- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
dumbell kullanma canımGünaydın kızlaarrrsol el bilegim dünden beri cok agriyo hemen krem sürüyüm gecsin spordan uzak kalmak istemiyorum
çokk güzel incelmişsin canım
tebrik ederimm
dumbell kullanma canım
soğuk uygulama yapabilirsin
bu arada sen solak mısın
benim sağ ve sol ayak ölçülerim arasındaki fark iyice büyümeye başladı,farkında olmadan sağa yükleniyorum galiba
bakalım nasıl düzelteceğim
Ben de cok mutlu oldum sag ol bitanem ben umitliydim o kadar jillian zumba mekik squat oryantel derken gordum karsiliginitatlibikiz ezgicim cok güzel incelmissin tatlm tebrik ederim bu sefer benden hiç gitmemiş sadece 1 cm göğüsten oysaki basenden ümitliydim
Ben de cok mutlu oldum sag ol bitanem ben umitliydim o kadar jillian zumba mekik squat oryantel derken gordum karsiligini
Ben de cok mutlu oldum sag ol bitanem ben umitliydim o kadar jillian zumba mekik squat oryantel derken gordum karsiligini
Saol zeynepcim:)Kizlar son 2 gün yapamadim ama bu kafar da az beklemiyordum 3 cm incelmisim yuhh
ezgicim seni tebrik ederim cok guzel incelmissin canim benim
kaptan biraz kilo fazlası birazda vucudun gevşekliğiyle alakalı incelme durumu ben onu anladım ben level 2 de çok zorlandım çünkü hep en güçsüz olduğum bölgelerimin hareketleri fazlaydı bazen zorla bazen yarım yamalak yapmaya çalıştım level 3 her tarafa ynelik tüm bölümlerdeki hareketlerden var biraz farklı şeylerde var level 3 te incelme daha çok olabilirHiç 1 sm bile incelmemişim yaaa...
Benim vücudum yumoş zaten.incelmesi gerekiyordu...ttüm vücudum ter oluyor yayaparken.nasıl etki etmez anlamadım...kaptan biraz kilo fazlası birazda vucudun gevşekliğiyle alakalı incelme durumu ben onu anladım ben level 2 de çok zorlandım çünkü hep en güçsüz olduğum bölgelerimin hareketleri fazlaydı bazen zorla bazen yarım yamalak yapmaya çalıştım level 3 her tarafa ynelik tüm bölümlerdeki hareketlerden var biraz farklı şeylerde var level 3 te incelme daha çok olabilir
belki kas kütlesi artmaya başlamış olabilr önce kaslar kalınlaşıp sonra kendini toparlamaya başlıyor bu levelde onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çünkü çoğu kişide olmuş sanırım bu durum fazla cm çıkmış bazılarında bence vucut alışmaya çalışıyorBenim vücudum yumoş zaten.incelmesi gerekiyordu...ttüm vücudum ter oluyor yayaparken.nasıl etki etmez anlamadım...
Öğle mi diyorsun?içimi rahatlatdın ya...belki kas kütlesi artmaya başlamış olabilr önce kaslar kalınlaşıp sonra kendini toparlamaya başlıyor bu levelde onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çünkü çoğu kişide olmuş sanırım bu durum fazla cm çıkmış bazılarında bence vucut alışmaya çalışıyor
Hiç 1 sm bile incelmemişim yaaa...
bence öyle canım görünür değişiklikler hemen olmuyor vucut direnç gösteriyor önce kasların şişmiş olabilir ama emin ol incelirsin zamanla hatta jilliandan sonra da incelme olabilir daha fazla kaslar kendini toparlamaya başlarÖğle mi diyorsun?içimi rahatlatdın ya...
çok güzel anlatmışsın ya evet iç organlardaki yağlanmadan kurtulmak ta çok çok önemli asıl sağlığımızı etkiyelen onlar hepsi gitsin hem içerdekiler hem dışardakilercanım ilk levelde de ben 4 cm mi ne incelmiştim, yani levelden level e fark oluyor. asıl sonuçlar en sonunda çıkacak diye düşünüyorum. daha önce de söylediğim gibi önemli olan kan hücrelerimizin yenilenmesi, kondisyonumuzun artması. en basitinden kızını taşırken zor şartlarda artık eskisi kadar zorlanmayacaksın :)
spora bakış açımız çok farklı. output olarak görsellik bekliyoruz ilk başta. halbuki kalbimize damarlarımıza, ciğerlerimize yararı çok daha fazla..
mesela ben karatay yapıyorum, herkes gibi sonuç alamadım. ama biliyorum karaciğerim yağlarından kurtulma aşamasında. bu çok daha büyük bi gelişme, kilo vermemden.
kesinlikle katılıyorumcanım ilk levelde de ben 4 cm mi ne incelmiştim, yani levelden level e fark oluyor. asıl sonuçlar en sonunda çıkacak diye düşünüyorum. daha önce de söylediğim gibi önemli olan kan hücrelerimizin yenilenmesi, kondisyonumuzun artması. en basitinden kızını taşırken zor şartlarda artık eskisi kadar zorlanmayacaksın :)
spora bakış açımız çok farklı. output olarak görsellik bekliyoruz ilk başta. halbuki kalbimize damarlarımıza, ciğerlerimize yararı çok daha fazla..
mesela ben karatay yapıyorum, herkes gibi sonuç alamadım. ama biliyorum karaciğerim yağlarından kurtulma aşamasında. bu çok daha büyük bi gelişme, kilo vermemden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?