jillian michaels ripped in 30

kızlar selam bende dün başladım. Sabaha işe gelmeden 1.level 1.gün bitti ama her yanım akşam yatağa girdiğimde ağrıyordu :KK53: . Yılmadım bu sabah tekrar yaptım 1. Level 2.gün bitirdim.:KK8: 1. level toplam 10 gün mü sürüyor?:26:

kızlar selam bende dün başladım. Dün sabah işe gelmeden 1.level 1.gün bitti ama her yanım akşam yatağa girdiğimde ağrıyordu :KK53: . Yılmadım bu sabah tekrar yaptım 1. Level 2.gün bitirdim.:KK8: 1. level toplam 10 gün mü sürüyor?:26:

3 level 30 gün olur bence her on gün boyunca bi leveli tekrar edersek? Faydasını gördünüz mü ben 14 yaşındayım zararı olur mu

Son düzenleme:
kızlar selam bende dün başladım. Dün sabah işe gelmeden 1.level 1.gün bitti ama her yanım akşam yatağa girdiğimde ağrıyordu :KK53: . Yılmadım bu sabah tekrar yaptım 1. Level 2.gün bitirdim.:KK8: 1. level toplam 10 gün mü sürüyor?:26:

ripped in 30 toplam 4 leveldan oluşuyor.her bir levelı 1 hafta yapacaksınız

off... bugün 1 haftalık zorunlı aradan sonra 3.levela geçtim.
ya onlar ne zor hareketler öyle :KK52::KK52::KK52: kondüsyonum biraz düşmüş farkettim de 3.level çok zor:18::18::18::18:

Kızlar merhaba, ben de dün itibariyle 30 day ripped programına başladım ama öldüm resmen. tamamlayamadan bıraktım. daha önce pilates yapıyordum, ramazanda bıraktım ondan mı düştü kondisyon bilmiyorum ama çok zorladı beni. yalnız ben her gün yapmayacağım, bir gün pilates,bir gün ripped, bir gün yürüyüş... gibi egzersiz programımı çeşitlendireceğim...

shred kardiyo agırlıklıyken ripped sıkılaşma odaklı. ama sanmayınki daha az terleyip yorulcaksınız. çok daha zorluyor. bir de shred bana genel vucuda yonelik gelmişti. ripped ise bacaklara yükleniyor sanki ben de çok incelme olmuştu bacak ve basende.

merhaba kızlar.Ben 1 ayda önce shred in 20 gününü bitirmiştim ama sonra bıraktım.Şimdi acaba diyorum ripped mi yapsam.Basenlerim ve bacaklarım kalın .göbeğimde bişey yok. Bide +10 fazla kilom var.Sizce ben hangisini yapmalıyım

yok olmuyor böyle bu kadar egzersiz yapıyorum,yanında bir de diyete başlıycam,diyet yapsaydım bugün belki 3-4 kilo vermiş olurdum.hazır ripped yapıyorken,bu diyetli, egzersiz programı ya,diyet yapayım,tartıdaki kilomda değişsin....incelsemde kilomda değişmeli...70 li rakamları görmek istemiyorum artık...:26:

ya gordugum kadariyla bu ripped sikilastiriyor. kilo verdirtmiyor mu? yani yaglarimin erimesini istiyorum sikilasmasini degil

bulamıyorumx pack sıkıcımı bende ona başlamayı düşünüyordum.Bende killer abs bitirdim .Shred ve rippeddan sonra ama tatildi ramazandı derken 1,5 aydır saldım kendimi göbekte çıktı gene .Tatildeki fotoğraflarıma bakıyorumda güzel toparlamışım o zaman 3 ayın sonunda.Shareda mı dönsem diyorum bende kararsızım.
ripped killer abs six pack hangi siteden yaptin bulamiyorim

Kızlaar ben bugün ilk defa yaptım bu jilianı sanırım öldüm ya zor geldi biraz yani aslında ne yaptım anlamadım bende ama sadece çok yordu beni yarım yamalak tamamladım hatta bi ara baktım ne zaman bitcek bu öldüm diye 20.dakkaya gelmişim ama yok dayanıcam bıktım ben kilolardan ya ama benim derdim basen ve bacaklarım yani şimdi bunu yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı ya da incelir mi kadınınkiler kalın diye tereddüte girdim..Yeni başladım pekte bilgim yok bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Aa düzeltme yapıyorum benimki ripped değil shered mı ney yani en ilk video işte bu kadar bilgisizim siz onu yaptınız sanırım lütfen bilgilendirir misiniz ?

Kızlaar ben bugün ilk defa yaptım bu jilianı sanırım öldüm ya zor geldi biraz yani aslında ne yaptım anlamadım bende ama sadece çok yordu beni yarım yamalak tamamladım hatta bi ara baktım ne zaman bitcek bu öldüm diye 20.dakkaya gelmişim ama yok dayanıcam bıktım ben kilolardan ya ama benim derdim basen ve bacaklarım yani şimdi bunu yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı ya da incelir mi kadınınkiler kalın diye tereddüte girdim..Yeni başladım pekte bilgim yok bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Aa düzeltme yapıyorum benimki ripped değil shered mı ney yani en ilk video işte bu kadar bilgisizim siz onu yaptınız sanırım lütfen bilgilendirir misiniz ?
Ben jillian michaels'in bircok programi denemis biri olarak,bacaklarinda basenlerinde fazlalik olanlara incelmek isteyenlere kesinlikle ripped in 30 tavsiye ederim.Biraz zor tabi alismaniz zaman alabilir :)pes etmeyin sonucu guzel olucak

ripped in 30 yapan var mı?yorumları mrk ediyorum kızlar,ne işe yarar nedir falan shred den sonra buna başlıycam da

X