Jillian Michaels ile Egzersiz,,,Gelişme Ve Sonuç Grubumuzzzz

Tuanna canım kendini şartlaman lazım,bu spor ya yapılacak ya yapılacak...Bu şekilde verim alamazsın sonrada biz 60 günün sonunda 1 beden incelirken sen ben de santim oynama olmadı dersin,günlerine yazık olur.ben mesela eylül sonuna fit olmalıyım.yani 2 ayım var.ama bilyorum ki programımı aksatırsam,gçen senelerim gibi bu 2 ayda su gelip geçecek,keşke düzenli yapsaydım şimdi zayıf olurdum,diye söyleneceğim.sözde bu yaz deniz sezonuna kadar zayıflıycaktım.naptım boşverdim.yeterince önemsemedim.şimdi pişmanım.Amaaaaaa diyorum ki bayramdan sonra bir deniz daha yaparım,hatta kendime yeni bir mayo alırım.

Zaman geçiyor,Kendimi önemsiyorum,daha sağlıklı bir hayat için bu spor ya yapılacak ya yapılacak.

ben 1/7 yi yapmaya gidiyorum.Sizleride bahanesiz bekliyorum...:KK4:

valla haklısın cnmm yaa bende geçen sene çok kararlı bi şekilde sporumu ve diyetimi yaptım ki böle spor yapmış olsaydım istediğim gibi olurdum,,sonra nişanlım askerden geldi sanki ben askerden gelmşm gibi homini gırtlak ye ye ye:KK1::KK1::KK1:en sonunda bu hale geldim,,saolsun şimdide hep ondan aksatıyorum bişey oluyo,bi yere gidilio yapma bugün bişey olmaz ye birazcık bişey olmaz derken sonuçta dediğin gibi 12 gün oldu ama değişim yokkk:KK50::KK50::KK50:
bugünde bi yere gidilecek yine offf ama eve gidip yapacam sporumu beklesinler beni napimmm:KK1::KK1:çok önemli işlerim var:KK30:
bide sadece light yoğurt yedim geçende 5 gün,2,5 kilo verdim onuda yarından tezi yok devam ettiriyorum,,üdestek için tşk ederim cnmmm:13::KK19:

valla haklısın cnmm yaa bende geçen sene çok kararlı bi şekilde sporumu ve diyetimi yaptım ki böle spor yapmış olsaydım istediğim gibi olurdum,,sonra nişanlım askerden geldi sanki ben askerden gelmşm gibi homini gırtlak ye ye ye:KK1::KK1::KK1:en sonunda bu hale geldim,,saolsun şimdide hep ondan aksatıyorum bişey oluyo,bi yere gidilio yapma bugün bişey olmaz ye birazcık bişey olmaz derken sonuçta dediğin gibi 12 gün oldu ama değişim yokkk:KK50::KK50::KK50:
bugünde bi yere gidilecek yine offf ama eve gidip yapacam sporumu beklesinler beni napimmm:KK1::KK1:çok önemli işlerim var:KK30:
bide sadece light yoğurt yedim geçende 5 gün,2,5 kilo verdim onuda yarından tezi yok devam ettiriyorum,,üdestek için tşk ederim cnmmm:13::KK19:

az az ve sık herşeyden yesen daha iyi di mi?farkında mısın bilmem ama metobolizmanı mahvediyosun..hiç yememek yada tek gıda almak seni zayıflatmaz..su kaybeder fazlası ile geri alırısn..hata yapıyorsun..bu şekilde zayıflayamaz aksine daha çok kilo alırsın..:KK19::KK19::KK19:

Bugün 1/6 yi yaptım başladığımda ölçülerim ;
kalça:103 bel:78 bacak:55
Altı günün sonunda ise ;
kalça:101 bel: 75 bacak: 54 :KK15:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 5 günüm gram incelme yaşamamışsım :KK43: ama kendimi enerjik hissediyorum:KK8: bu bile yeter şimdilik :KK56:

Bugün 5 günüm gram incelme yaşamamışsım :KK43: ama kendimi enerjik hissediyorum:KK8: bu bile yeter şimdilik :KK56:

ölçüm için çok erken.... bugün benim 8. günüm.ölçülerimi pazartesi listesine almayı düşünüyorum.sende pazartesi bildirirsen haftalık takibimizi yaparız...

tuanna merhaba canım,pazartesi listesinde kimler var acaba,bizimle paylaşabilirmisin?her iki linktede paylaşırsan belki katılmak isteyenler olabilir?
Teşekkürler...

Dilşah99,duruece,büşra84,mianhada,asdfgh,mahzen77,delibalık,piscus,kayra,deeps,insirah,kelebek343434 listemizdekiler bunlar canımEn Büyük TÜRKİYE

kızlar bişey sorcam ya benim level 2 3. günüm olcak bugun dün yapamadım maalesef
baya bir incelme var bende herkes farketti ama sanki bacaklara pek etkili değil gibi :44::44:
şimdi resimlerede baktım hep göbek kısmı incelmiş aranızda basenleride incelen var mı???

Dilşah99,duruece,büşra84,mianhada,asdfgh,mahzen77,delibalık,piscus,kayra,deeps,insirah,kelebek343434 listemizdekiler bunlar canımEn Büyük TÜRKİYE

kızlar kötü haberim var:KK43: bnm yazdığım ölçüler yanlış şuan.evde mezro vardı annem onla ölçümü aldı bu olmaz dedğim haldeee.o daha çok işçilerin kulandığı vücut ölçüsü alınmaz gerçekte de öle oldu ben dün diğer rulo şeklndekini aldım ve vucut ölçlerm çok daha fazla yani:) diyetimn 11. gününde ölçülerim belli oldu:KK43: kıyaslama yapamıyrmm şuan

Bende varım sırada geçen hafta aldım ölçülerimi

Göbek 90 cm idi dün 87 cm çıktı
Kalça basen 102 cm hala aynılar
Bacak 62 cm
Benden inatçılar ya:KK19: ama ben onları adam etmesinide bilirim.:KK20:Burda bazılarının bacakları 50 küsürlerden bahsediyo ben daha bacağımın 60 cm min altına düştüğünü bile göremedim 60 cm den aşağı düşse daha ne isterim mucize olur heralde benim için.

ben yokmuyum ki? yaz kızım:KK9::KK9:

bel:74
göbüş:84 (4 4lük hatunum):KK1:
basen:90
Ne gögüs,ne bacak ,ne göbel altı var :KK1: aaaa eksik bunlaar tatlımmmmmm .
Bende varım sırada geçen hafta aldım ölçülerimi

Göbek 90 cm idi dün 87 cm çıktı
Kalça basen 102 cm hala aynılar
Bacak 62 cm
Benden inatçılar ya:KK19: ama ben onları adam etmesinide bilirim.:KK20:Burda bazılarının bacakları 50 küsürlerden bahsediyo ben daha bacağımın 60 cm min altına düştüğünü bile göremedim 60 cm den aşağı düşse daha ne isterim mucize olur heralde benim için.

Evet benim öyle :KK5:ama ben eski halime göre çok kilo aldım canım .Eskiden çöp gibiydim, selülitim flnda yoktu şimdi popomda ve göbeğimde selülit var
Umarım hep beraber ideal ölçülerimize kavuşuruz. Callen bacaklara etki ediyormuş arada onu yapabiliriz.

Son düzenleme:
Ebru seninle ölçülerimiz benziyor .

Kızlar pazartesi sonuçları paylaşacağız ya :26: acaba 10 günde bir mi paylaşsak .Leveller 10 gün sürüyor çünkü :KK16:

Ebru seninle ölçülerimiz benziyor .

Kızlar pazartesi sonuçları paylaşacağız ya :26: acaba 10 günde bir mi paylaşsak .Leveller 10 gün sürüyor çünkü :KK16:

Maritsa haftada bir iyi bence çünkü hiçbirimizin günleri zaten birbirini tutmuyor. 30 day shred demek zaten 4 hafta demek...şansımıza pazartesi ölçümlerinde ne çıkarsa artık...bende regl oldum muhtemelen yerinde sayanlar gurubunda olabilirim...

ben aynaya bakınca inceldiğimi düşünüyorum ama mezurayla ölçüyorum bana sen hep aynısın diyor..:KK50:anlamadım gitti.

tabii bir tek mezura değil eşimde aynısını söylüyor.değişmeye başladım mı? diyorum.ben bir farketmedim diyor.
:KK14:
Ama çocuklarım öylemi?sporum bitince "anneciğim çok zayıflamışsın" diyorlar..:21:bende onlara "dileyin benden ne dilerseniz" diyorum."dondurma" diye bağırıyorlar.:131:...anlıyacağınız eğitimliler,bana hep güzel sözler söyleyip motive ediyorlar.

Netice pazartesi göreceğiz...

ben yokmuyum ki? yaz kızım:KK9::KK9:

bel:74
göbüş:84 (4 4lük hatunum):KK1:
basen:90

bugün 2.level bittiğinden ölçüm yaptım..beni lütfen aşağıdaki gibi kaydediniz:KK9:

bel:72 :21::21:
göbüş:82
göğüs:89
kalça:90

birde maritsa için baldırımı ölçtüm..:KK54: :52

Son düzenleme:
Maritsa haftada bir iyi bence çünkü hiçbirimizin günleri zaten birbirini tutmuyor. 30 day shred demek zaten 4 hafta demek...şansımıza pazartesi ölçümlerinde ne çıkarsa artık...bende regl oldum muhtemelen yerinde sayanlar gurubunda olabilirim...

ben aynaya bakınca inceldiğimi düşünüyorum ama mezurayla ölçüyorum bana sen hep aynısın diyor..:KK50:anlamadım gitti.

tabii bir tek mezura değil eşimde aynısını söylüyor.değişmeye başladım mı? diyorum.ben bir farketmedim diyor.
:KK14:
Ama çocuklarım öylemi?sporum bitince "anneciğim çok zayıflamışsın" diyorlar..:21:bende onlara "dileyin benden ne dilerseniz" diyorum."dondurma" diye bağırıyorlar.:131:...anlıyacağınız eğitimliler,bana hep güzel sözler söyleyip motive ediyorlar.

Netice pazartesi göreceğiz...
Ayyyyyyy yerim ben onları :KK56: annelerine moral veriyorlar ne güzel :KK31:
Napalım yerinde sayanlar grubunda olalım bu hafta .Acelemiz yok zaten :nazar: zamanla istediğimiz gibi olacağız .
bugün 2.level bittiğinden ölçüm yaptım..beni lütfen aşağıdaki gibi kaydediniz:KK9:

bel:72 :21::21:
göbüş:82
göğüs:89
kalça:90

birde maritsa için baldırımı ölçtüm..:KK54: :52

Benim ölçülere baktın mı neredeyse birebir aynıyız :KK1: ya canım bizim incelmemiz biraz daha zor gibi :KK50:ne dersin .Bende şimdilik gram incelme yok .

Benim ölçülere baktın mı neredeyse birebir aynıyız :KK1: ya canım bizim incelmemiz biraz daha zor gibi :KK50:ne dersin .Bende şimdilik gram incelme yok .

evet gördüm canım..
tabii biraz daha ağır ilerliyor..ama bittiğinde ince ve fit olacağız..:KK34:

kızlar 5 gun arayla burdayım gene jile devam yatılı mısafırler yuzunden level 2/7 de ara verdım mecbburen offf cok cnm sıkkın umarım heba etmemısımdır level 2 yı :KK43: ölçüler aynı tabıkı :KK43:

X