Kaçarak evlenen var mı?

Sakın sakın! Sakin ol. Hiçbirşey ve hiçbir insan senin hayatından kıymetli değil. Sakin ol ve bundan sonra ne yapabilirsin ona bak. Dünyanın sonu değil, tamam belki yanlış ama evlilik dışı çocuk sahibi olan ne ilk ne son insansın. Her insan hata yapabilir, Belki de sen gözünde büyütüyorsun belki de annen sana sahip çıkacak, o yavrunun yüzü suyu hürmetine düşündüğünden daha kolay yoluna girecek işler, sen sadece sakin ve sabırlı ol, dua et , Allah büyük

Guvenmiceksin ama sahip cikmicaksanda aldıralım de dimi o da yok malesef

Hata ediyosun ailesini aramamakla. Onlarin korkusu zaten ogullarina bisey olmasin . Nasi aricaklar anneni . Korkarlar annen baban ogullarini öldurür diye .
Ara ac agzini bu ise cozum bulmazsaniz aileme diyicem de . Baska carem kalmadi de .
Artik cidden bisey yap ya zaman ilerliyo .

Bulantı falan varmi

Aynen bende böyle dusunuyorum

Benim uzak bir arkadasım vardı , onun ailesi de doğulu ve evin tek çocuğu. Yaşı ilerledi , yumurta rezervin az denmiş diye korunmamış, 4 aylık hamile idi evlendiğinde. O da korkmuştu aile tepkisinden, ama düşündüğünden çok kolay kabullendiler, ben bile endişe etmiştim. Belli olmaz yani, annen başta kızar ama sonra sakinleşir inşallah, evladısın atacak hali yokya

Bu normal olur rahim büyüyor acaba düşük sancısı mı diye düşündüm

Hamilelik bulantısı nasıl olur bilmiyorum da bnmki hani çok yiyince olur ya öyle bi bulantı ve yemeklerden sonra oluyo zaten
Sabah aç karnına oluyor genelde valla senin için bişey yapabilsek keşke ama elimizden birşey gelmiyor

size mesaj atılmıyor. A Awsed aşağıdaki bilgiyi verecek ama size mesaj gonderilmiyor.

Az kaldı karnın belli olacak benim bir kaybim var 10 haftalıkken bile belliydi benim biraz dışardan bakınca belli oluyordu bir an önce doktoru halledip annene soyle

İnşallah öyle olur.. Annem affederde affedene kadar işitmediğim hakaret yemediğim dayak kalmaz.. Her gelen bi tükürür.. Ama şansım var ki annem daha yeni kardeşimi düşürdü. Aralığın sonunda. 46 yaşında bi yumurtalığı yok ötekide bağlıydı kalmış hamile Allahın işi dedik aldırma dedik 6 haftalıkken düştü işte. Teyzemin tekinin 14 sene bebeği olmadı şimdi 5 aylık erkek yeğenim var.. Sadece o yüzden belki ikisi destek olur diyorum. Inşallah da öyle olur

Babasını direk ara ve herşeyi anlat toplasın oğlunu gelsin sende bu arada ailenle konuş hemen nikah kıyın. Belliki çocuk seni oyalıyor hiç durma babasını ara.

hamile olduğuna nasıl emin olabildin ?
hiç gecikmedi mi adetin daha önce ?
kist de varmış hem..

Annesinin arabadayken falan fotosunu attı işte annemleyim falan diye. Sonra da uçak kaçtı dedi. Şimdide bana haklısın diyo ne desen yeridir ama ben napim diyo..
Canım çok merak ettim hangi şehirden hangi şehire gelecek. Bu ülkede sadece uçak yok şehirler arası otobüste var.

tanıdığın biriside sizin gibi olmuş kilo aldım gazım var bilmem ne diye oyalamış anasını babasını kaçtı bir hafta sonra doğum yaptı daha rezil oldu zaman kaybetmeden halledin

tanıdığın biriside sizin gibi olmuş kilo aldım gazım var bilmem ne diye oyalamış anasını babasını kaçtı bir hafta sonra doğum yaptı daha rezil oldu zaman kaybetmeden halledin
Yuh dokuz aylık hamile nasil belli olmaz yaaa annesi babası bu kadarmi safmış farkedememis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…