Kaçarak evlenen var mı?

ya bu üyelere ne oluyor arkadaşlar burası bir platform bari bırakın da insanlar burda rahat etsin bu saldırganlık neden kimse kimseden üstün değil herkes insan herkes hata yapar bile bile laf sokmak da ne

bir de pdr okumuş kendisi okulda nasılsın acaba eleştiren arkadaş sivri dilinle neler yapıyorsun pdrci hanimefendi.

Güzel kardeşim benim sana tavsiyem şu durumda sakinleşmeye çalışmak olsun.Yarın mutlaka Dr. da bebeğin durumuna baktır.Bebeğin durumu sağlıksız ise tıbbi olarak bunu sonlandırmak gerekecektir.Bu durumda kimsenin haberi olmaz.Bebek iyi ise senin yapacağın ilk iş sana sahip çıkmayan sevgilinin babası ile görüşmek olacaktır.Neden mi dersin?Benim tahminlerime göre bu çocuğun annesinin haberi var ancak oğlunun evlilik dışı ilişkisinden bir kızı hamile bırakması ve evlenme mecburiyetinde bırakılması dedikodusunu kaldıracak ya da aile içindeki baskıyı kaldıracak durumda değil.Aile köklü ve zengin bir aile olduğundan onlar için düğündür bayramdır özel muamele isteyen aceleye getirilmeyen ve bu işleri ''alnının akı ile'' halletmek isteyen bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.
Sevgilinin babası ile konuş ve ona herşeyi ayrıntısı ile anlat ayrıca sevgilinin sana aktardığına göre annesinin bu durumdan haberdar olduğu ve aldırılması yönünde fikir beyan ettiğini kendine belirttiklerini ancak 3 haftadır Ankara'ya gelerek sana hiçbir konuda bilgi vermediğini bu konuda yalnız olduğunu ve kendi çevrenden de büyük bir baskı altına gireceğinden çaresiz olduğunu aktar.Büyükbabanın yönlendirmesine göre hareket et.
Ayrıca evlenmek zorunda kalırsan ilk fırsatta ekonomik özgürlüğüne eline alıp bu çocuğu boşa.Çünkü önünde yaşayacağın yılları zehir eder bunlar.Hem kendi ailen eder hem onun ailesi eder.Güçlü ol.
Günah dediğin şey Allah ile kul arasındadır ve birinin günahını kapatmak yargılayıp kötü duruma düşürmekten daha evladır.

Bu olgunlukta yorum yapmak,fikir vermek çok mu zor?
İnsanın iç dünyasımdaki huzur ve temiz kalple ilgili bu sanırım..

Allah kalbinize göre versin..

Tabi sana senin hoşuna gidecek cümleler lazım kuzum. Sen de haklısın. O zaman bi tane de ben diyeyim çok iyi gidiyorsyn başka bir adamdan da ikinciyi bekliyoruz senden.
Mesaj tekrarı

bence direk ara o anasını kıbrıslarda eğlenemesin, gezeceğine oğlunun yediği haltları toparlasın ben olsam babasını arardım bu kadar rahatlık fazla

Sancın varsa düşük falan olmasın

Yarın ilk iş doktora git belki hamileliğinde sıkıntı vardır. Herşey normalse ultrason filmini sevgiline at hala seni oyalamaya çalışıyorsa sevgilinin annesini ara onunla konuş bi an önce gelip istesinler hemende düğün yaparsınız bı sure arkadaş akrabayla az görüşün bebiş doğunca da erken doğum dersiniz olur biter

A Awsed ne yaptın dr git hemen senın saglıgında tehlikede olabilir ,

birde böyle bir pisliğin çocugunu dogurmak istediğinden emınmısın , kendini yakma bence

Aradım konuştum bağırdım yarın geliyo musun gelmiyo musun dedim. Çarşamba dedi. Yarın niye gelmiyosun dedim okulu tüm günmüş. Allahın belası okul mu ben mi dedim. Annesinden korktuğu için okuldan alcak korkusu. Küfür ettim hakaret ettim. Adam ol delikanlı ol yarın gel yoksa annene söyliycem dedim. Çarşamba diyorum sana dedi. Bezdirdin canımdan aldığım nefes haram ne biçim insansın laf anlamıyosun çarşamba dedik ya dedi. Ama ben hâlâ annesini aramaya çekiniyorum. Kendime öyle kızıyorum ki. Korkuyorum çünkü anneside o sinirle bnm annemi arayıp söylerse annem beni burda keser. Benden duyması var başkasının demesi var. Sırf o yüzden diyemiyorum. Bi fikrin var mı napcaz diyorum çekip gitcez işte diyo. Yarın bigün ortada koycaksın biliyorum diyorum tepki yok. Niyeti o belli. Ben napim bilmiyorum. Anneme demeye öyle korkuyorum ki. Ağla ağla davul oldu gözlerim. Bi çıkar yol bulamıyorum. İnsan kendi bebeği için der mi inşallah ölmüştür diye. Yemin ederim en sonunda onu dedirtti. Allaha ölsün diye yalvardım. Lanet olsun. Allahıma tövbe ediyorum bi daha sevgilim bile olmıycak. Tek başıma ölmeye razıyım. Evlenmek bile istemiyorum. Bunu okuyan böyle kızlarda varsa Allah aşkı için gözünüzün önüne bakın. Dünyanın en iyi adamı diyosunuz ya 5 para etmiyolar. 23 yaşında ölüm diye Allaha yalvarıyosunuz sonra. En son zaten atcam kendimi şu balkondan o bebekte ölcek bende. Vallahi yazıyorum buraya ama ellerim titriyo sinirden. Karnıma kramplar giriyo. Sinirimi derdimi atmaya çalışıyorum. Nasıl bi hayatmış nasıl bi kadermiş. Belden altım felç kalsaydı Allah canımı alsaydı da o pisliği kendime ysklaştırmasaydım. Ne anneme diyebiliyorum ne annesine. Ne kendi geliyo ne ben gidebiliyorum kaldım ortada. Vallahi alsın Rabbim canımı kurtuluyum şu hayattan.

İnsanlar burda kendini paraladı bi doktora git git diye. Umarım yarın da çarşamba gelecek diye bekliyorum. Yarın gidicem demezsin. Bu kadarı fazla rahatlık olur artık fake olduğunu düşüneceğim.

Normalde bu haftada sancın falan olmaması gerek. Kaç kez yazmışlar umarım farkındasındır. Belki ölmüştür karnında belki düşük yapıyorsun sen hiiç haberdar değilsin. Sana da bir şey olacak o olacak.

Sabah erkenden kalkıp git hastaneye, hatta alabiliyorsan şimdiden al randevunu. Sonrasında da ara babasını anlat. Karın aldırın demiş ama aldıramıyorum bu saatten sonra diye de ne biliyosan anlat. Onun da bildiğini bilsin. Ama tüm bunlar için bir an önce doktora gitmen gerekli.

bak canım oncelikle sakin ol
sakin olmak zorundasın
olan olmuş bundan sonra ne yapacaksın ona bakacaksın

ilk once lutfen doktora gıt bir bebeğe baktır
ilk iş bu
sonra bakıcaksın duruma
anne değil bence de babasını aramalısın sonra
ama once bir baktır bebeğe

Yapılacak tek bir şey kaldı
Bugün hadi en geç yarın doktora gidip bebeğin durumunu öğreniyosun
Sağlıklı ve alınamayacak durumdaysa daha ordan çıkmadan çocuğun babasını ara
Yapacak bir şey yok herkes öğrenecek mecbur korkmanın anlamı yok
Sonra da annene söykeyeceksin

Onun amaç belkide sonuç ne olcak ondan korkuyorum ama deme öyle şeyler yarın gidip baktırman lazım bi nedir ne değildir sonra ilk is babasını ariyacaksin tek umudum siz kaldınız beni yargılamayın durum böyle böyle diceksin hemn ardından da annene soyluceksin hata ettim anne diye sonrası malum biraz karışacak ortalık ama

Sen evde bu kadar bağırıyosun ağlıyosun ediyosun evdeki millet nasıl duymuyo? Annen zaten öğrenmiş olmasın?

Canım güçlü ol.Önce Dr a gitmelisin,bebeğin durumunu öğren sonra annene açıl ve büyükbabayı ara.Annede iş yok ben sana söyleyeyim.Bu gibi kriz durumlarında ailenin büyük erkeği daha soğukkanlı olur.Yani adam çocuklar bir kabahat etmiş diyerek işe başlar ama çocuğun annesi annene kızın kendine sahip çıkamadı oğlumun başını yaktı diyerek işe başlayabilir.Malesef bu bir ön yargı ancak ön yargılar hayat kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…