- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Bİtti bitti sonuclar aciklanmaya baslandiiAksatmam tatlım. Senin sınavların bitti mi?
Oh, nasıl sonuçlar?Bİtti bitti sonuclar aciklanmaya baslandii
Simdilik bi tane aciklandi vizem 95finalim 70 5kredilikOh, nasıl sonuçlar?
Maşallah kuzu sana .Simdilik bi tane aciklandi vizem 95finalim 70 5kredilik
Balım sınavlarımdan dolayi çok aksatmaya başladım interneti. Pek giremiyorum. Sinavlar biter bitmez ilk işim topik açmak olacak.Çoook sağol canımm.Kuzum acaba sen bir konu mu açsan bu hareketlere dair? Oradan takip etmek daha kolay olur ne dersin?
***kızlaaar one foot forward one foot back!!Jillian'ın sesi hala kulaklarımda. Jillianı bırakmış olabilirim ama takımı bırakmadım. :) motivasyonu yüksek tutun, ölçümde güzel sonuçlar çıksın inş.
Gmelan zayif olacam melekkiz mavmav
Mascara nerde ? Baska kim bizimle su an
Masallah canm sanaaaBugünlük artımıda alıyımmm
12 dk tempolu koşu, 18dk mari winsor
Masallah tatlim ayni istakrarla devam etBalım sınavlarımdan dolayi çok aksatmaya başladım interneti. Pek giremiyorum. Sinavlar biter bitmez ilk işim topik açmak olacak.
Ben hala devam ediyorum tatlikizz bugün 8/10 bitmiştir. Alayım artıları bakalım. Bu arada nasıl bir yarışma olacak diğer gruplarla beraber mi ???
İnsallah canm insallahhh saol:)))Maşallah kuzu sana .Darısı diğer sınavlarının ve tüm sınavı olanların başına. :)
Saol tatlm tesekkr ederm yaptgn icin:)merhaba kızlar. finallerden dolayı iki gün astım.
bir günüm dinlenmeydi zaten.bir gün kayıbım var. onuda bu hafta bir gün sabah akşam yaparak telafi etmeyi düşünüyorum.
az önce 7/30 yaptım.
Nasil gecti sinavlarin canmmerhaba kızlar. finallerden dolayı iki gün astım.
bir günüm dinlenmeydi zaten.bir gün kayıbım var. onuda bu hafta bir gün sabah akşam yaparak telafi etmeyi düşünüyorum.
az önce 7/30 yaptım.
teki çok kötüydü inşallah geçerimNasil gecti sinavlarin canm
Biri aciklandi daha cok iyi geldi..teki çok kötüydü inşallah geçerim
diğerleri fena değildi. seninkiler nasıl gidiyor
bende sanıyorum ki bu kötü geçti dediğimin bütüne giricemBiri aciklandi daha cok iyi geldi..
Bakalim büte kalmiycam insallah.
Ama uzaktan egitim sinavimin finalini yapmayi unuttum tarihi kacirdim.
Onun butune giricem