Jillian Michaels ile Egzersiz,,,Gelişme Ve Sonuç Grubumuzzzz

kızlarrr naber ben bugünle beraber 3gün ara vermiş oluyorum yarında yapmicam pazartesi sıfırdan başlıyorum canlarımbu sefer kararlıyım ve azimliyim inancım doruklarda olmasada kurallarıma uyarsam inancımda artacak tabi sizin desteğinizleee özellikle bi kaç kişi var psiko onlar kendini bilio

Bu arada Pazartesiye son 2....
ÖLÇÜLER İNŞALLAH GÜZEL ÇIKACAKK HEYECANLANDIM SİZİN ADINIZAA

yas 27,5
kilo63,5
boy 1.74

gogus 90
bel 71
gobek deligi 76
simit 83
kalca 91
basen 82
bacak 48

kızlar ben bugn ölçülerimi yazıyorum bugün adet oldum bide bitince paylaşıcam.
ilk ölçülermi yazamıyorum biliyosunuz 11.gün olarak ölçülerim.18/07/2012
göğüs:100
bel:84
kalça:109
22/07/2012
göğüs:94
bel:82
kalça:105

kelebek343434 canım süper incelme olmuş,4 gün arayla bu ölçüler biraz fazla geldi.ben niye incelmedim ki on gün oldu.acaba boy ve kilonuda yazabilirmsin?ben taş çatlasa 1 cm. inceldim onuda yarın sabah net ölçümünü yapacağım..

Ama benim vücudum çok sıkı acaba ondan mi zor inceliyorum.bacaklarım mesela çok sert..egzersizlerinde hakkını vererek yapıyorum orada hata yok eminim.hatta spora başlamadan nefes çalışması yapıyorum,spor boyuncada korumaya çalışıyorum.

selam kızlar bunlarda benim ölçülerim;
başlangıç:
göğüs:99
bel(en ince yeri):87
bel(göbek çevresi):116
kalça:119

ve birinci level sonu 11.gün (ben levelleri 15er gün yapmaya karar verdim de ) sonuçları:
göğüs:94
bel(en ince yeri):83
bel(göbek çevresi):107
kalça:114

bu durumda;
göğüsten:5
bel(en ince)den:4
bel(göbek çevresi)den:9
kalçadan:5 olmak üzere toplam 22 cm incelmiş bulunmaktayım

nasıl sevindim anlatamam çoook mutluyum... darısı sizlerin başına şekerler :)))

Demin ölçtüm .

15 Temmuz 2012 başlangıç

Gögüs :89 ( umarım çok küçülmez )
Kalça: 92
Bel (en ince yeri) :71
Bel (göbek altı en kalın yeri ) :82
Bacak :53

Kilom 55

Şimdiden yazıyorum :)

Gögüs :89
Kalça :92
Bel:70.50
Göbek altı:82.5 (aksine artmış )
Bacak :53

Kilom :54.60

Değişim yok şimdilik

Ne güzel geniş omuzlusun diğer kısımlarda zamanla incelecektir canım .Benimde bel bölgemde ve iç bacakta sorun var

Bayanda genis omuz seven nadir insanlardansin sanirim :) en cok istedigim belimin incelmesi bide simitlerimin gitmesi

boyum:1.57 kilom 69.5 günde 2 ltre su içiyorum.ekmeği kestim.yemek çok az yyiyorum.iştahım çok kapandı çay sayesinde.ama yinede aşırı kiloda vermedim ben.

arkadaşlar youtubeda sanırım 4. levela kadar video var ben ordan yapmayı dusunuyorum 4 level bign boyunca yapılacak değilmi kaç gün yapmam lazım? kavrayamadım henüz nasıl birşey olduğnu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…