jillian michaels2.grup

Ben çoktan yaptım fakat, duşumu yeni aldım sayılır. Spor sonrası duş ve kahve vazgeçilmezim !! Uykuna zarar vermiyorsa türk kahvesi nefis olur. Nescafe demiyorum tabii:KK50: Meyve de olabilir. Muz ve ceviz karışımı sarıyor.. Spor ve duş sonrası ağzım boş durmuyor. :rolleyes::KK71:
Spordan hemen sonra illa duşa girmem gerekiyor benim, rahat edemiyorum başka türlü.

Spor sonrası limonlu yeşil çay favorim benim genelde. Türk kahvesini spordan yarım saat falan önce içiyorum, metabolizma hızlandırıcı etkisini düşünerek. :) Bugün de öyle yaptım. Aslında gece gece kahve içmemin asıl amacı yarınki sınava çalışabilmek için uykumu kaçıracak olmasıydı, ama sınav iptal olunca direk spora koştum. :KK45:

Muz ve ceviz karışımı gerçekten çok iyi oluyor. Gün içinde değil de sabahları kahvaltı ile birlikte yiyodum bi ara. :KK68: Saatlerce acıkmıyordum resmen.

Aman, ağzın boş durmuyorsa kendine yenilebilecekler listesi yap. :rolleyes:

Spordan hemen sonra illa duşa girmem gerekiyor benim, rahat edemiyorum başka türlü.

Spor sonrası limonlu yeşil çay favorim benim genelde. Türk kahvesini spordan yarım saat falan önce içiyorum, metabolizma hızlandırıcı etkisini düşünerek. :) Bugün de öyle yaptım. Aslında gece gece kahve içmemin asıl amacı yarınki sınava çalışabilmek için uykumu kaçıracak olmasıydı, ama sınav iptal olunca direk spora koştum. :KK45:

Muz ve ceviz karışımı gerçekten çok iyi oluyor. Gün içinde değil de sabahları kahvaltı ile birlikte yiyodum bi ara. :KK68: Saatlerce acıkmıyordum resmen.

Aman, ağzın boş durmuyorsa kendine yenilebilecekler listesi yap. :rolleyes:

Senin düzenin gayet çok iyi. Hatta baya iyi. Nedendir bilinmez ama gece alıp yatmak değişik bir rahatlık katıyor bana..:KK70: Türk kahvesi metabolizmada son derece etkili hatta bitter çikolatada.. ben en çok metabolizmamın hızlı olmasında bitter çikolataya borçluyum. Kahvaltıda yulaflı tarzında muzlar spor sonrası öncesi yapılabilir.
Yarın bol bol dinlenmek iyi gelecek sana iyi olmuş tatil olması :KK73::KK9::rolleyes:

Senin düzenin gayet çok iyi. Hatta baya iyi. Nedendir bilinmez ama gece alıp yatmak değişik bir rahatlık katıyor bana..:KK70: Türk kahvesi metabolizmada son derece etkili hatta bitter çikolatada.. ben en çok metabolizmamın hızlı olmasında bitter çikolataya borçluyum. Kahvaltıda yulaflı tarzında muzlar spor sonrası öncesi yapılabilir.
Yarın bol bol dinlenmek iyi gelecek sana iyi olmuş tatil olması :KK73::KK9::rolleyes:
Sağlam bir duş sonrası uyku tabii ki de çok iyi gelecektir. Bugünkü sporumun aksaması bu yönden iyi oldu, yatağa atladığım gibi dalarım uykuya. :KK70:

Bitterin de etkisini duymuştum evet. Bir de, sütlü türk kahvesi de iyiymiş, denedim birkaç defa ama sade türk kahvesi favorim. :KK68: Zaten kahve tiryakisi sayılırım. Birkaç gün içmesem -ki çok nadirdir günlerce içmediğim zamanlar- burnuma kahve kokuları geliyor. :rolleyes:

Fazlalıklardan bir kurtulalım, sonra spora yönelik beslenme düzenine geçeriz, ama şuan erken. Önce bir fazlalıklar gitsin, sonra vücut spora alışsın. Biraz sıkılaşsın. :KK6:

Evet, dinleneceğim.
Ya yatarak ya da sevdicekle sinemaya giderek. :KK37:

Sağlam bir duş sonrası uyku tabii ki de çok iyi gelecektir. Bugünkü sporumun aksaması bu yönden iyi oldu, yatağa atladığım gibi dalarım uykuya. :KK70:

Bitterin de etkisini duymuştum evet. Bir de, sütlü türk kahvesi de iyiymiş, denedim birkaç defa ama sade türk kahvesi favorim. :KK68: Zaten kahve tiryakisi sayılırım. Birkaç gün içmesem -ki çok nadirdir günlerce içmediğim zamanlar- burnuma kahve kokuları geliyor. :rolleyes:

Fazlalıklardan bir kurtulalım, sonra spora yönelik beslenme düzenine geçeriz, ama şuan erken. Önce bir fazlalıklar gitsin, sonra vücut spora alışsın. Biraz sıkılaşsın. :KK6:

Evet, dinleneceğim.
Ya yatarak ya da sevdicekle sinemaya giderek. :KK37:

Türk kahvesi dedin mi akan sular durur. Son zamanlarda favorim ''Kervansaray 7 karışım türk kahvesi'' oldu. Her içtiğimde kendimi cennette sanıyorum. Yaşadığım yerde pek bulamadığım için maraştan sipariş ettiriyorum ve maraş'a özgü. Umarım en kısa zamanda tadarsın mükemmel bir tadı var :KK70:

Çok çenem düştü gece gece ya.. pardon:KK15:
Güzel geceler diliyorummm :KK54:

Türk kahvesi dedin mi akan sular durur. Son zamanlarda favorim ''Kervansaray 7 karışım türk kahvesi'' oldu. Her içtiğimde kendimi cennette sanıyorum. Yaşadığım yerde pek bulamadığım için maraştan sipariş ettiriyorum ve maraş'a özgü. Umarım en kısa zamanda tadarsın mükemmel bir tadı var :KK70:

Çok çenem düştü gece gece ya.. pardon:KK15:
Güzel geceler diliyorummm :KK54:
Sahi mi, merak ettim bak şimdi. Yazdım kenara, fırsatını bulunca bakınayım bi, umarım bulabilirim. :)
Benim de düştü, ama artık kapatsam şu bilgisayarı hiç fena olmaz. :KK51:
İyi geceler, tatlı rüyalaaaar :KK25:

Şu an hava mükemmel !! Kar beni gaza getirdi.. sabah erkenden uyanıp topikteki fotoğraflar iştahlandırabilir diye düşündüm. :KK51:
84700-1420512852-af607a5b4c3902d52d72c36dc2eb1007.jpg
84702-1420512866-af8cd28577d3480690b953efd6c197b3.jpg
84703-1420512875-907e50e924bc12c16af2c524a58177ab.jpg
09831c7b6a1a4514c3c7f7a2e828b6ae.jpg
9477ef9f55f16055c072525270f644c2.jpg
5152cbb2a5f33f7f73f8f9cc4a798f28.jpg

Gunaydin fistiklarrrr
Zayifolacam disinda herkes bildirim yaptii:) ona da mesaj attim gelmesi gerekirdi bir sey mi oldu acaba meraklanmaya basladim .s
Fotograflar yine super gmelancim:))
Ben masmavimin dedigi gibi ogleye dogru yapiym bi onceki gunun artilarini cunku bende erken uyuyabliyorum bazen ya da giremiyorum
10.gun gun icinde yaparz skinti yasanmaz :))

Benim sağ dizim ağrıyiii.. Sabaha geçer umarım. Anam ben 6.30'da kalkacaumm ya. Sapıttım, iyi geceler! :)
YAPAMADI :KK53: Bugün iş sonrasına kaldı. E dün 2'de yat 6'da kalk, bugün de 1'de yatıp 6.30'da kalkamadım tabi. Bugünlük böyle olsun yarın kalkmaya çalışırım inşallah. Yalnız oturup kalkarken, efendime söyliyim yürürken falan böyle tatlı minik ağrılar var. :KK53: Ne yalan söyleyeyim özlemişim ya.:KK14:
Bonus olarak bir de karın ağrısı var ama onu umursamamak suretiyle yok etmeye çalışıyorum. :KK62:

Gunaydin fistiklarrrr
Zayifolacam disinda herkes bildirim yaptii:) ona da mesaj attim gelmesi gerekirdi bir sey mi oldu acaba meraklanmaya basladim .s
Fotograflar yine super gmelancim:))
Ben masmavimin dedigi gibi ogleye dogru yapiym bi onceki gunun artilarini cunku bende erken uyuyabliyorum bazen ya da giremiyorum
10.gun gun icinde yaparz skinti yasanmaz :))

canım ilk günden yapamadım :oops::oops: dün akşam misafirlerim geç gitti, bebişimde uyandı, onu uyutayım işleri toparlıyayım derken çok geç oldu, herkes yattı, yapacak ne yerim kaldı nede enerjim.... ilk eksi mi :KK22::KK23::KK23::KK48: yiyeyim

Uyanirsin uyanirsin misil misil uyu hadiii:KK68:

Uyanamadım:KK43: Daha doğrusu gece o kadar çok uyandım ki baya bi kasmışım sanırım kendimi sabah uyanmak için bir saat uyudum uyandım yeniden uykuya dalmam bi saatimi aldı yine bi saat uyuyup uyandım.Sonuç 6:30 da uyandım ama yataktan çıkasım gelmedi:KK70: Akşam eve gidinceye kaldı yine..
canım ilk günden yapamadım :oops::oops: dün akşam misafirlerim geç gitti, bebişimde uyandı, onu uyutayım işleri toparlıyayım derken çok geç oldu, herkes yattı, yapacak ne yerim kaldı nede enerjim.... ilk eksi mi :KK22::KK23::KK23::KK48: yiyeyim

Dinlenme gününde yaparak açığı kapatırsın bence tatlım motivasyonunu düşürme başlamadan=)

Dinlenme gününde yaparak açığı kapatırsın bence tatlım motivasyonunu düşürme başlamadan=)

öyle yapayım di mi ? :KK49::KK49::KK49: teşekkürler tatlım.:KK50:

Veee Günaydın kızlar=)

günaydııın

Yürürken acı çekiyorum ve etrafa çaktırmamaya çalışıyorum, çok komik durumlar. :KK53:

:) 1-2 güne geçer canım, demek ki kaslarını iyi çalıştırmışsın süper bu..

X