• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Basireti bağlanmamistir çok korkuyordur sadece. Keşke aynı şehirde olsaydık birlikte giderdim dr ye. Of çok zor allah yardımcınız olsun. Burda ben bunalıma girdim kaç gündür sizi düşünemiyorum bile

Arkadaslar dıs gebelık olsa coktan ortaya cıkardı bence
Korkutmayalım kızı ama cocugada zorla babalık yaptıramaz malesef, ne cocuga ne aılesıne . Allah yardımcısı olsun
Gitmemiski doktora ama bişey yapmak zorunda tabi ilk işi doktor ama böylede olmaz ki ya sabah sabah başım ağrıdı ya çok etkileniyorum böyle şeylerden

Arkadaslar dıs gebelık olsa coktan ortaya cıkardı bence
Korkutmayalım kızı ama cocugada zorla babalık yaptıramaz malesef, ne cocuga ne aılesıne . Allah yardımcısı olsun
Şu durumda benim aklıma hiç babalık yapıp yapmaması gelmiyor,bu kız ailesine nasıl açıklayacak,abileri babası ne yapacak,sadece konu sahibi için endişeleniyorum,gerekirse 6 ay sonra boşansın,ama bu kızın başını kaldırsın ailesine ve çevresine karşı..

T

Telini kapatmış. Allah versin ailecek belalarını. Tövbe Rabbim daha ne deyim
ailene haber ver kimse seni ortada bırakamaz.ailen sana sahip çıkmaya mecbur unutma en kötü de olsa onlar senin ailen

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
ben hiç kınamıyorum
o kadar baskıya ragmen bebegine kıymadıgın için seni tebrik ediyorum hatta
bir bebeği oldurerek tum dertlerini cozebilirdin kendini dusunup
cidden tebrik ediyorum

11 haftalık gebeyim zaten aldıramam aldırmayıda düşünmedim hiç.. Bir ömür o günah peşimi bırakmaz diye zaten bi günah işledim yaptım o bebeği bide aldırırsam iyice günaha batardım. Ama ailem ne dee hiç bilmiyorum işte. Kaçmak hep daha kolay geliyo ya işte.. Ama söyliycem aileme kabul etmezlerse kaçma kararı alcam
SENİ ANLIYORUM KIYAMADIĞIN İÇİN BEBEĞİ ALDIRMAYI GÜNAH OLARAK NİTELİYORSUN (ZATEN GEÇMİŞ ALDIRMAZSIN )AMA , YARIN İKİ GÜN SONRA BAKMADIĞIN ZAMAN ONA HAKETTİĞİ Bİ AİLE ORTAMI SAĞLAYAMADIĞINIZ ZAMAN YADA NE BİLEYİM ALLAH KORUSUN BİRİNE VERMEK ZORUNDA KALDIĞINIZ ZAMAN ÇOK DAHA GÜNAH OLMAYACAK MI ..

O ÇOCUK BENİ NEDEN DOĞURDUN ANNE DİYE KARŞINDA SİTEM ETTİĞİ ZAMAN NE CEVAP VERECEKSİN.. ÇÜNKÜ BURDAN BAKILAN MANZARADA SİZİ ÇOK DA İYİ ŞEYLERİN BEKLEMEDİĞİ AÇIKCA GÖRÜLÜYOR..

ERKEK ARKADAŞIN ERKEN BAŞLAMIŞ TELEFONLARA ÇIKMAMAYA SİZİ ENGELLEMEYE FALAN...
SİZİN DURUMUNUZ HEPİMİZE DERS NİTELİĞİNDE ; BÖYLESİ KONULARDA Bİ ANLIK VİCDANDAN ÇOK GELECEĞİ DÜŞÜNÜN GELECEKTE DAHA ÇOK VİCDAN AZABI VEYA DAHA BÜYÜK GÜNAHLAR İŞLEMEMEK ADINA ÇOCUK ALDIRMA KONULARINDA DAHA AKLI SELİM DAVRANIN DERİM ... SİZİN DE COÇUĞUNUZ OLACAK ,YARIN İKİ GÜN SONRA ÇOCUGUNUZUN DA SİZİN YAPTIĞI ŞEYİ YAPMASINA MÜSADE EDER MİSİNİZ ?? İNSANLAR KAÇ YILLIK KOCALARINA GÜVENEMİYORLA BURDA NELER NELER YAZILIYO BİLİYOSUN ... UMARIM ARKADAŞIN VE AİLESİ SENİ YARI YOLDA BIRAKMAZ.. ÇOCUK ALDIRMAYI DA GÜNAH OLARAK DÜŞÜNMESEYDİN KEŞKE ..O ÇOCUĞA HAZIRLANAMAYAN Bİ GELECEK DAHA BÜYÜK GÜNAH BENCE

Ah keşke öyle bir sebep olsa yemin ederim ben bile bi fakire sadaka vericem. O kadar üzüldüm.

yaa belkide kistten dolayı adetin gecıkmıştir ve inşallah öyle olmuştur o bebegın gunahına girmezsin ,

eger öylesyse o şerefsizden derhal ayrıl , ve allaha havale et

Sen de orda mi okudun? Ktü titiada?
Daha önce yazdım ama cevap vermedi. Konu sahibi şuan hangi sebeple okula gitmiyor yazmış mı? Dönem ortası değil mi ki evine dönmüş ?

Daha önce yazdım ama cevap vermedi. Konu sahibi şuan hangi sebeple okula gitmiyor yazmış mı? Dönem ortası değil mi ki evine dönmüş ?
Notları kötü olduğu için aile izin vermemiş; ama şu anda aslında sorun bu kızın trabzonu bilip bilmemesi ve çocuğun hangi fakültede okuduğu. Eğerki tahmin ettiğim kampüste okuyorsa uçak kaçıramaz çocuk, bariz yalan söylüyor demektir.

Ailesi dersleri kötü diye göndermiyormuş galiba yasak gidemem dedi eşyaları bile arkadaşı göndermiş ya anne supeleniyo zaten hamilemisin falan diye sormus

Çocuk kesin yalan söylüyor zaten.

Notları kötü olduğu için aile izin vermemiş; ama şu anda aslında sorun bu kızın trabzonu bilip bilmemesi ve çocuğun hangi fakültede okuduğu. Eğerki tahmin ettiğim kampüste okuyorsa uçak kaçıramaz çocuk, bariz yalan söylüyor demektir.

Ailesi okula göndermemiş bu dönem
Ayrıca annesi hamile misin diye sormuş
Bunlar normal durumlar değil bence bu olayların bi öncesi var
Daha önceden de ailenin kızdığı bişeyler yaşanmış bence ders kötü diye okula göndeememeye inanmadım

Benim bi arkadaşım erkek arkadaşıyla birlikte oldu aile öğrenince kızı okula göndermemeye sokağa çıkarmamaya başladı
Çünkü adam kızı terketti evlenmeye yanaşmadı
Kız ne yaptı etti adamdan hamile kaldı evliliğe mecbur etmek için
Bu konu da oraya doğru gidiyo sanki

Şu an senin olduğun şehirde olsam seni alıp doktora goturucem o çocuğun olduğu şehirde olsam yapisicam yakasına. aklımdan cikmiyosun, dua ediyorum. inşallah kistten dolayi adet olmamissindir bi mucize olsun ve hamile degilsindir inşallah.

Konunun sahte olma ihtimali bence yüksek..
Tutarsızlıklar var çok çünkü.
1. Babası ve abilerinden şiddet görecek kadar baskıcı bi ailede olup ilişkiye girmek kolay değildir.
2.hadi girdi hamile kaldığını öğrendiği andan itibaren korkudan cıldırıp tatlı hayallere dalmak yerine hemen bu bebeği aldırmayı düşünmek olurdu ilk işi.
3. Şu an okul dönemi ve ne alaka ailenin yanındasın. Derslerim kötü gitmeme izin vermiyorlar ne demek ? Gitmesen derslerin daha kötü olacak hangi anne baba okul döneminde derslerin kötü burda kal der ki ? Bizde üni okuduk yani.

Yani umarım gerçek olmasın konu zaten ..
Eğer gerçekse herseye rağmen doktora acil git.
Bi arkadaşımın basına geldi bu durum çocuğun ailesi öğrendi kabullenmişti onlar hatta .
Ama doktor kontrolünde dış gebelik çıktı ve cok rahatlamıştı ..

Back