• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Yasal süre dolmus kurtaj icin. Bebegi aldir da aldir diyenler suca tesvik olmuyor mu bu yaptiginiz?
Konu sahibi senin icin dua ediyorum aksamdan beri. Bi cikis yolu bulursun umarim. Hic degilse annene soyle bir an once. Sonrasinda buyuk bir yuk kalkacak sirtindan. Tek basina yuklendigin yuk.
Allah yardimcin olsun...

Çok kolay birşey değil. Asla istemem böyle birşey yapılsın.
Hiç doktora gitmemiş konu sahibi tahmini tarih o hep inşallah geçmemiştir diye bir umudum var nedense. Ya da her yolu denedi son umut beslemek istiyorum sanırım. Allah yardımcısı olsun.

Yasal süre dolmus kurtaj icin. Bebegi aldir da aldir diyenler suca tesvik olmuyor mu bu yaptiginiz?
Konu sahibi senin icin dua ediyorum aksamdan beri. Bi cikis yolu bulursun umarim. Hic degilse annene soyle bir an once. Sonrasinda buyuk bir yuk kalkacak sirtindan. Tek basina yuklendigin yuk.
Allah yardimcin olsun...

Konu sahibi lütfen hemen bi dr a git,belkide dış gebelik..

benim sürekli aklımdasın ama ben erkek arkadaşını güvenli bulmuyorum neden diye soracak olursan; bak eğer sana sahip çıkmış olsaydı sen öğrendiğinde çoktan yanına gelirdi ve muayene olurdun, o ailesine çoktan kabul ettirmiş olurdu arkadaşlarıyla gezeceği yere, ayrıca 3 hafta oyaladı seni nerden baksan 1 ay eder sana yasal süreyi de geçirdi bence ortada bırakacak kararlarını ona göre al; Allah yardımcın olsun olan hep bayanlara oluyo

Yani böyle bişeye dua edilirmi normalde ama inşallah keşke öyle birşey olsa
İnşallah.. karnım ağrıyor diyor ya belkide öyle..ve öyleyse de buda çok tehlikeli..iç kanama tehlikesi var bu durumda da..

benim sürekli aklımdasın ama ben erkek arkadaşını güvenli bulmuyorum neden diye soracak olursan; bak eğer sana sahip çıkmış olsaydı sen öğrendiğinde çoktan yanına gelirdi ve muayene olurdun, o ailesine çoktan kabul ettirmiş olurdu arkadaşlarıyla gezeceği yere, ayrıca 3 hafta oyaladı seni nerden baksan 1 ay eder sana yasal süreyi de geçirdi bence ortada bırakacak kararlarını ona göre al; Allah yardımcın olsun olan hep bayanlara oluyo
Aynen benimde sabah ilk isim geldimi acaba diye bakmak oldu ama malesef ben olsam şimdiye çoktan babasını aramış ortalığı ayağa kaldırmış olurdum

İnşallah.. karnım ağrıyor diyor ya belkide öyle..ve öyleyse de buda çok tehlikeli..iç kanama tehlikesi var bu durumda da..
Tüpte büyüyorsa o çocuk bir daha çocuğu olmayabilir dış gebelikte erken farkedilmesi çok önemli çünkü 12 hafta olmus

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
kaçmak yerine erkek arkadaşınız gelsin ailenizle tanışşın sade bir nikah kıyın ve evlenin , herkesinde ağzı kapanır hem usulune gore olur birşeyler....
ama şu bir gerçekki erkek arkadaşınızın ailesi sizi gelin olarak görmüyor..
maddi imkanınız yok nikah yok daha kendinize bakamazken ben olsam kimse demeden aldırırdım....
birde şu var kaçsanız da ailenize durumu açıp nikahı öne çekip evlensenizde ne karşı taraf sizi sahiplenecek ne de aileniz sizi affedecek uzun bir süre...

Tüpte büyüyorsa o çocuk bir daha çocuğu olmayabilir dış gebelikte erken farkedilmesi çok önemli çünkü 12 hafta olmus
Evet o yüzden hemen dr a gitmesi lazım,konu sahibinin basireti bağlanmış sanki,3 hafta körü körüne nasıl beklenir hiç birşey yapmadan..

Arkadaslar dıs gebelık olsa coktan ortaya cıkardı bence
Korkutmayalım kızı ama cocugada zorla babalık yaptıramaz malesef, ne cocuga ne aılesıne . Allah yardımcısı olsun

Henüz dr. tarafından onaylanmamış bir gebelikten bahsediliyor.
Verdiğiniz hafta bile tahmini. Öncelikle son adet tarihiniz nedir ben onu çok merak etim.
Bir de gebeliğin erken dönemlerinde öyle çok şiddetli sancı çekildiğini sanmıyorum, en azından ben 3 hamileliğimde de çekmedim.
Neyse her bünye kendine hastır diyelim. Ama madalyonon diğer yüzü var birde.
Allah korusun ya aksi bir durum varsa, dış gebelik gibi bir risk olabilir. Bu aşamada bebek rahime yerleşmediyse kanallarda büyümeye çalışıyor ve ciddi ağrı ile iç kanamaya kadar varabiliyor durum.
Yada sağlıklı bir gebelik değil, kalp atışı görülmemiş olabilir.
Bizzat yaşadığım ve 2 hafta boyunca fark edilmediği için bu kadar net yazabiliyorum.
İlk gebeliğim 11 hafta olması gerekirken aa geç döllenme galiba 1 hafta geriden geliyor derken
bebeğin kalp atışı durduğunu ve üzerinden 2 hafta geçtiğini öğrenip kürtaj olmuştum.
Zaten öyle bir durum varsa haftası önemli değil, bir kaç Dr. onayı ile operasyon yapılıyor.
Bunu içinizi karartmak için değil, biraz bilinçli hareket edin diye yazıyorum.
Daha fazla gecikmeden mutlaka bir Dr. gidin. Hiç mi boş vaktiniz, fırsatınız yok?
Bir de son adet tarihiniz ne zaman? Bir yerlerde yılbaşında oldu gibi bir şeyler okudum ama yanılıyor muyum?

yaa belkide kistten dolayı adetin gecıkmıştir ve inşallah öyle olmuştur o bebegın gunahına girmezsin ,

eger öylesyse o şerefsizden derhal ayrıl , ve allaha havale et

Back