Kızlar üçüncüyü yaptım bugün bir kilo da almışım oysa az ve hafif yiyorum neyi yanlış yapıyorum :-(
Ay ne güldüm canım ya Alah cc'de seni güldürsün:)
Bir an hayal ettimde küçük kafayla kendimi
KIZLARR ÖLÇÜLERİ YAZDIM AMA VALLA KAFAM YORULDU HAA TABLO YAPMIŞTIM YÜKLENMİYOR O
BUNUDA TEK TEK YAZ GÖZLERİM AĞRIDI ANACIMMM
:26::26:
yavrucuklar bundan sonra bence herkez hafta başında eski yeni ölçülerini yazsın kaçıncı gününde olduğunuda ne dersiniz,,,yada varsa gönüllü biri yükleyebileceği bi tablo falan yaparsa yapsın,,ben bide iş yerindeyim kızlar dipnot
KIZLARR ÖLÇÜLERİ YAZDIM AMA VALLA KAFAM YORULDU HAA TABLO YAPMIŞTIM YÜKLENMİYOR O
yavrucuklar bundan sonra bence herkez hafta başında eski yeni ölçülerini yazsın kaçıncı gününde olduğunuda ne dersiniz,,,yada varsa gönüllü biri yükleyebileceği bi tablo falan yaparsa yapsın,,ben bide iş yerindeyim kızlar dipnot
Eki Görüntüle 470782
Tablo yapmaya çalışıyorum umarım olmuştur...
kızlar eksikleri olanlar bildirebilirse tabloyu güncelleyebilirim.örneğin başlama tarihlari önemli...
Eki Görüntüle 470782
kızlar eksikleri olanlar bildirebilirse tabloyu güncelleyebilirim.örneğin başlama tarihlari önemli...
Eki Görüntüle 470782
bieyi yanlış yaptığını sanmıyorum..bende yaşadım aynı şeyi..kas kütlen artmaya başladığı için fazla çıkıyosun..kas yağdan ağırdır..normale dönersin merak etme..
Eki Görüntüle 470920
güncellenen son liste kızlar çok eksikler var..yarın tamamlayalım.yeni listeyi pazartesi yaparız bir daha..
eksik bildirimleri alırsam memnun olurum.Teşekkürler...
Kızlar ben yeni başladım tablo yu görmüyorm çünkü telefon dan giriyorum beni de yazar misiniz. Ben de sizinle zayıflamak istiyorum bugün 4. Günüm hiç kilo vermedim bir kilo aldım moralim bozuk ama bırakmak istemiyorum.