- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
aynura kaptan level 3 ü yaptım bugün pazarda yapmıştım ya cumartesi hakkımı yapmıştım şimdiden hatırlatayım yarın sabah unutursam erkenden yapıp sonra yola çıkıyorum
ben 3 ü sevdim ya sürekli değişken hareketler 1 den 2 den bazı hareketler var birde squat ağırlıklı biraz sanırım daha çok bacaklara yönelik ama kesinlikle sarışın olan anitayı takip ederek yapabilirim ben diğer şekilde çok zorNasldi 3. level tatlmzorluk bakımından
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum indiren arkadaşlar varsa link atsın ordan indr yap bari bende vardı zaten kardeşim indirdiğ için bilmiyorumBenim tel. Bozuldu su an eski bi tel kullaniyrm evde internetim de yok indirip pc den yapayim .yani anlayacginiz level 3 telde kaldı ne yapabilirm
ne oldun kuzum?Kızlar. Bir sorunum var
indire bilme imkanın da mı yok?Benim tel. Bozuldu su an eski bi tel kullaniyrm evde internetim de yok indirip pc den yapayim .yani anlayacginiz level 3 telde kaldı ne yapabilirm
tabi canım yapacak bir şey yok...1 ya da 2ni yapa bilirsin tatlım...Son anda böyle aksilik mi çıkar zaten son 1 aydur herşey ters gidiyrda hayirlisi ben 3 yerine yine 1 den mi baslasAm acaba burayi bırak myim
Artık öyle yapcam napalimtabi canım yapacak bir şey yok...1 ya da 2ni yapa bilirsin tatlım...
Nasıl geçti Baya zor dimigünaydın,
level 3 :):):) bitti
Nasıl geçti Baya zor dimi