★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

aynura kaptan level 3 ü yaptım bugün pazarda yapmıştım ya cumartesi hakkımı yapmıştım şimdiden hatırlatayım yarın sabah unutursam erkenden yapıp sonra yola çıkıyorum

Nasldi 3. level tatlm zorluk bakımından

Nasldi 3. level tatlm zorluk bakımından
ben 3 ü sevdim ya sürekli değişken hareketler 1 den 2 den bazı hareketler var birde squat ağırlıklı biraz sanırım daha çok bacaklara yönelik ama kesinlikle sarışın olan anitayı takip ederek yapabilirim ben diğer şekilde çok zor son 3. bölümde kardiyo ve karın kısmı varya orda bittim ama bana çok zor geldi çok zıplamalı kardiyosu on kadar zıplayamadım birtek orda dizim ağrıyor gibi oldu zıplıyormuş gibi yaptım ayaklarım yerden kesilmeden yarın görünce anlarsın ama daha hızlı geçiyor ben 2 den daha çok seveceğim galiba

Benim tel. Bozuldu su an eski bi tel kullaniyrm evde internetim de yok indirip pc den yapayim .yani anlayacginiz level 3 telde kaldı ne yapabilirm

Benim tel. Bozuldu su an eski bi tel kullaniyrm evde internetim de yok indirip pc den yapayim .yani anlayacginiz level 3 telde kaldı ne yapabilirm
geçmiş olsun canım hiç bilmiyorum indiren arkadaşlar varsa link atsın ordan indr yap bari bende vardı zaten kardeşim indirdiğ için bilmiyorum

Su an kullamdgim telf video indirme de prolem cikiyr inmiyr esmin teli iphone bilgisayara yuklemem ocin onada program lazim offf ya

Son anda böyle aksilik mi çıkar zaten son 1 aydur herşey ters gidiyrda hayirlisi ben 3 yerine yine 1 den mi baslasAm acaba burayi bırak myim

29 OCAK

@@Aynura88 +
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney +

29 OCAK

@@Aynura88 +
@@deadline +
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney +

29 OCAK

@@Aynura88 +
@@deadline +
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney +

Bugün evde olmama rağmen yapamadım bi türlü.Pazar yapıcam artık.1 saatlik yürüyüş yaptım

Günaydın kızlar
Aynura ben bugün insalh level 3 u ayarliycm bu sabah jillianin sevdgim egzersizlerinden birini yaptım banis fat boost metabolism level 1 i yaptım programla alakali değil ama gerekirse 2 den yaparım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…