herkese merhabalar
sizleri burda buldummm.yaşasııınnn.ayy sizler ne kadar incesiniz ben de kendimi ölçtüm ufff resmen uçmaya hazır balonnn.yukarıdan aşağıya kadar hep 113hepsi. bu ne yaavvv.göğüs göbek aynı hizada dışarıı,kalçaaynı hizada dışarı aynı merdane gibiyim ayak ve baş azcık incee.hahahaaa.
sorum şu peki bu vaka için jili abla bişeyler yapabilirmi sizcee.yaş faktörü de var yaa ondan(39)
birde nasıl nerden bulacağım günde kaç defa yapılıyor saati var mı
şimdiden teşekkürlerr
Linkler bunlar canım
Level 1 Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
Level 2 Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube
Level 3 Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube
Bu da 3ü 1 arada Jillian Michaels 30 Day Shred - www.DietingHub.com.avi - YouTube
Benim de senden farkım yoktur ama jilly ablamızın yapacağı bişeyler her zaman vardır.başlamanı şiddetle tavsiye ederim.bana çok yaradı... her leveli 10 gün yapıyorsun saati önemli mi bilmiyorum ama ben sabah yaptım bugün iyi oldu.ilk günler çok zor oluyordu ama resmen haşat oluyosun duş alıp yatınca anca kendine geliyorsun.sonraları alıştım akşam yapamadığım oldu,bende sabah peşin peşin yapayım dedim.akşam bi daha yapmayı düşünüyorum,yapamadığımın günün yerine..
göbekk en şişik yerden ve ittirerek85maşallahhhh
belde en ince yerindennn ittirerekk74çok kötü sayılmaz
totoş ii kalsın yerinde oda92
boy 160
kilo 61den 58e,58 dende 56,5a düşmüştüki pazar günü en son 57,5dum
tuannan merhaba şimdi sen 10 günde mi bu kadar inceldin.benim aslında bugün tam bir hafta oldu 1 cm. bile incelme yok.ancak benim bugün 1/6 iken 1/2 kabul ettim.ilk günlerimi jillianla öğrenme günü kabul ettim.Kızlarrr yalnız ben 2/2yi yapacam bugün eski ölçüler yanlış hatırlamıyorsam ilk gün
göbek 87,bel 77,totoda 93tü
tuannan merhaba şimdi sen 10 günde mi bu kadar inceldin.benim aslında bugün tam bir hafta oldu 1 cm. bile incelme yok.ancak benim bugün 1/6 iken 1/2 kabul ettim.ilk günlerimi jillianla öğrenme günü kabul ettim.
tam ölçülerimi pazar günü bildiririm.kiloma gelince çay+ jillian bir de şeker yok kilom 75.6 iken bugün 74.6 yani tam bir kilo vermişim.
tuannan merhaba şimdi sen 10 günde mi bu kadar inceldin.benim aslında bugün tam bir hafta oldu 1 cm. bile incelme yok.ancak benim bugün 1/6 iken 1/2 kabul ettim.ilk günlerimi jillianla öğrenme günü kabul ettim.
tam ölçülerimi pazar günü bildiririm.kiloma gelince çay+ jillian bir de şeker yok kilom 75.6 iken bugün 74.6 yani tam bir kilo vermişim.
1. levelde çok oyalanma vücut cabuk alıştığı iin yağ yakmaz.. 10 gün kafi... 2. levele biran önce gec.. vücut zorlansın.illede fazla bişey yapmak istiyorsan yaptığın sporu 5 dk. uzat... mesela 5 dk. mekik cek. hopla zıpla gibi....gerci 2.levelde uzatmak zor ... vücut alıştığı şeyden sonra yağ yakmıyor.. süreleri bile birden fazla uzatmamak lazım.. mesela 5 gün 40 dk. spor yapıp sonrasında 30 dakikaya dönerseniz vücut yağ yakımını bırakır..
Merhaba Kayra,iki arada kaldım şimdim,acaba bugün 1/7 deyip devam mı etsem haklı olabilirsin.
Acaba dinlenme günleri yok mu?Çoğu sporlarda spor hocaları muhakkak 6 gün yapıyorsan bir gün dinlenin diyorlar.bu jillianda 30 gün aralıksız yapıyoruz gibi anladım.siz ne dersiniz?fikirlerimizi paylaşalım mı?
hayır canım bundada 6gün yapıp 1 gün dinleniyoruz...gerçi ben 3gün yapıyosam 4gün bişey çıkıo yapamıorum