callan squatları falan çok iyi yapıyorsun daha önce yapıyordun değil mi ben bir kaç gündür deniyorum enfala 30 ar yaptım ayaklarını açıp ta yapılan varya ondan da ama öldüm ya hertarafım ağrıyorkızlar bugun
jillian level 2
donkey kicks her iki ayak için 20x3
gym stick twist 500
dumbell side bend sağ 10 sol 10 her iki kolla 100 kere
göğüs büyütme egzersizleri+
squat 140
stretching 10 dakika tamamlandı
evet callanım yarın bildiririz...kaptan ölçüleri yarın sabah mı bildiriyoruz
bir de ölçü bildirimi ilk ölçülerle farkı mı olacak yoksa 2. ölçümlerimizle mi
tamam callan bunu bende yapıyorum adını bilmiyordum ya kalça ve bacak videosu yapıyorum bazen orda var bunlarkızlar bugun
jillian level 2
donkey kicks her iki ayak için 20x3
gym stick twist 500
dumbell side bend sağ 10 sol 10 her iki kolla 100 kere
göğüs büyütme egzersizleri+
squat 140
stretching 10 dakika tamamlandı
squat 1 ay olmadı dahacallan squatları falan çok iyi yapıyorsun daha önce yapıyordun değil mi ben bir kaç gündür deniyorum enfala 30 ar yaptım ayaklarını açıp ta yapılan varya ondan da ama öldüm ya hertarafım ağrıyorbu donkey kicks falan neymiş merak ediyorumnete yazıp bakayım bulamazsam sorcam sana
herkes toplamda nekadar zayıflamış onu görmek de iyi olurduevet callanım yarın bildiririz...
bel(ilk/level1/level2)şeklinde...farka gerek yok.yarışmıyoruz ki...
tamam callanım olur tabiki...farkları da yazarız.ben bildirim şeklini akşam daha iyice yazarım...toplamda en cok zayıflayan ilkk 3e yıldız koyalım
perşembe misafirim var ama cuma ilk 3ü ben sıralarım isterseniz
bu güzelmiş bunu deneyebilirim sağol callan ara ara yapmak fikri hoşuma gitti birden 50 yapamam ama 25 25 başlayabilirimsquat 1 ay olmadı daha
ben cocuğu taşıya tasıya güçlendim galiba,eskiden olsa yapamazdım
squat bu programı izleyebilirsin,çok güzel bence
bu arada squatta yorulursan ara verebilirsin,mesela 50 sabah 50 akşam gibi,üstüste yapmak zorunlu değil
Eki Görüntüle 1391316
Kizlar gunaydin. Dun yaparken dizimi incittim. Meniskus yirtigi vardi onun da etkisiyle cok kotu oldu. 3 -4 izinli sayilabiliyorsam izinli sayilmak yoksa ayrilmak istiyorum
Hayır canım benim yarın alıp yazlcaz ölçülerimizi...ölçüleri cuma yazıyoruz değil mi kızlar ben yarın ölçücem cuma sabah sonuç sayfasına eklerim erkenden kilomla birlikte o zaman
tamam o zaman benim için daha da uygun nasıl yazıcaz falan bu akşam belli olur zaten değil mi bende yarın ölçülerimi alıp yazarımHayır canım benim yarın alıp yazlcaz ölçülerimizi...
sağol canım iyi uykular kızınaEvet canım. Akşam yazıcam...bi kızım uyusun pcye geçeyim yazarınm..