★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

kızlar şunu gözlemledim
güzel kilo veren arkadaşlar jillianla beraber cok güzel incelmişler
benim gibi gram verenler genelde çok incelememişler
demekki diyet ve jillian birlikte gitmelii

29 OCAK

@@Aynura88
@@deadline
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@CallanPinckney +

29 OCAK

@@Aynura88
@@deadline
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@CallanPinckney +

Eveett 2. Leveli de bitirdim :KK66: bilegim cok kotu o yüzden agirliksiz yaptm ve şınav yaptklarnda diksegimin üstünde şınav pozisyonunda bekledim şınav pozisyonunda yapilan diger hareketleride yine dirseklerimin üstünde yaptm :KK66:

İncelen herkesi tebrik ederim :KK66: ben her ne kadar incelmesemde aynada ciddi fark görüyorum ve cok mutluyum iyki sizlerle jillian yapıyorum:KK15:

TAMAM CANIM BENİM.SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ TABİKİ...GÖSTERDİYİN İNCELİKDEN VE DUYDUĞUN SAYGIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM KUZUM...
Ne demek canım benim cok teşekkür ederim bende ama jillian dan sonra ne yapacaksanız haberim olsun o zman a kadar iyileşirim inşalah sizlerle spor yapmak cok daha güzel
geçmiş olsun canım çok sağlık önemli ağrın varsa zorlama bence de:KK43:
Cok teşekkür ederim canım benim cok sağol malesef sağlık daha önemli bide ben ilk zamanlar takmadım üstüne gittikce birz coğaldı ağrı o nedenle bırakmak zorundayım yoksa son 10 gün kalamıştı :KK43:
Benim vücudum yumoş zaten.incelmesi gerekiyordu...ttüm vücudum ter oluyor yayaparken.nasıl etki etmez anlamadım...
Aa bende level 2 de incelmedim demek yalnız değilim

kaptan biraz kilo fazlası birazda vucudun gevşekliğiyle alakalı incelme durumu ben onu anladım ben level 2 de çok zorlandım çünkü hep en güçsüz olduğum bölgelerimin hareketleri fazlaydı bazen zorla bazen yarım yamalak yapmaya çalıştım level 3 her tarafa ynelik tüm bölümlerdeki hareketlerden var biraz farklı şeylerde var level 3 te incelme daha çok olabilir:KK68:

belki kas kütlesi artmaya başlamış olabilr önce kaslar kalınlaşıp sonra kendini toparlamaya başlıyor bu levelde onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çünkü çoğu kişide olmuş sanırım bu durum fazla cm çıkmış bazılarında bence vucut alışmaya çalışıyor

tatlim senide cok tebrik ederim.cok güzel incelmissin bravo

Öğle mi diyorsun?içimi rahatlatdın ya...

bende 3. levelde toparlayacagina inaniyorum
inanmak istiyorum ama 3. levelde devam edemeyecegim
bi dahakine artık

canım ilk levelde de ben 4 cm mi ne incelmiştim, yani levelden level e fark oluyor. asıl sonuçlar en sonunda çıkacak diye düşünüyorum. daha önce de söylediğim gibi önemli olan kan hücrelerimizin yenilenmesi, kondisyonumuzun artması. en basitinden kızını taşırken zor şartlarda artık eskisi kadar zorlanmayacaksın :)

spora bakış açımız çok farklı. output olarak görsellik bekliyoruz ilk başta. halbuki kalbimize damarlarımıza, ciğerlerimize yararı çok daha fazla..

mesela ben karatay yapıyorum, herkes gibi sonuç alamadım. ama biliyorum karaciğerim yağlarından kurtulma aşamasında. bu çok daha büyük bi gelişme, kilo vermemden.

kesinlikle katılıyorum
kızlar ülkemizde hala düzenli spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin önemi yeterince anlaşılmış değil
bizi terleten,kalp hızımızı arttıran spor sağlığımız için şart
yanlış beslenme ve obezite yüzünden yaşamlar daha kısa ve yaşlılık hastalıkla geçiyor

kesinlikle kizlar.

ben suann hergun cikip yoruldugum yolu daha rahat yürüyorum bu bile benim icin cok onemli

kızlar şunu gözlemledim
güzel kilo veren arkadaşlar jillianla beraber cok güzel incelmişler
benim gibi gram verenler genelde çok incelememişler
demekki diyet ve jillian birlikte gitmelii
evet ben kendim için söylüyorum bu levelde beslenmeye de ağırlık verdim sağlıklı akşam mümkün olduğunca protein ağırlıklı jillianla sıkılaşma yanında kilo verdiğim için de incelme bariz oldu birde kardiyo olarak yüklendim ayrıca kilo kaybı için bazen koşu bandında 45 saat yürüdüm bazen leslie 2 mil yaptım jillian ek olarak bendeki bariz değişimi ona bağlıyorum :cool:
tatlim senide cok tebrik ederim.cok güzel incelmissin bravo

bende 3. levelde toparlayacagina inaniyorum
inanmak istiyorum ama 3. levelde devam edemeyecegim
bi dahakine artık

kesinlikle kizlar.

ben suann hergun cikip yoruldugum yolu daha rahat yürüyorum bu bile benim icin cok onemli
teşekkür ederim canım kesinlikle önceden merdiven çıkarken falan tıkanırdım şimdi daha rahatım:KK70:

Kizlar sporun faydalarindan bahetmissiniz hatta merdiven cikmaktan..ben sigara ictigim icin merdiven cikarken dahi zorlaniyodum. Su an hala iciyorum ama sporla birlikte nefes egzersizini de dogru yaptigim icin faydasinin oldugunu dusunuyorum ve eskisi gibi tikanma gozlemlemiyorum kendimde

Kizlar merhaba ben dun level 2 yi yapamadim.bebegim dis cikariyor sanirim atesi var huysuz ihtahsiz .bugunde misafirlerim var gece gecde olsa yapmayi planliyorum eksigimide pazar tamamlamayi dusunuyorum

29 OCAK

@@Aynura88
@@deadline
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney +

kızlar bunu women health dergisi bir saysından aldım jillianla roportaj yapmışlar ve kendi kilo verme sürecinde hatta şimdilerde de nasıl beslendiğini sormuşlar hem düz bir karın hem sağlıklı yaşamak için böyle besleniyorum demiş iyi ve kötü olarak ayırmış menüleri bende sizinle paylaşmak istedim:KK54:

Kahvaltı :
EN İYİ: Taze meyveler ve organik yoğurt. “Meyve besleyici öğelerle doludur. Yoğurdun içindeki probiyotikler ise sindirim sisteminin rahatlamasına yardım eder.”
EN KÖTÜ: Yüksek sodyumlu her şey. “Salam ve sosis gibi şarküteri ürünleri, içerdiği tuzdan dolayı seni balona dönüştürür.”
Öğle yemeği
EN İYİ: Balık ve sebze salatası. “Salatanda yeşil biber, salatalık ve marul kullan; bunlarda bolca su vardır ve seni uzun süre tok tutar.”
EN KÖTÜ: Kızarmış patates. “Doymuş yağ ile doludur ve tuzla kaplıdır. Bu tarz şeyler yediğinde ince görünemezsin. Mutlaka şişkinlik hissedersin.”
Akşam yemeği
EN İYİ: Izgara tavuk ve sebze. “Buharda pişmiş kuşkonmaz ya da limon ve sarımsakla sotelenmiş ıspanağı çok seviyorum.”
EN KÖTÜ: Pizza. “Ekmek ve peynir demektir. Peynir çok yüksek oranda yağ ve tuz içerebilir.”
Tatlı
EN İYİ: Organik kırmızı meyveler ve bitter çikolata. “Kesinlikle senin için en iyisi.”
EN KÖTÜ: Şekerli barlar. “Bunlara çöp gözüyle bakıyorum. Tamamen suni.”
Sinemada atıştırmalık
EN İYİ: Kendin getir. “Ben çantamda ufak bir paket yağsız patlamış mısır ya da organik çikolata bulunduruyor ve sadece biletime para ödüyorum. Sağlığımı da bozmuyorum.”
EN KÖTÜ: Popcorn. “Çok fazla sodyum içerir ve büyük boyu yaklaşık 1.200 kaloridir.”
Fast food EN İYİ: Subway’den sebzeli sandviç. “Sebzelerle dolu ve düşük kalorili. Ben içine ayrıca avokado ekletiyorum.” EN KÖTÜ: Kızarmış tavuk. “Organik olmayan kızarmış tavuk, şeker, yağ ve tuzla doludur. Üstelik hormonlu!

kızlar bunu women health dergisi bir saysından aldım jillianla roportaj yapmışlar ve kendi kilo verme sürecinde hatta şimdilerde de nasıl beslendiğini sormuşlar hem düz bir karın hem sağlıklı yaşamak için böyle besleniyorum demiş iyi ve kötü olarak ayırmış menüleri bende sizinle paylaşmak istedim:KK54:

Kahvaltı :
EN İYİ: Taze meyveler ve organik yoğurt. “Meyve besleyici öğelerle doludur. Yoğurdun içindeki probiyotikler ise sindirim sisteminin rahatlamasına yardım eder.”
EN KÖTÜ: Yüksek sodyumlu her şey. “Salam ve sosis gibi şarküteri ürünleri, içerdiği tuzdan dolayı seni balona dönüştürür.”
Öğle yemeği
EN İYİ: Balık ve sebze salatası. “Salatanda yeşil biber, salatalık ve marul kullan; bunlarda bolca su vardır ve seni uzun süre tok tutar.”
EN KÖTÜ: Kızarmış patates. “Doymuş yağ ile doludur ve tuzla kaplıdır. Bu tarz şeyler yediğinde ince görünemezsin. Mutlaka şişkinlik hissedersin.”
Akşam yemeği
EN İYİ: Izgara tavuk ve sebze. “Buharda pişmiş kuşkonmaz ya da limon ve sarımsakla sotelenmiş ıspanağı çok seviyorum.”
EN KÖTÜ: Pizza. “Ekmek ve peynir demektir. Peynir çok yüksek oranda yağ ve tuz içerebilir.”
Tatlı
EN İYİ: Organik kırmızı meyveler ve bitter çikolata. “Kesinlikle senin için en iyisi.”
Sinemada atıştırmalık
EN İYİ: Kendin getir. “Ben çantamda ufak bir paket yağsız patlamış mısır ya da organik çikolata bulunduruyor ve sadece biletime para ödüyorum. Sağlığımı da bozmuyorum.”
EN KÖTÜ: Popcorn. “Çok fazla sodyum içerir ve büyük boyu yaklaşık 1.200 kaloridir.”
Fast food EN İYİ: Subway’den sebzeli sandviç. “Sebzelerle dolu ve düşük kalorili. Ben içine ayrıca avokado ekletiyorum.” EN KÖTÜ: Kızarmış tavuk. “Organik olmayan kızarmış tavuk, şeker, yağ ve tuzla doludur. Üstelik hormonlu!
canım izin verirsen yazını takımımda paylaşmak isterim

Kahvaltı :
Öğle yemeği
Akşam yemeği
Tatlı
Sinemada atıştırmalık
Bende alintiliyabilir miyimm:)

29 OCAK

@@Aynura88
@@deadline+
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney +

Kahvaltı :
Öğle yemeği
Akşam yemeği
Tatlı
Sinemada atıştırmalık

tatlim bende alintilayabilir miyim ?
bilgilendirme icinde ayrica tesekkurler canim

X