• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

1 buçuk senedir birlikteyiz. Annem onu biliyo ailesi beni biliyo. Biz tanışdık o ailemle daha tanışmadı sadece erkek kardeşim trabzona geldiğinde o tanışmıştı. Bu mayıs gibi istemeye gelceklerdi. Annem ilk başta okuyosun saçmala el okutmaz gel okulunı bitir öyle evlen dedi. Ben yok diye ısrar ettim. Çünkü birlikte olmuştuk hamileydim. En azından ailesi istiyo görsün diye. Sonra annem babama demiş. Bu arada yarıyıldayız ben eve geldim 29 ocak gibi hamile olduğumuda öğreneli 3 4 gün olmuştu. Yarıyıldan da geç döncektim 1 hafta daha ascaktım. 13 ünde açılcaktı sanırım okul 20 si gibigitcektim. Sonra annemde babama istemeye gelcekler diye yer yapınca notlarımında kötü olduğu biliniyo zaten. Abim öğretmen onda şifrem var. O bakıyo. Abimde bu arada çocuğu biliyodu. Abim dedi bu dönem dursun evde. Babamda dursun demiş 1 dönemden bişey olmaz kafasını toplasın demiş. Aslında amaç beni evlilikten uzaklaştırmak. Çocuktan ayrılmam için. Bu dönem o yüzden evdeyim. Bugünde anneme telefonu servise vercem gidiyorum dedim kızılaya başka gün git temizlik yapcaz dedi. Annemin şüphelenmeside şöyle. Annem adet düzenime çok dikkateder. Kistim var diye. Olmayınca şüphelendi bide evlilik diye zırlayınca ben. Zaten ota b.ka ağlıyorum. Doğru söyle bişey mi yaptınız dedi ama bana nasıl söylersin bunu diye suç bastırdım. Durum bu. En sonda beyfendiyi aradım açtı dersteymiş hocanın sesini dinletti. Msj attım ailene hemen söyle yarında geliyosun. Ve hâlâ cvp yok.
Sen kalk bi bahaneyle doktora git, Ankara'da işen zekai tahir e vs gidebilirsin diye düşünüyorum, hamileysen ve herşey yolunda ise ultrason resimlerini vs oğlana foto at. Gel bi çare bulalım de. Vaktin gecmiş aldıramazsın, başka çözümler bulmalısınız, bence hızlıca nikah kıyın. Yok oğlan sahiplenmiyorsa annene anlat, olan olmuş artık anne ,sakince çözüm yollarını bulalım de. Annendir genede , yardımcı olur diye düşünüyorum. Bir hata yapmışsın , artık hatanı kabul edip önüne bakmalısın, ailene karşı gelme, birlikte çözüm bulmaya çalışın , kendini biraz onların yerine koy, tartışma, Alttan al. inşallah herşeyi yoluna sokabilirsiniz birlikte

Biz ne diyelim niye seni suçlayalım yada niye karsinda olalım olmuş bir hata ve sonucu bir bebek burda yüzlerce kadın var bende dahil bebek sahibi olmayı bekleyen nasil yanında olmayalım kadın anlar kadının halinden dua ediyorum senin için feraha çıkarsın insallah
Ailesini arayamam sanıyo ondan bu rahatlığı. Ama arıycam şu dr a bi gidiyim. Öylede güzel arıycam ki. Sessizliğimden bunlar geldi başıma. Karnımın ağrısındsn duramıyorum. Ya can buda can yani. Hiç mi kıymeti yok bu insanlar için canın. Belkide ailesi hiç bilmiyo. Annesinin haberi yok belkide bu oyalıyo. Anne ya o kadın nasıl böyle konuşur ortada bırakır aklım almıyo. Belkide diyorum bu karaktersiz öyle görmem için uğraşıyo. Arayamayım diye kimseyi. Bilmiyorum ama artık bıçak kemiğe dayandı. Siz olmasanız ben 3 hafta daha beklerdim körü körüne. Konduramazdım yine. Çünkü salağım. Salak olmasam bunlar başıma gelmez. Sevgiliyken çünkü iyiydi. Her zaman ysnımdaydı falan. Güveniyoruz işte. Annem hep der kız kısmının aklı kısa olur. İki ilgiye hemen inanır. Ben ama salak kemdimi akıllı zannederdim. Adam taktı parmağına oynatıyo beni bi güzel ohh

Ailesini arayamam sanıyo ondan bu rahatlığı. Ama arıycam şu dr a bi gidiyim. Öylede güzel arıycam ki. Sessizliğimden bunlar geldi başıma. Karnımın ağrısındsn duramıyorum. Ya can buda can yani. Hiç mi kıymeti yok bu insanlar için canın. Belkide ailesi hiç bilmiyo. Annesinin haberi yok belkide bu oyalıyo. Anne ya o kadın nasıl böyle konuşur ortada bırakır aklım almıyo. Belkide diyorum bu karaktersiz öyle görmem için uğraşıyo. Arayamayım diye kimseyi. Bilmiyorum ama artık bıçak kemiğe dayandı. Siz olmasanız ben 3 hafta daha beklerdim körü körüne. Konduramazdım yine. Çünkü salağım. Salak olmasam bunlar başıma gelmez. Sevgiliyken çünkü iyiydi. Her zaman ysnımdaydı falan. Güveniyoruz işte. Annem hep der kız kısmının aklı kısa olur. İki ilgiye hemen inanır. Ben ama salak kemdimi akıllı zannederdim. Adam taktı parmağına oynatıyo beni bi güzel ohh
Ara ama mutlaka doktora gitmen lazım bak bu kadar ağrı normal olmayabilir ne yapıp edip gitmen lazım hayır yırtık biriyim diyosun yawrum nasil gitmedin bu kadar hafta doktora

Devlet hastanesine gitme bekarsun ailene haber verilme durumy var sakın
Parası yoktur ki sanmıyorum, belki uygun özel hastaneye gidebilir yani bu çocuk büyüyecek, eninde sonunda öğrenmeyecekler mi.
Ben zaten oğlandan umutlu değilim, annesine söylemesinden yanayım

A Awsed bi şekilde doktora git , bekleme, bu kadar ağrı normal değil, dış gebelik vs olur , patlar , ozaman acil gitmen gerekir, herkesin duymasını geçtim hayatin tehlikeye girer

Parası yoktur ki sanmıyorum, belki uygun özel hastaneye gidebilir yani bu çocuk büyüyecek, eninde sonunda öğrenmeyecekler mi.
Ben zaten oğlandan umutlu değilim, annesine söylemesinden yanayım
Bizim komşumuz aynen bu durumdaydı okurken nasil olduysa birlikte olmuş hamile kalmış farkında değil karşıda büyümemiş sonra annesiyle doktora gitmiş adet olmuyorum diye doktor bi bakıyo hamile aile ayağa kalktı babası ölmüştü kardeşi bilmiyordu düğün yaptılar apar topar düğün günü biri kardeşine söylemiş aç karnını bakcam diye bas bas bağırmış zor tuttular sonuç evlendi doğurdu okul kaldı şimdi çocuk bakıyo ve anneannesi dayisi falan cocugunu bilmiyorlar

Bizim komşumuz aynen bu durumdaydı okurken nasil olduysa birlikte olmuş hamile kalmış farkında değil karşıda büyümemiş sonra annesiyle doktora gitmiş adet olmuyorum diye doktor bi bakıyo hamile aile ayağa kalktı babası ölmüştü kardeşi bilmiyordu düğün yaptılar apar topar düğün günü biri kardeşine söylemiş aç karnını bakcam diye bas bas bağırmış zor tuttular sonuç evlendi doğurdu okul kaldı şimdi çocuk bakıyo ve anneannesi dayisi falan cocugunu bilmiyorlar
Ne yapacak işte , yapmış bişey, artık çözümlemeye çalışacak, Allah yardım etsin de inşallah en az sorunla yoluna girsin işler

Boztepe çukurçayırda oturuyo dolmuşla bile 20 dk en fazla. İşi gücü yalan dolan. Şu bebeğe bi gidip baktırsam vallahi ilk işim annesine söylemek olcak. Babasına. Çok sinirliyim. Eşek başıymışım gibi davranıyo. Ya siz beni hiç görmeden sahiplendiniz o şerefsz haysiyet yoksunu cvp verme tenezzülünde bulunmuyo.
Sen bugün gidip baktırmıyacakmıydın doktora ne bekliyorsun

Ortada bir çocuk var yaparken iyi bakarken niye kötü madem böyle biseyi istemiyor korunacak daha geçen gördüm haberde kız doğurmuş çocuğu atmış balkona soğuktan donmus çocuk burdada bir üye vardı oda sevgilisinden hamileydi adam istemedi kadında aldırmadı sonuç 8 aylıkken kaza geçirip ölmüş adam yanında olsaydı o kadın çıkarmiydi o saat dışarı nalet olsun böylelerine yaa
Iyi de burda suçum ne benim? Ben böyle yapsın mı demişim, adamın aklından geçenleri diyorum sadece. Kadınlar çok duygusal bakıyor olaya, bense mantık çerçevesinden baktım. Adamın hareketlerinden bu çıkıyor.

Iyi de burda suçum ne benim? Ben böyle yapsın mı demişim, adamın aklından geçenleri diyorum sadece. Kadınlar çok duygusal bakıyor olaya, bense mantık çerçevesinden baktım. Adamın hareketlerinden bu çıkıyor.
Yooo size bi lafım yok kusura bakmayın yanlış anlattım galiba çok sinirlendim yani size bir lafım yok bişey dediniz demedim

Çocuk başta salakça sevinmiştir sonra ailesiyle konuştu etti belki buna saçmalama dediler.
Sonra oda gelemem diyemedi oyaladı, oyaladı kız bıksın da gitsin aldırsın diye. Önce bebek kontrolü diye sonra kaçarız diye oyaladı.

canım ya karnın neden ağrıo senin ??? kızlar bilen var mı hamileliğin ilk aylarında karın ağrır mı sancır mı
bian once doktora git cunku dısş gebelik sancı yapar ve öldürür

canım ya karnın neden ağrıo senin ??? kızlar bilen var mı hamileliğin ilk aylarında karın ağrır mı sancır mı
bian once doktora git cunku dısş gebelik sancı yapar ve öldürür
Ters giden birseylerde olabilir normal sancida olabilir rahim genişliyor ya o yüzden yapıyor ağrı ama fazlası bilemiyorum

Çocuk başta salakça sevinmiştir sonra ailesiyle konuştu etti belki buna saçmalama dediler.
Sonra oda gelemem diyemedi oyaladı, oyaladı kız bıksın da gitsin aldırsın diye. Önce bebek kontrolü diye sonra kaçarız diye oyaladı.
Aynen öyle.. Hala aramadı arıyorum meşgule atıyo. Buçukta bitcek dersi bakalım. Arayıp konuşcam. Yarında dr a gidicem. Ve onuda getircem. O kadar yüzsüz ki bida gelmiceksin yani ailen sıkıyo seni derslere gitmediğin için diyorum hani yemliyorum ne dicek diye. Bekliyorum ki dersten kaçar gelirim desin. Ne diyo :) şerefsz. Özür dilerim benim elimde olan bişey mi. Allah alsın şunu ben tek başıma bakarım çocuğuma. Bununla hayat geçirmektense

Ah be canım tabi ki bakarsın. Aileni ikna etmek lazım.kolay değil ama tabi ki bakarsın.

Aynen öyle.. Hala aramadı arıyorum meşgule atıyo. Buçukta bitcek dersi bakalım. Arayıp konuşcam. Yarında dr a gidicem. Ve onuda getircem. O kadar yüzsüz ki bida gelmiceksin yani ailen sıkıyo seni derslere gitmediğin için diyorum hani yemliyorum ne dicek diye. Bekliyorum ki dersten kaçar gelirim desin. Ne diyo :) şerefsz. Özür dilerim benim elimde olan bişey mi. Allah alsın şunu ben tek başıma bakarım çocuğuma. Bununla hayat geçirmektense

Eminim bakarsın,oda senin güçlü bir insan olduğunu biliyoki bu yükü sana atacak,ama seni sinirlendirmeden yapacak bunu,yıldırma politikası uyguluyor,senin en son lanet olsun tamam ben bakarım başımın çaresine,demeni bekliyor
Ama bu kadar kolay kurtulmamalı bu işten,yarın aynı şeyi gidip başkasına yapmıyacağı ne malum,yok öyle zevk için yaptım,bitti demek..
Payına düşen sorumluluğu alacak,elini taşın altına sokacak,senin yarın kadar delikanlılık adamlık yok onda..

Back