Kaçarak evlenen var mı?

cidden öyle gelinlikli fotosunu inceledim de anladım hamile olduğunu zaten kilolu bi kızdı
Benim tanıdığım 5 aylık hamileyken evlendide gelinlikten belliydi hamile olduğu 9 aylığı nasil bilemez annesi çocuk doğurmuş sonuçta Allah Allah basiret bağlanması bu oluyor demekki

Canım çok merak ettim hangi şehirden hangi şehire gelecek. Bu ülkede sadece uçak yok şehirler arası otobüste var.
Otobüsle 12 saat.. Uçak 2 o yüzden uçak günü birlik gelcekti zaten.. Anne korkusundan kalabilir mi öyle 2 3 gün

hamile olduğuna nasıl emin olabildin ?
hiç gecikmedi mi adetin daha önce ?
kist de varmış hem..
Gecikti ama 2 hafta en fazla. Test yaptım biri normal diğeride bu kan testine yakın olan varmış ya ondan işte ikiside pozitif çıktı

Otobüsle 12 saat.. Uçak 2 o yüzden uçak günü birlik gelcekti zaten.. Anne korkusundan kalabilir mi öyle 2 3 gün
Bir şey diyeceğim, anne aldır dediyse kürtaj için para da vermiştir. Sizinki yüksek ihtimal bu parayı yedi, o yüzden bu kadar annesinden korkuyor.

Bir şey diyeceğim, anne aldır dediyse kürtaj için para da vermiştir. Sizinki yüksek ihtimal bu parayı yedi, o yüzden bu kadar annesinden korkuyor.
Olabilir valla olmaz demiyorum artik

Teyzesinden aldı para.. Ama bende öyle düşünüyorum. Yedi yani yer onda o potansiyel var
Bu adamdan bişey olmaz gibi ama hayırlısı artık umarım sahip çıkar senle bebeğine

Siz ne söylediğinizin farkında mısınız acaba kim kimi tebrik etmis recm mi edelim kızı ne yapalım siz söyleyin duyar kasmanın manası ne Allah aşkına? Olan olmuş biten bitmiş iş işten geçtikten sonra suçlamak neye fayda? Zinanin büyük günahlardan olduğunu da bilecek yaştayız kime neyin dersini veriyorsunuz siz? Allah bile günahlarımızı affedip tevbemizi kabul ederken bu şekilde davranmak ne kadar doğru? İlginç olan sizsiniz biz değil!

Benim bi tanidigim 7 aylik hamileyken evlendi ama kizin hamile oldugunu kimse anlamadi duyunca şok olmustum karni hic belli degildi.Nisani bile dugun gibi yapti oglanin ailesi,kaynanasi o kadar hevesliydi ki gelinligini bindallisini herkese gosteriyordu.İlk kizin annesi bilmiyor sonradan ogrenmis denildi sonra biliyormus dediler.Babasi ilk tavir yapmis ogrenince ama sonra barismis.Simdi o toruna hepsi cok duskun.Kocasinin da isi cok iyi degildi ama herseyi dort dortluk yaptilar.Ama senij es adayi hemen ise girmeli ondan bundan para almakla olmaz.Yaptiniz bir hata hepiniz mecbur biraz cekeceksiniz.Hem karnim doysun hem pastam dursun olmaz

Allah fırsat vermedi aldıramadık 9 haftaya kadar ama olmadı
Bence kaçma , kaçınca ailenin durumu ne olacak ? Herşeyi göze al ve onlara söyle . Başa gelen çekilir .. okulunuzu bitirmek zorundasınız

Allah'ın günahlarımızı affedecek olması birbirimizi uyarmamıza mani değil .. zira affetmeyebilir de

Allah'ın günahlarımızı affedecek olması birbirimizi uyarmamıza mani değil .. zira affetmeyebilir de
Allahın işine karismasak iyi olur affedecek olup olmadığını ne siz ne de biz bilebiliriz.Konu sahibi yaptığının hata olduğunu biliyor olduğu için de hangi konuda uyarmak istiyorsunuz?

Konu sahibi ne yaptın pzt bugün.? Aklmdasn iki gündür

Konu sahibi ne yaptın pzt bugün.? Aklmdasn iki gündür
Gelmedi.. Yarında ben gidiyorum işte hastaneye. O gelmiycek. Gelmesinde. Elim yüzüm kıpkırmızı ağlamaktan uyuma numarası yapıyorum yatakta biri gelip görmesin diye. Karnımın sancısında cabası. Şu saatten sonra gelmesin. Rabbimde bana bi ölüm versin. Kurtulsun o da aileside bende.

Allah korusun nasıl bi cümle o? aklmdasın iki gündür Allah şahittir. Seninle ilrtişime geçmek istiyorum en azındn özelden yaz bana.

Öyle söyleme ama onun geleceği yok şuan içimden öyle ağır küfürler savuruyorum ki anlatamam pislik ah kuzum insan karnına düşünce anne oluyor ama erkekler öyle değil

Affetmeyebilir de evet haklısınız düşene bir tekme daha atmak doğru değil vicdan meselesi!
Doğruyu söylemek tekme atmak değildir hanımefendi .
Desteklemek amacı ile yanlışı saklamak veya söylememek uygun olmaz . Bir de böyle herkese açık bir platformda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…