ne eşya alırım ne sizi tanırım. Bu pislik öyle korkak ki.
Bana şunu yazdı..
Bunun bütün günahı vebali benim olsun.. Sana inan kıyamam ben. Ama düşün. Biraz da mantığına kulak ver aileni düşün. Belki de abin baban kardeşin biri bizi öldürmeye bile gelecek. Hani gelse şimdi yapsa öyle bi güzellik ama napalım. Ya birine kalp vurursa anneme ya da annene. Biz yanıcaz zaten. Cayır cayır kor ateşe odun olacaz. Ama bari başkalarına cehennemi burda yaşatmayalım. Ne senin ailen ne benim ailem. Hem bu artık geri dönüşü olmayan bi yol. Hemen bi işe girip çalışmaya da başlarım. Hal ve hareketlerimi düzeltirim. Kendim düzelirim. Herşey bambaşka olur. Senin ailen bilmez telli duvaklı cıkarsın annenin evinden hep o hayalini kurduğun 3 gün süren düğünden yaparız. Hem Allahım bize verir bitane daha ki. Biz ne kadar günahkarsak günahımız ne kadar büyükse onun affediciliği merhameti kat be kat daha büyüktür. Vermezse de birbirimize sarılırız.. Bizim de bu dünyadaki cezamız buymuş deriz. Söz veriyorum herşey bambaşka olacak. Ve gerçekten ailemdeki hiçkimse ömrü boyunca sana kötü bi gözle bakmayacak aksine senin önüne duvar olacak. Bana çok kızacak kırılacaksın biliyorum. Ama yine de benim söylediklerimi de bi düşün..
ben sana söylim bu çocuğu aldırınca artk konuşacak sözün kalmicak ve çocuk kendini mecbur hissetmemek amacı. Sonra seni bırakınca sen hiçbişi yapamazsın ama şuan elinde bi koz var ondan bu kadar yumuşak konusuyor seninle. Çocuğu alirsan pişman olursun ilerde bu çocuk seni bırakır bu cok belli. Ailene söyle orta yolu bulur evlendirirler sizi mecburen. Kendine ve masum bebeğine bunu yapma..

Öyle tükendim ki. Ailesi batsın. Anneme söylesemde bu bebeği doğursamda bu adamla bi ömür nasıl geçsin. Bu adama bebek mi verilir. Göz yaşım dinmiyo dinmiyo dinmiyo. Bıktım alıp başımı gitsem yada öldürsem kendimi.
Bunla omur geçmese bile en azından evlenip boşanmış olursun kimse sana laf edemez . Ama sen bu bebeği alsan ilerde çocuk olmama ihtimali de var kurtajdan sonra.ilerde kimle nasıl evleneceksin hiçbişi olmamış gibi..yapmayi biliyosa sorumluluğu almayi da bilsin bi zahmet

Bu adama zaten bir ömür verilmez. Deli misin?

Yerinde olsam eğer tüm risklere rağmen gidip aldırırsam bir daha bu adamla değil evlilik planı yapmak, yolumu değişirim görünce.

Back