- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Sen kalk bi bahaneyle doktora git, Ankara'da işen zekai tahir e vs gidebilirsin diye düşünüyorum, hamileysen ve herşey yolunda ise ultrason resimlerini vs oğlana foto at. Gel bi çare bulalım de. Vaktin gecmiş aldıramazsın, başka çözümler bulmalısınız, bence hızlıca nikah kıyın. Yok oğlan sahiplenmiyorsa annene anlat, olan olmuş artık anne ,sakince çözüm yollarını bulalım de. Annendir genede , yardımcı olur diye düşünüyorum. Bir hata yapmışsın , artık hatanı kabul edip önüne bakmalısın, ailene karşı gelme, birlikte çözüm bulmaya çalışın , kendini biraz onların yerine koy, tartışma, Alttan al. inşallah herşeyi yoluna sokabilirsiniz birlikte1 buçuk senedir birlikteyiz. Annem onu biliyo ailesi beni biliyo. Biz tanışdık o ailemle daha tanışmadı sadece erkek kardeşim trabzona geldiğinde o tanışmıştı. Bu mayıs gibi istemeye gelceklerdi. Annem ilk başta okuyosun saçmala el okutmaz gel okulunı bitir öyle evlen dedi. Ben yok diye ısrar ettim. Çünkü birlikte olmuştuk hamileydim. En azından ailesi istiyo görsün diye. Sonra annem babama demiş. Bu arada yarıyıldayız ben eve geldim 29 ocak gibi hamile olduğumuda öğreneli 3 4 gün olmuştu. Yarıyıldan da geç döncektim 1 hafta daha ascaktım. 13 ünde açılcaktı sanırım okul 20 si gibigitcektim. Sonra annemde babama istemeye gelcekler diye yer yapınca notlarımında kötü olduğu biliniyo zaten. Abim öğretmen onda şifrem var. O bakıyo. Abimde bu arada çocuğu biliyodu. Abim dedi bu dönem dursun evde. Babamda dursun demiş 1 dönemden bişey olmaz kafasını toplasın demiş. Aslında amaç beni evlilikten uzaklaştırmak. Çocuktan ayrılmam için. Bu dönem o yüzden evdeyim. Bugünde anneme telefonu servise vercem gidiyorum dedim kızılaya başka gün git temizlik yapcaz dedi. Annemin şüphelenmeside şöyle. Annem adet düzenime çok dikkateder. Kistim var diye. Olmayınca şüphelendi bide evlilik diye zırlayınca ben. Zaten ota b.ka ağlıyorum. Doğru söyle bişey mi yaptınız dedi ama bana nasıl söylersin bunu diye suç bastırdım. Durum bu. En sonda beyfendiyi aradım açtı dersteymiş hocanın sesini dinletti. Msj attım ailene hemen söyle yarında geliyosun. Ve hâlâ cvp yok.