Annem ananemle nüfus müdürlüğüne gitti kimlik çıkarmaya. Babam şehir dışında çalışıyo zaten. Daha öncede bahsetmiştim.abim öğretmen onuda söyledim başka ilde. Kardeşimde dershanede. Evde kimse yok zatenSen evde bu kadar bağırıyosun ağlıyosun ediyosun evdeki millet nasıl duymuyo? Annen zaten öğrenmiş olmasın?
Bi zahmet artık ne oldu ne kaldı o bile belli değil yaa git bi baktir ondan sonra napcaksan yapGidicem yarın hepinize söz veriyorum.
Eee bu evde kimse yokken neden gitmedin bugunAnnem ananemle nüfus müdürlüğüne gitti kimlik çıkarmaya. Babam şehir dışında çalışıyo zaten. Daha öncede bahsetmiştim.abim öğretmen onuda söyledim başka ilde. Kardeşimde dershanede. Evde kimse yok zaten
Annem ananemle nüfus müdürlüğüne gitti kimlik çıkarmaya. Babam şehir dışında çalışıyo zaten. Daha öncede bahsetmiştim.abim öğretmen onuda söyledim başka ilde. Kardeşimde dershanede. Evde kimse yok zaten
vallahi ben de yetişebilceğim bi yer olsa tutcam goturcem doktoraIstanbulda olsan şuan gelip seni ordan alırdim.
Annem 3 te gitti zatende. Demiycek mi nereye. Yarın telefonu servise vercem dedim zaten de vercektim. Onun için erkenden gidiyim dedim anneme. Bende geliyim dedi de atlatırım onu. Bide Keçiörende oturuyorum çankayada özel hastaneler genellikle. Burdakine gidersem biri görür diye korkuyorum. Yarın ne yapıp ne edip gidicem ama. Bencede artık şükür ama ben kör gibi bekledim. Gitme beraber gidelim bende görüyüm diyen bi adam vardı. Ben buraya yazıp okuduktan sonra yüklendim sonra adamın içinden asıl duyguları çıktı. Salak bu duygularıyla oynarım diyodu. Bende inanıyodum. Ağrın var mı sızın var mı gelcem bensiz gitme. O sıralar yanımda sanıyodum. Meğer kandırıyomuş beni. Hep diyorum buraya yazmasam daha beklerdim.Eee bu evde kimse yokken neden gitmedin bugun
Tebrik etmiş derken benim yorumumu kasteddiniz sanırım..Neyi tebrik ettigimi tam okumadınız galiba.dikkatle okuyun.Açıkçası bende sizin bu yoruminuzu çok acımasızca ve gayri ahlaki buluyorum.burada bir insan sozkonusu.hatasiyla gunahiyla bir insan o.başina bir hadise gelmiş nefsine uymuş evet yapmamaliydi ama olan olmuş.ne yapalım bu kizcagizi toplumdanmi atalım linç mı edelim.yazilarimizla destek olmaya calisiyoruz yaptigini onaylamıyorum kesinlikle.ama şunu düşünüyoruz bu hadise çok yakinimizinda başına gelebilirdi büyük konuşmayın lütfen.Gerçekten çok ilginç. Çok büyük bir hata yapmışsın. Bunun günahının hesabı seninle Allah arasında. Ama bu insanların tepkilerine baktığım zaman sanki çok normal bir şeymiş gibi tebrik edenler , çıcuğu aldır diyenler, ve senin de sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranman, hatanı görmeyip de sevgilinin annesini kınamaya çalışman falan da filan da. İyi misiniz ya. Bir günahı bir zinayı nasıl bu kadar meşrulaştırabiliyorsunuz? Asın kesin demiyorum ama biri de çıkıp da burada ters giden bişeyler olmuş demiyor. O çocuğa çoook acıyorum. Zinayla dünyaya gelecek. Adama suç atıp durmuşsun, zaten karakteri olan biri olsaydı böyle bir şey yapmaya kalkışır mıydı? Nikah denilen bişey var, araştırın biraz. Toplumun ahlakıyerle bir olmuş vaziyette ve yangına karşı herkes oturmuş izliyor...
Annem 3 te gitti zatende. Demiycek mi nereye. Yarın telefonu servise vercem dedim zaten de vercektim. Onun için erkenden gidiyim dedim anneme. Bende geliyim dedi de atlatırım onu. Bide Keçiörende oturuyorum çankayada özel hastaneler genellikle. Burdakine gidersem biri görür diye korkuyorum. Yarın ne yapıp ne edip gidicem ama. Bencede artık şükür ama ben kör gibi bekledim. Gitme beraber gidelim bende görüyüm diyen bi adam vardı. Ben buraya yazıp okuduktan sonra yüklendim sonra adamın içinden asıl duyguları çıktı. Salak bu duygularıyla oynarım diyodu. Bende inanıyodum. Ağrın var mı sızın var mı gelcem bensiz gitme. O sıralar yanımda sanıyodum. Meğer kandırıyomuş beni. Hep diyorum buraya yazmasam daha beklerdim.
Hep aklımda şey vardı onunla birlikte deriz en azından annem bana daha az bağırır diye. Ama şimdi tek söylemek zorundayım. Öyle bi durum ki beynim durdu sanki. Anneme dersem beni öldürür gibi geliyo şuan mesela. Hayırlısıyla dr a gidiyim. Aptallığı bi köşeye bırakıp bebek iyiyse önce annesine dicem sonra anneme. Yapcak bişey yok artık.Yarın ilk iş özel hastaneye doktora git. 10 gün içinde tekrar doktora ücretsiz gidebilirsin(eğer dert paraysa diye diyorum). Sonra hemen sevgilini bilgilendir.
Ayrıca annesinden korkup dersi ekemeyen adam seni alıp nereye kaçacak acaba bu adamdan bı cacık olmazsa sen b, ç planlarını düşün
Bence annene bi an önce söyle o ailenizin durumunu ne yapıp ne yapılmayacağını daha iyi bilir biraz ayilip bayılır ama onlar her halükarda olacak böyle yaparak geciktiriyorsun sadece bu olayı bi an önce anlat.
Sancım var diyordun nasıl oldunAnnem ananemle nüfus müdürlüğüne gitti kimlik çıkarmaya. Babam şehir dışında çalışıyo zaten. Daha öncede bahsetmiştim.abim öğretmen onuda söyledim başka ilde. Kardeşimde dershanede. Evde kimse yok zaten
Ya çok sağol vallahi nereye gitcem diye düşünüyodum.. Orayı bulmaya çalışcamTunalı ot cafe'nin üst katında yada o civarlarda ikşnci katta bir özel jinekolog var benim arkadaşım orada kürtaj oldu. Ailesi çok baskıcıydı bir tek o adama güvendi müşteri bilgilerini devletle de paylaşmıyor. Kürtaj olamazsın ama en azından bilgilendirir seni, yardımcı olur ve bu sürede bir de ailem duyar mı korkusu yaşamazsın. O doktoru bul. Adını bilmiyorum ama güzeegahta çok yoktur sanırım dikkatli bir tur at bulursun tunus yada bestekar sokaktaki otun civarında demişti, tunalının arkasında
arkadaş banlandı zaten yazamaz dahaTebrik etmiş derken benim yorumumu kasteddiniz sanırım..Neyi tebrik ettigimi tam okumadınız galiba.dikkatle okuyun.Açıkçası bende sizin bu yoruminuzu çok acımasızca ve gayri ahlaki buluyorum.burada bir insan sozkonusu.hatasiyla gunahiyla bir insan o.başina bir hadise gelmiş nefsine uymuş evet yapmamaliydi ama olan olmuş.ne yapalım bu kizcagizi toplumdanmi atalım linç mı edelim.yazilarimizla destek olmaya calisiyoruz yaptigini onaylamıyorum kesinlikle.ama şunu düşünüyoruz bu hadise çok yakinimizinda başına gelebilirdi büyük konuşmayın lütfen.
Ya çok sağol vallahi nereye gitcem diye düşünüyodum.. Orayı bulmaya çalışcam
Şöyle sancı hamile olanlar bebeği olanlar bilir belki. Adetten önce hani üşürsünüz beliniz ayağınız açık olurda bi ağrı olur ys öyle bi ağrı. Bazende geceleri mesela sağ kasığımın üstünde böyle bianda sanki bıçak kesermiş yada yıldırım çarpmsı gibi böyle anlık bi sızı giriyo ama yerini net hissediyorum. Bi gecede böyle sanki bacaklarımla kasığım arasında bi bağ varmış ayağımı uzatırsam kopcakmış gibi acımıştı. Ve inanılmaz tuvaletim geliyo. Su da öyle aşırı içmiyorum ama gece 2 kez tıvalete kalkıyorum. Yine kasıklarımı ağrıtan bi sancı yapıyo. Özellikle sabah kalktığımdaSancım var diyordun nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?