★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/

Kızlar ölçümlerin nasıl alınmasıyla ilgili yazıyı malum topukda paylaşdım...baka bilirsiniz
Canım Merhaba malesef jillianı bırakmak zorundayım ayak bileğim de ağrılarım arttı başta olmuştu ama ben takmadım sıkılaşcam diye üstüne daha cok gittim ama şimdi malesrf daha cok ağrımaya başladı bu ndenle gruptan cıkmak zorundayım inşallah bi dahaki etkinliğinizde katılırım belki bi 10 kilo Daha verip yapsam daha az ağrılı olur

TAMAM CANIM BENİM.SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ TABİKİ...GÖSTERDİYİN İNCELİKDEN VE DUYDUĞUN SAYGIDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM KUZUM...

geçmiş olsun canım çok sağlık önemli ağrın varsa zorlama bence de

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@MRTMUHASEBE

@@Aynura88
@@dagatesi
@@deadline +
@@melekkiz_ +
@@Paleland
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey
@@CallanPinckney+
@@OoOturtleOoO
@@gel_pcpc
@@MRTMUHASEBE

bugün yapmadım arkadaşlar, yarın yapar mıyım bilmiyorum çünkü dirseğimi sakatladım... daha önceden de oldu ve üç gün istirhat sonrası düzelmişti. yaparsam da kendimi zorlamadan mıy mıy yaparım önümüzdeki günler. telafi edeceğim umarım...

Cok cok gecmis olsun nasil oldu

kızlar ben işlerimin yoğunlaşması ile yapamadım beni çıkarın guruptan...yapamıyorum malesef...iyi geceler

Cok cok gecmis olsun nasil oldu

aslında bunun jillianla alakası yok. slim in6 isimli programı yaparken oldu... yani zaten aslında jilliandan daha az tempolu ama kol hareketlerinde bu ikinci sakatlanmam aynı yerden...

benim kollarım cok zayıf arkadaslar, su dolu bardak tutarken bile bi zaman sonra kollarım titremeye başlıyor.

Sagligin onemli her seyden.. Gecmis olsun tekrar gecer umarim en kisa zamanda

günaydın, canım ben sana demiştim, hatırlar mısın bilmem. 2si bir arada zor olur diye. ama çok kararlıydın. sağlık herşeyden daha önemli. çok geçmiş olsun.

Günaydın kızlar bugün de level 2 son günü yaptım ama 5 dakikasi yapamadm aksam bir şey yememstm çok gucsuz kaldım dayanamdm biraktm

28 OCAK

@@Aynura88 YAPMADI
@@deadline +
@@gaz_ lambasinin_ fitili YAPMADI
@@melekkiz_ +
@@peter_pan +
@@Semipermeable +
@@sln71 +
@@tatlibikiz+
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel+
@@zey zey YAPMADI

29 OCAK

@@Aynura88
@@deadline
@@melekkiz_
@@peter_pan
@@Semipermeable +
@@sln71
@@tatlibikiz
@@usriyusra +
@@yorgunrapunzel
@@zey zey

Günaydın kızlaarrr sol el bilegim dünden beri cok agriyo hemen krem sürüyüm gecsin spordan uzak kalmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…