Canım Merhaba malesef jillianı bırakmak zorundayım ayak bileğim de ağrılarım arttı başta olmuştu ama ben takmadım sıkılaşcam diye üstüne daha cok gittim ama şimdi malesrf daha cok ağrımaya başladı bu ndenle gruptan cıkmak zorundayım inşallah bi dahaki etkinliğinizde katılırım belki bi 10 kilo Daha verip yapsam daha az ağrılı olurhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/
Kızlar ölçümlerin nasıl alınmasıyla ilgili yazıyı malum topukda paylaşdım...baka bilirsiniz
TAMAM CANIM BENİM.SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ TABİKİ...GÖSTERDİYİN İNCELİKDEN VE DUYDUĞUN SAYGIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM KUZUM...Canım Merhaba malesef jillianı bırakmak zorundayım ayak bileğim de ağrılarım arttı başta olmuştu ama ben takmadım sıkılaşcam diye üstüne daha cok gittim ama şimdi malesrf daha cok ağrımaya başladı bu ndenle gruptan cıkmak zorundayım inşallah bi dahaki etkinliğinizde katılırım belki bi 10 kilo Daha verip yapsam daha az ağrılı olur
geçmiş olsun canım çok sağlık önemli ağrın varsa zorlama bence deCanım Merhaba malesef jillianı bırakmak zorundayım ayak bileğim de ağrılarım arttı başta olmuştu ama ben takmadım sıkılaşcam diye üstüne daha cok gittim ama şimdi malesrf daha cok ağrımaya başladı bu ndenle gruptan cıkmak zorundayım inşallah bi dahaki etkinliğinizde katılırım belki bi 10 kilo Daha verip yapsam daha az ağrılı olur
Cok cok gecmis olsun nasil oldubugün yapmadım arkadaşlar, yarın yapar mıyım bilmiyorum çünkü dirseğimi sakatladım... daha önceden de oldu ve üç gün istirhat sonrası düzelmişti. yaparsam da kendimi zorlamadan mıy mıy yaparım önümüzdeki günler. telafi edeceğim umarım...
Cok cok gecmis olsun nasil oldu
Sagligin onemli her seyden.. Gecmis olsun tekrar gecer umarim en kisa zamandaaslında bunun jillianla alakası yok. slim in6 isimli programı yaparken oldu... yani zaten aslında jilliandan daha az tempolu ama kol hareketlerinde bu ikinci sakatlanmam aynı yerden...
benim kollarım cok zayıf arkadaslar, su dolu bardak tutarken bile bi zaman sonra kollarım titremeye başlıyor.
aslında bunun jillianla alakası yok. slim in6 isimli programı yaparken oldu... yani zaten aslında jilliandan daha az tempolu ama kol hareketlerinde bu ikinci sakatlanmam aynı yerden...
benim kollarım cok zayıf arkadaslar, su dolu bardak tutarken bile bi zaman sonra kollarım titremeye başlıyor.
çokk güzel incelmişsin canımbugün level 3 mü yapılacak, ben 2 yaptım yine :)