- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
Tuanna canım kendini şartlaman lazım,bu spor ya yapılacak ya yapılacak...Bu şekilde verim alamazsın sonrada biz 60 günün sonunda 1 beden incelirken sen ben de santim oynama olmadı dersin,günlerine yazık olur.ben mesela eylül sonuna fit olmalıyım.yani 2 ayım var.ama bilyorum ki programımı aksatırsam,gçen senelerim gibi bu 2 ayda su gelip geçecek,keşke düzenli yapsaydım şimdi zayıf olurdum,diye söyleneceğim.sözde bu yaz deniz sezonuna kadar zayıflıycaktım.naptım boşverdim.yeterince önemsemedim.şimdi pişmanım.Amaaaaaa diyorum ki bayramdan sonra bir deniz daha yaparım,hatta kendime yeni bir mayo alırım.
Zaman geçiyor,Kendimi önemsiyorum,daha sağlıklı bir hayat için bu spor ya yapılacak ya yapılacak.
ben 1/7 yi yapmaya gidiyorum.Sizleride bahanesiz bekliyorum...
valla haklısın cnmm yaa bende geçen sene çok kararlı bi şekilde sporumu ve diyetimi yaptım ki böle spor yapmış olsaydım istediğim gibi olurdum,,sonra nişanlım askerden geldi sanki ben askerden gelmşm gibi homini gırtlak ye ye yeen sonunda bu hale geldim,,saolsun şimdide hep ondan aksatıyorum bişey oluyo,bi yere gidilio yapma bugün bişey olmaz ye birazcık bişey olmaz derken sonuçta dediğin gibi 12 gün oldu ama değişim yokkk
bugünde bi yere gidilecek yine offf ama eve gidip yapacam sporumu beklesinler beni napimmmçok önemli işlerim var
bide sadece light yoğurt yedim geçende 5 gün,2,5 kilo verdim onuda yarından tezi yok devam ettiriyorum,,üdestek için tşk ederim cnmmm:13: