• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Ailem silerse bile onların kapısına gitmek istemiyorum. Bana gel ama şikayet dediler.yani çektircez sana demeye mi çalışıyolar ki. Şimdi annem sildi diyelim. Sizce erkek arkadaşıma gel gidelim ailenle yaşamam mı deyim. Yoksa gidiyim mi zamanla düzelir mi herşey

Canım bak burda önemli olan erkek arkadaşın senin yanında mı? Sen sana sahip çıkabileceğini düşünüyor musun? Tüm bunlara cevabın hayırsa biliyorum zor ama çocuğu aldırman en doğrusu. Ya da ailen babası arkasında olmayan bir bebek dünyaya getirmene ne diyecek? Çok karışık. Allah yardımcın olsun

Ailem silerse bile onların kapısına gitmek istemiyorum. Bana gel ama şikayet dediler.yani çektircez sana demeye mi çalışıyolar ki. Şimdi annem sildi diyelim. Sizce erkek arkadaşıma gel gidelim ailenle yaşamam mı deyim. Yoksa gidiyim mi zamanla düzelir mi herşey
Aileni silme çaresiz kalsan bile bunu yapma bi aldıralım bi aldırmayalım diyen o sevgilinede güvenme

Aileni silme çaresiz kalsan bile bunu yapma bi aldıralım bi aldırmayalım diyen o sevgilinede güvenme
Annesi onu korkutuyo. Benimle telefonda konuşurken bile teyzesi dedi ki ölsün bi bardak su vermem bizi siler giderse. Ya sen gel ya da aldırın dedi. Annesi bunu aldı odaya bi konuştu adam ağlayarak aldıralım dedi neyle tehdit etti bilmiyorum ama şimdi şey diyo erkek arkadaşım herkesi alcam karşıma silsinler yinede gideriz dedi..

Eger erkek arkadaşın arkanda ise annen ile konuş anlat ona. Bir şekilde karnım buymeden nikah, düğün yapmaya calisin. Aileni silmek hata olur gibi geliyor bana.
Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar

Annesi onu korkutuyo. Benimle telefonda konuşurken bile teyzesi dedi ki ölsün bi bardak su vermem bizi siler giderse. Ya sen gel ya da aldırın dedi. Annesi bunu aldı odaya bi konuştu adam ağlayarak aldıralım dedi neyle tehdit etti bilmiyorum ama şimdi şey diyo erkek arkadaşım herkesi alcam karşıma silsinler yinede gideriz dedi..
Bebegi aldirmasan bir ise girip calissan bir de okulunla ugrassan bir yanda.Annene sevgilini unutmak için ortam degistirmek istediğini soyle.Sonra bir sekilde hallolabilir belki.Baya zaman da gecti.Alinmasi senin için tehlikeli.

Bir annenin bu şekilde yaklaşması bana hiç normal gelmedi. Senin aileni silmenin onlara ne gibi bir faydası olabilir ki? Başka bir planları olabilir.

Bir annenin bu şekilde yaklaşması bana hiç normal gelmedi. Senin aileni silmenin onlara ne gibi bir faydası olabilir ki? Başka bir planları olabilir.
Düğün yapmak istemiyolar.. Millete rezil olmak gibi görüyolar kaçıp gidersem tek suçlu bn gibi olcam çünkü millete kaçtı geldi diyeceklermiş.. Hamile olduğunu bilmiyoduk diyeceklermiş

Ailesi istemeye gelmeyiz diyo. Kaçıp gelceksin millete aa hamile o yüzden kaçmış dicez diyo. Düğün falan hayatta yapmazlar
Her türlü annen ile konuşmalısın. Annen sana çok kızsa bile yine sana sırtını dönmeyecektir. destek olacaktır. Yabancı bir aileye güvenmektense kendi annene güvenmelisin. Sırtını ona yaslamalısın.

Bebegi aldirmasan bir ise girip calissan bir de okulunla ugrassan bir yanda.Annene sevgilini unutmak için ortam degistirmek istediğini soyle.Sonra bir sekilde hallolabilir belki.Baya zaman da gecti.Alinmasi senin için tehlikeli.
Yok okul başarısızlığım yüzünden şuan evde biraz kampta gibiyim. Annem bazen hatta bi bok bile değilsin okul okuyamıyosum diyo o kadar sıkıntı yani. Şu okul işim kötü gitmeseydi belki ailem böyle davranmazdı ama herşey üst üste gelşyo bilmiyorum bende..

Awsed aileni silmeni neden istiyorlar. Bu insanlara güvenilmez, hele erkek arkadaşına asla. Teyzene anlat durumu Bi an önce annenle konuşun beraber..
Ne demek gelmeyiz ya.

Annene anlat olan olmuş artık.
Karar gözünü aldırmıyorum de.
Aldırma canım tabi eğer nişanlın tamam diyorsa.
Belki annen öğrenirse oğlan tarafına gelin biran önce temizleyin bu işi tarzın da bir şey konuşabilir.

sen hala bu adama güveniyormusun adam yalan söylemiş annesinin eline bakıyor zaten taş mı yiyeceksiniz yarın sıkıldım diyip gidecek belli hayal aleminde yaşıyorsun

Her türlü annen ile konuşmalısın. Annen sana çok kızsa bile yine sana sırtını dönmeyecektir. destek olacaktır. Yabancı bir aileye güvenmektense kendi annene güvenmelisin. Sırtını ona yaslamalısın.
Çok korluyorum bnmle ilgili hayalleri var o söyledikçe içim gidiyo. Söylersem çok ağır konuşcak çok kötü şeyler yapcak diye korkuyorum. Karşımda ağlayıp bayılcak of of

sen hala bu adama güveniyormusun adam yalan söylemiş annesinin eline bakıyor zaten taş mı yiyeceksiniz yarın sıkıldım diyip gidecek belli hayal aleminde yaşıyorsun
Bebeği nasıl aldırcam. Allah verdi belkide sınavım bu.. Bu hayatı kurtarıyım derken ahireti bitirmek.. Allah 2 yakamı bir araya getirir mi ömür boyu. Çok mu duygusaşım bilmşyorum

Çok korluyorum bnmle ilgili hayalleri var o söyledikçe içim gidiyo. Söylersem çok ağır konuşcak çok kötü şeyler yapcak diye korkuyorum. Karşımda ağlayıp bayılcak of of
Ağlasın bayılsın ilk şoku atlatınca beraber bi yoluna bakarsınız.. Seni yalnız gördükleri için bu kadar rahatlar, daha fazla zaman kaybetme

Kolay bir süreç olmaz elbette ama annen o senin öfkesini attıktan sonra seni anlamaya çalışacaktır.

Bebeği nasıl aldırcam. Allah verdi belkide sınavım bu.. Bu hayatı kurtarıyım derken ahireti bitirmek.. Allah 2 yakamı bir araya getirir mi ömür boyu. Çok mu duygusaşım bilmşyorum
Sen şimdi işin dini boyutunu bırak canım Allah akıl da veriyor yani korunmasız ilişkiye girersen Bebek sahibi olacağın mucize degil ki sınavımın falan dramatikleştirme kendine daha gençsin. aile senin Bebek senin yaşayacağın zorluklar çok fazla üstesinden gelemezsin ülkede aşk sevgi ile karın doymuyor herşey için para lazım oda sizde yok. Belli ki ailesi de istemiyor erkek arkadasın onlara muhtaç sorumluluk almasını bekleme yarın sıkıldım diyip kaçar ailesine sen ortada kalırsın. Ailen ile konus özellikle annen ile daha fazla zaman geçmeden çaresine bakın. 20. Haftaya kadar bebekte anormal bir durum varsa alıyorlar yasal olarak. Tek basına yaparım diye hayallere kapılma mantıklı düşün.

Aileni silmen doğru olmaz ne kadar kızsa da senin için en doğrusunu düşünen de o olacaktır. Ne tepki vericeni az çok tahmin edersin ilk şoku atlattiktan sonra çıkış yolu bulmaya çalışır. Ama hiç bişey demeden bırakıp gidersen affeder mi . Allah yardimcin olsun inş doğru karar verirsin

Yok okul başarısızlığım yüzünden şuan evde biraz kampta gibiyim. Annem bazen hatta bi bok bile değilsin okul okuyamıyosum diyo o kadar sıkıntı yani. Şu okul işim kötü gitmeseydi belki ailem böyle davranmazdı ama herşey üst üste gelşyo bilmiyorum bende..
Yapmak zorundasin o adamdan sana hayir yok ne olur yanlis anlama.Artik kendin savasacaksin.Lutfen biraz dusun.Cocugu kendini.Eğer basaramayacaksan en som care hic söylemek istemesem de aldirmak zorundasın.

Back