• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Ailesi okula göndermemiş bu dönem
Ayrıca annesi hamile misin diye sormuş
Bunlar normal durumlar değil bence bu olayların bi öncesi var
Daha önceden de ailenin kızdığı bişeyler yaşanmış bence ders kötü diye okula göndeememeye inanmadım

Benim bi arkadaşım erkek arkadaşıyla birlikte oldu aile öğrenince kızı okula göndermemeye sokağa çıkarmamaya başladı
Çünkü adam kızı terketti evlenmeye yanaşmadı
Kız ne yaptı etti adamdan hamile kaldı evliliğe mecbur etmek için
Bu konu da oraya doğru gidiyo sanki
Bence konu sahibi evliliğe ikna etmek için yapmamistir bunu. ilk mesajlarında ailemin tepkisinden çok uzulucek olmalarını düşünüyorum gibi bişey söyledi. kız zaten Üzgün lütfen daha da uzmeyelim.

Aynen öyle vallahi.

Şu an senin olduğun şehirde olsam seni alıp doktora goturucem o çocuğun olduğu şehirde olsam yapisicam yakasına. aklımdan cikmiyosun, dua ediyorum. inşallah kistten dolayi adet olmamissindir bi mucize olsun ve hamile degilsindir inşallah.

Bence konu sahibi evliliğe ikna etmek için yapmamistir bunu. ilk mesajlarında ailemin tepkisinden çok uzulucek olmalarını düşünüyorum gibi bişey söyledi. kız zaten Üzgün lütfen daha da uzmeyelim.

Ya kastım tabi ki üzmek değil kaç g0ndür takip ediyorum kıza dua ediyorum
Ama dediğim gibi okula ailesinin göndermemesi ve annesinin hamile misin demesi normal değil
Öncesinde bişeyler olmuş olabilir hem yaza evlenecektik demişti şimdi çocuk ve ailesi hiç istemiyo durumuna geldi
Konuda bazı boşluklar var gibi

Ama dediğim gibi okula ailesinin göndermemesi ve annesinin hamile misin demesi normal değil
Öncesinde bişeyler olmuş olabilir hem yaza evlenecektik demişti şimdi çocuk ve ailesi hiç istemiyo durumuna geldi
Evet haklısınız boşluklar var. annesinin suphelenmesi için de bişeyler duyup görmüş olabilir ben ayrıntıları dikkate almamisim

Belki çok kötü bir öneri ama,erkek arkadaşın arkanda durmaz ortada kalırsan tecavüze uğradığını söyleyebilirsin ( bu durumda 20.haftaya kadar bebegi aldırabiliyorsun.) Senin vicdanına kalmış.Bebek masum ve kalbi pır pır atmaya başlamıştır şimdi.

Aile bence baştan istemiyordu çocukları hevesini alır biter diye düşündüler sanırım.

Evet haklısınız boşluklar var. annesinin suphelenmesi için de bişeyler duyup görmüş olabilir ben ayrıntıları dikkate almamisim

bence aile erkek arkadaşından haberdar ve derslerinin kötülüğünü erkek arkadaşı ile ilişkisinden biliyorlardır.
gece gündüz gezme tozma, ailesinin yanlış bulduğu başka şeyler yaptıklarından haberleri olduysa...
bu sebeple de fakülteye göndermemişlerdir, akılları başlarına gelsin diye ciddi bir yasak koymuşlardır.

Ailesi dersleri kötü diye göndermiyormuş galiba yasak gidemem dedi eşyaları bile arkadaşı göndermiş ya anne supeleniyo zaten hamilemisin falan diye sormus
Ben de bunun için sordum. Sanki aile biliyo bir şeyler ve o yüzden göndermiyor bence. Yoksa okul okuduğu şehirde olsa çoktan çözerlerdi aldırmak ya da ailesiyle görüşmek

Dersleri kötü olunca 23 yasında kız okuldan mı alınır ya. Baska bir şey olmalı.

Ben de bunun için sordum. Sanki aile biliyo bir şeyler ve o yüzden göndermiyor bence. Yoksa okul okuduğu şehirde olsa çoktan çözerlerdi aldırmak ya da ailesiyle görüşmek

Dersleri kötü olunca 23 yasında kız okuldan mı alınır ya. Baska bir şey olmalı.

bir de annesinin hamile misin yoksa diye sorması...
nişanlıyım yine de böyle bir şeyden şüphelenmez annem. demek ki rahatsız oldukları başka durumlar var.

Hayir sen
Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Hayir seni asla kinamiyorun sana o bebegi aldr dyen anne ve babanin zihniyetine tukuruyorum... Alinma snde...

Böyle baskıcı bir aileyse sevgilisi olduğunu duymaları bile yeter okula göndermemek için. Ne kafalar var.
Kesinlikle. ya gerçekten elimde olsa şu an konu sahibinin yanında olmak isterdim doktora giderken bi destek sakinlestiricek onunla konusucak bi arkadasi olmalı.

Hayir seni asla kinamiyorun sana o bebegi aldr dyen anne ve babanin zihniyetine tukuruyorum... Alinma snde...
ya yapmayin bide sunu nikahsiz hamile kalmayin ya ben gazetelerde internetlerde copluklerde daha gobek bagi kesilmemis bebeklerin masumlarin cansiz bedenlerini gorunce kahrolup yokolsun bu dunya dyorum agliyorum ya bak kardes sakin bigun kiyma bi bebegin dogarsa Allah yardmcn olur. Kendi canindan bile koru onu..!!!!

Notları kötü olduğu için aile izin vermemiş; ama şu anda aslında sorun bu kızın trabzonu bilip bilmemesi ve çocuğun hangi fakültede okuduğu. Eğerki tahmin ettiğim kampüste okuyorsa uçak kaçıramaz çocuk, bariz yalan söylüyor demektir.
Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına

Back