- 7 Temmuz 2014
- 126
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam bende dün başladım. Dün sabah işe gelmeden 1.level 1.gün bitti ama her yanım akşam yatağa girdiğimde ağrıyordu . Yılmadım bu sabah tekrar yaptım 1. Level 2.gün bitirdim. 1. level toplam 10 gün mü sürüyor?:26:
Jillian'ın egzersizleri bi harikaa
yok olmuyor böyle bu kadar egzersiz yapıyorum,yanında bir de diyete başlıycam,diyet yapsaydım bugün belki 3-4 kilo vermiş olurdum.hazır ripped yapıyorken,bu diyetli, egzersiz programı ya,diyet yapayım,tartıdaki kilomda değişsin....incelsemde kilomda değişmeli...70 li rakamları görmek istemiyorum artık...:26:
canim bunlari hangi siteden yaoptin ben bulamiyorum shred disinda((1 ay diil :)) 2 buçuk ay oluyo jilliana başlayalı,shredi bitirdim 6w6p yaptım 16 gün.Sonra ripped'a başladım,1 haftada sonrada o biticek
ripped killer abs six pack hangi siteden yaptin bulamiyorimbulamıyorumx pack sıkıcımı bende ona başlamayı düşünüyordum.Bende killer abs bitirdim .Shred ve rippeddan sonra ama tatildi ramazandı derken 1,5 aydır saldım kendimi göbekte çıktı gene .Tatildeki fotoğraflarıma bakıyorumda güzel toparlamışım o zaman 3 ayın sonunda.Shareda mı dönsem diyorum bende kararsızım.
Vimeodan buldum bazılarını,diğerlerini hiç hatırlamıyorum,donmayan her yerden izledim yani,you tubeda falanda çıkabilircanim bunlari hangi siteden yaoptin ben bulamiyorum shred disinda((
Ben jillian michaels'in bircok programi denemis biri olarak,bacaklarinda basenlerinde fazlalik olanlara incelmek isteyenlere kesinlikle ripped in 30 tavsiye ederim.Biraz zor tabi alismaniz zaman alabilir :)pes etmeyin sonucu guzel olucakKızlaar ben bugün ilk defa yaptım bu jilianı sanırım öldüm ya zor geldi biraz yani aslında ne yaptım anlamadım bende ama sadece çok yordu beni yarım yamalak tamamladım hatta bi ara baktım ne zaman bitcek bu öldüm diye 20.dakkaya gelmişim ama yok dayanıcam bıktım ben kilolardan ya ama benim derdim basen ve bacaklarım yani şimdi bunu yaparsam bacaklarım kalınlaşır mı ya da incelir mi kadınınkiler kalın diye tereddüte girdim..Yeni başladım pekte bilgim yok bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Aa düzeltme yapıyorum benimki ripped değil shered mı ney yani en ilk video işte bu kadar bilgisizim siz onu yaptınız sanırım lütfen bilgilendirir misiniz ?