• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

T
Gelmeyecek ş....z, ara anlat annesine babasına herşeyi canım,gerekirse tehditte et,abilerime söylersem çok kötü şeyler olur de,hemen buraya geleceksiniz ve payınıza düşen sorumluluğu üstleneceksiniz de..
Telini kapatmış. Allah versin ailecek belalarını. Tövbe Rabbim daha ne deyim

cnm o gelmez teli de kapatmışsa tam şerefsiz nsl böyle insanlara güvendin

Seni böyle böyle, tam 3 hafta oyalamış buna nasıl inandın?

Senin öyle bir hakkına giriyorki ne yapsa iflah olmaz o alçak..Haysiyetsiz..onursuz..Aldatan olmaktansa aldanan olmak daha iyidir..Sen üzülme ne olur onlara dayanmadan ne yapabilirim diye bir düşün plan yap.babasina söylemek evet bı arkadaş yazmış onu birde denesen.

Keşke daha önce gitseydin doktora niye bu kadar bekledin ki cocuk sahibi olmak isteyen biri olarak soyluyorum keske aldirsaydin bu adam senin arkanda durmayacak gibi görünuyor ailesini aricaksin yapcak tek şey bu kaldı

Yalnız bunları yapiorken bu şeref yoksunu zalim ile evlenmekte istemezsin heralde bilemiyorum.ama burada evlenmek filanda değil mesele senin bu zor durumun ne olacak ailene nasıl aciklayacaksin.ama ne olur ümitsizliğe kapilma inan bu sıkıntıları aşacaksin cnm.caresizseniz çare Sizsiniz.

Bence son birkez babasına anlatın durumu. O da olumsuz olursa ailenize söyleyin dilim varıyor ama en kötü ihtimalle aldirirsiniz bebeği. Çok zor bi durum Allah iyilerle halden anlayanlarla karsilastirsin tüm evlatlarimizi :dua:

Catliyacam yaaa bu erkekler niye boyle zevk almaya gelince fizana giderler is ciddiye binince annem bıraktı okula yok uçağı kaçırdım bilmem ne sanki annesinden önce çıkamıyordu evden

Back