• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına

kesinlikle mantıklı değil. başına bir nöbetçi dikeceksiniz o zaman.. illa ki güvendiğiniz bir arkadaşınız vardır. durumu anlatmadan benim yanıma acilen gelmesi gerekiyor diye bir şekilde göndersin yanınıza...

kaçıp evlenmek olarak bakmayın olaya lütfen, ya paşa paşa istesin nikahı yapın yada bir süre uzaklaşın.
ama her şeyden önce şu doktora gitme cesaretini toplayın lütfen...:(

Kanuni kampüsünde okuyoruz.. Mühendislik okuyo.. Dediğiniz gibi havalimanın karşısında okulumuz. İnanmıyorum zaten bilet aldığına. Fotosynu at msj gelmiştir dedim. Annem telefonumu aldı dedi. 25 yaşında insan sizce mantıklı mı Allah aşkına
Canim 4 sene yaşadım ben orda, 10dakikasını bile almazdi, ki arabalar öğrenciye ait olsa bile giremiyor Kampüse, en son yasak koymuştu rektör. Şimdi orda olsam gider bulur ailesiyle de onunla da konuşurdum; lakin orda değilim. Soyadları ne bunların bir yazsana özelden. Belki tanıdığım birileri çıkabilir, öyle olursa araya başkalarını sokabiliriz.

Allahın cezası! Resmen kıvırıyor.

Sen hala bu adamdan çocuk doğurmakta kararlı mısın?

Çocuk aldırmak hoşa giden bir olay değil ama yerinde olsam bir an önce gidip kaç aylık olduğunu kesinleştirir, alınıyorsa aldırırım. Belli ki bu adam hiç bir şekilde çocuk sorumluluğunu alacak bir adam değil. Ailen de arkanda olmadığına göre senin hayatın mahfolacak.

Sana da kızmıyorum değil. Yazık nasıl güveniyorsunuz böyle adamların kaçıp çalışıp size bakacağına ya. Bu adam hiç mi göstermedi yüzünü daha önce.

Bir de tecavüz olaylarında 20 haftaya kadar alınıyor ama 20 haftalık da tam bebek ya, yazık günah. Tecavüz dese insan hemen alıyolar mı ki? Bi belge mi isteniyor mu ki bilgisi olan var mı?

ya üzgünüm ama sende anlamışssındır artık seni atlattığına , kandırdığına :KK43: resmen kaçıyor ,nasıl bi insan için kendini ve karnındaki masum çocuğun günahına girdiğinin farkında mısın acaba ... umarım dünyaya gelmekle o bebeğin başına daha kötü şeyler gelmez ... doktor işini naaptınız gidebildiniz mi ..

ne yapmayı düşünüyorsun Can'ım?
Bi doktora gitsen keşke bugün

Ay boyle sumuklu cocukları kendınıze ne sevgılı yapın ne bebenıze baba yahu nedır.
Bız ufacık cocugun elınden bısey alamıyoruz bu ne mıskınlık.
Tehdıtmı etsen ya hemen sımdı gelıyorsun ya da sızı kendımle beraber rezıl edıyorum dıye
yahu adam cocugu ıstemeyebılır okey , ama aldırmaya bıle senınle gelmelı bu kadar kolay degıl pislik

Gitmedinmi sen daha doktora ne bekliyorsun güzelim bu adam gelicek olsa zaten çoktan gelirdi git bi baktir sagliklimi diyoruz onada gitmiyorsun

Ay boyle sumuklu cocukları kendınıze ne sevgılı yapın ne bebenıze baba yahu nedır.
Bız ufacık cocugun elınden bısey alamıyoruz bu ne mıskınlık.
Tehdıtmı etsen ya hemen sımdı gelıyorsun ya da sızı kendımle beraber rezıl edıyorum dıye
yahu adam cocugu ıstemeyebılır okey , ama aldırmaya bıle senınle gelmelı bu kadar kolay degıl pislik
Aldırmaya gelmek istemiyor; çünkü kızın ondan soğumasını ve umudunu kesmesini istiyor, yüksek ihtimal aldırdıktan sonra ayrılacak, şu anda aldırdım demesini bekliyor. Aldırmazsa da ayrılacak; ama bu sefer biraz daha zor ayrılacak. Adam böyle düşünmüyorsa bende erkekler hakkında hiçbir şey bilmiyorum demektir.

Böyle olaylar bütün kızlarımıza ibret olmalı..
Güvenmeyin kardeşim..erkek milletine güvenmeyin,iyisi varsa da,kötü olma ihtimaline karşı yine güvenmeyin...

Benimde kızım var,konu sahibinin yerine koyuyorum,Allah korusun,herkesi karşıma alır yine sahip çıkar korurdum ama yinede gönlündeki hüzne,kırıklıklara çare olamazdım ki,o yüzden sadece erkeklere değil hiç kimseye gözünüz kapalı güvenmeyin!

Allahın cezası! Resmen kıvırıyor.
(telefonumu annem aldı )peki bunu ne şekilde söyleyebildi , bi de annesi 25 yaşındaki bi erkeğin telefonunu niye alır.. eğer gerçekten aldıysa da yalan değilse de ailesi durumu öğrendi ve sizi kesinlikle istemiyorlar ve erkek arkadaşınızda onlarla aynı fikirde ve kaçıyor derim :KK43:

Aldırmaya gelmek istemiyor; çünkü kızın ondan soğumasını ve umudunu kesmesini istiyor, yüksek ihtimal aldırdıktan sonra ayrılacak, şu anda aldırdım demesini bekliyor. Aldırmazsa da ayrılacak; ama bu sefer biraz daha zor ayrılacak. Adam böyle düşünmüyorsa bende erkekler hakkında hiçbir şey bilmiyorum demektir.
Bu ileri zekalı erkek nusvettesi acaba girip internetten bakmadimi bu bebek kaç haftalıkken alınabiliyor yada alınamıyor diye istemiyorsa aldıralım desin nerdeyse çocuk doğacak baba ortada yok

Bu ileri zekalı erkek nusvettesi acaba girip internetten bakmadimi bu bebek kaç haftalıkken alınabiliyor yada alınamıyor diye istemiyorsa aldıralım desin nerdeyse çocuk doğacak baba ortada yok
Aldırmaz, doğurursa da ayrılacağı için umrunda olacağını sanmam. Neden baksın ki?

Sizce umrundamı?

1 buçuk senedir birlikteyiz. Annem onu biliyo ailesi beni biliyo. Biz tanışdık o ailemle daha tanışmadı sadece erkek kardeşim trabzona geldiğinde o tanışmıştı. Bu mayıs gibi istemeye gelceklerdi. Annem ilk başta okuyosun saçmala el okutmaz gel okulunı bitir öyle evlen dedi. Ben yok diye ısrar ettim. Çünkü birlikte olmuştuk hamileydim. En azından ailesi istiyo görsün diye. Sonra annem babama demiş. Bu arada yarıyıldayız ben eve geldim 29 ocak gibi hamile olduğumuda öğreneli 3 4 gün olmuştu. Yarıyıldan da geç döncektim 1 hafta daha ascaktım. 13 ünde açılcaktı sanırım okul 20 si gibigitcektim. Sonra annemde babama istemeye gelcekler diye yer yapınca notlarımında kötü olduğu biliniyo zaten. Abim öğretmen onda şifrem var. O bakıyo. Abimde bu arada çocuğu biliyodu. Abim dedi bu dönem dursun evde. Babamda dursun demiş 1 dönemden bişey olmaz kafasını toplasın demiş. Aslında amaç beni evlilikten uzaklaştırmak. Çocuktan ayrılmam için. Bu dönem o yüzden evdeyim. Bugünde anneme telefonu servise vercem gidiyorum dedim kızılaya başka gün git temizlik yapcaz dedi. Annemin şüphelenmeside şöyle. Annem adet düzenime çok dikkateder. Kistim var diye. Olmayınca şüphelendi bide evlilik diye zırlayınca ben. Zaten ota b.ka ağlıyorum. Doğru söyle bişey mi yaptınız dedi ama bana nasıl söylersin bunu diye suç bastırdım. Durum bu. En sonda beyfendiyi aradım açtı dersteymiş hocanın sesini dinletti. Msj attım ailene hemen söyle yarında geliyosun. Ve hâlâ cvp yok.

Canim 4 sene yaşadım ben orda, 10dakikasını bile almazdi, ki arabalar öğrenciye ait olsa bile giremiyor Kampüse, en son yasak koymuştu rektör. Şimdi orda olsam gider bulur ailesiyle de onunla da konuşurdum; lakin orda değilim. Soyadları ne bunların bir yazsana özelden. Belki tanıdığım birileri çıkabilir, öyle olursa araya başkalarını sokabiliriz.
Boztepe çukurçayırda oturuyo dolmuşla bile 20 dk en fazla. İşi gücü yalan dolan. Şu bebeğe bi gidip baktırsam vallahi ilk işim annesine söylemek olcak. Babasına. Çok sinirliyim. Eşek başıymışım gibi davranıyo. Ya siz beni hiç görmeden sahiplendiniz o şerefsz haysiyet yoksunu cvp verme tenezzülünde bulunmuyo.

1 buçuk senedir birlikteyiz. Annem onu biliyo ailesi beni biliyo. Biz tanışdık o ailemle daha tanışmadı sadece erkek kardeşim trabzona geldiğinde o tanışmıştı. Bu mayıs gibi istemeye gelceklerdi. Annem ilk başta okuyosun saçmala el okutmaz gel okulunı bitir öyle evlen dedi. Ben yok diye ısrar ettim. Çünkü birlikte olmuştuk hamileydim. En azından ailesi istiyo görsün diye. Sonra annem babama demiş. Bu arada yarıyıldayız ben eve geldim 29 ocak gibi hamile olduğumuda öğreneli 3 4 gün olmuştu. Yarıyıldan da geç döncektim 1 hafta daha ascaktım. 13 ünde açılcaktı sanırım okul 20 si gibigitcektim. Sonra annemde babama istemeye gelcekler diye yer yapınca notlarımında kötü olduğu biliniyo zaten. Abim öğretmen onda şifrem var. O bakıyo. Abimde bu arada çocuğu biliyodu. Abim dedi bu dönem dursun evde. Babamda dursun demiş 1 dönemden bişey olmaz kafasını toplasın demiş. Aslında amaç beni evlilikten uzaklaştırmak. Çocuktan ayrılmam için. Bu dönem o yüzden evdeyim. Bugünde anneme telefonu servise vercem gidiyorum dedim kızılaya başka gün git temizlik yapcaz dedi. Annemin şüphelenmeside şöyle. Annem adet düzenime çok dikkateder. Kistim var diye. Olmayınca şüphelendi bide evlilik diye zırlayınca ben. Zaten ota b.ka ağlıyorum. Doğru söyle bişey mi yaptınız dedi ama bana nasıl söylersin bunu diye suç bastırdım. Durum bu. En sonda beyfendiyi aradım açtı dersteymiş hocanın sesini dinletti. Msj attım ailene hemen söyle yarında geliyosun. Ve hâlâ cvp yok.
O zaman onlarında sizi evlendirmeye niyeti var,buna sevindim ama erkek arkadaşın neden 3 haftadır oyalıyor?burasını anlıyamadım,acaba ailesi bebeği öğrenince sizden soğududa vazmıgeçti?
Valla beynim durdu..

Aldırmaz, doğurursa da ayrılacağı için umrunda olacağını sanmam. Neden baksın ki?
Ortada bir çocuk var yaparken iyi bakarken niye kötü madem böyle biseyi istemiyor korunacak daha geçen gördüm haberde kız doğurmuş çocuğu atmış balkona soğuktan donmus çocuk burdada bir üye vardı oda sevgilisinden hamileydi adam istemedi kadında aldırmadı sonuç 8 aylıkken kaza geçirip ölmüş adam yanında olsaydı o kadın çıkarmiydi o saat dışarı nalet olsun böylelerine yaa

Boztepe çukurçayırda oturuyo dolmuşla bile 20 dk en fazla. İşi gücü yalan dolan. Şu bebeğe bi gidip baktırsam vallahi ilk işim annesine söylemek olcak. Babasına. Çok sinirliyim. Eşek başıymışım gibi davranıyo. Ya siz beni hiç görmeden sahiplendiniz o şerefsz haysiyet yoksunu cvp verme tenezzülünde bulunmuyo.
Biz ne diyelim niye seni suçlayalım yada niye karsinda olalım olmuş bir hata ve sonucu bir bebek burda yüzlerce kadın var bende dahil bebek sahibi olmayı bekleyen nasil yanında olmayalım kadın anlar kadının halinden dua ediyorum senin için feraha çıkarsın insallah

Back