- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
Aynen. Ş...sizin önde gideni...3 hafta önce niyetini belli etse bebeğini aldırırdı hiç olmazsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Ş...sizin önde gideni...3 hafta önce niyetini belli etse bebeğini aldırırdı hiç olmazsa.
Aynen öyle ama oldumu bu şimdi yaaGüveniyoruz çünkü. En iyisine bile güvenmiceksin aslında.
Aynen öyle ama oldumu bu şimdi yaa
Çok üzgünüm ama bebeğin aldırılması gerekiyor.
Bir imtihan yaşadı,bir hata yaptı,şimdiki imtihanıda bir cana kıymak ya da kıymamak..
Bunun vebali çok ağır olur,12 haftalık bebek elli ayaklı bir insan..
Yasal süre dolmus kurtaj icin. Bebegi aldir da aldir diyenler suca tesvik olmuyor mu bu yaptiginiz?
Konu sahibi senin icin dua ediyorum aksamdan beri. Bi cikis yolu bulursun umarim. Hic degilse annene soyle bir an once. Sonrasinda buyuk bir yuk kalkacak sirtindan. Tek basina yuklendigin yuk.
Allah yardimcin olsun...
Aynen öyleydi ama 12 haftalık bebek alınmaz ilk öğrendiğinde gidecekti doktora aldırabilirdi o zaman çok üzüldüm cokkÇok üzgünüm ama bebeğin aldırılması gerekiyor.
Yani böyle bişeye dua edilirmi normalde ama inşallah keşke öyle birşey olsaKonu sahibi lütfen hemen bi dr a git,belkide dış gebelik..
İnşallah.. karnım ağrıyor diyor ya belkide öyle..ve öyleyse de buda çok tehlikeli..iç kanama tehlikesi var bu durumda da..Yani böyle bişeye dua edilirmi normalde ama inşallah keşke öyle birşey olsa
Aynen benimde sabah ilk isim geldimi acaba diye bakmak oldu ama malesef ben olsam şimdiye çoktan babasını aramış ortalığı ayağa kaldırmış olurdumbenim sürekli aklımdasın ama ben erkek arkadaşını güvenli bulmuyorum neden diye soracak olursan; bak eğer sana sahip çıkmış olsaydı sen öğrendiğinde çoktan yanına gelirdi ve muayene olurdun, o ailesine çoktan kabul ettirmiş olurdu arkadaşlarıyla gezeceği yere, ayrıca 3 hafta oyaladı seni nerden baksan 1 ay eder sana yasal süreyi de geçirdi bence ortada bırakacak kararlarını ona göre al; Allah yardımcın olsun olan hep bayanlara oluyo
Tüpte büyüyorsa o çocuk bir daha çocuğu olmayabilir dış gebelikte erken farkedilmesi çok önemli çünkü 12 hafta olmusİnşallah.. karnım ağrıyor diyor ya belkide öyle..ve öyleyse de buda çok tehlikeli..iç kanama tehlikesi var bu durumda da..
kaçmak yerine erkek arkadaşınız gelsin ailenizle tanışşın sade bir nikah kıyın ve evlenin , herkesinde ağzı kapanır hem usulune gore olur birşeyler....Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Evet o yüzden hemen dr a gitmesi lazım,konu sahibinin basireti bağlanmış sanki,3 hafta körü körüne nasıl beklenir hiç birşey yapmadan..Tüpte büyüyorsa o çocuk bir daha çocuğu olmayabilir dış gebelikte erken farkedilmesi çok önemli çünkü 12 hafta olmus
ÇaresizlikEvet o yüzden hemen dr a gitmesi lazım,konu sahibinin basireti bağlanmış galiba,3 hafta körü körüne nasıl beklenir hiç birşey yapmadan..