★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Günaydın kızlaarrr :KK19: sol el bilegim dünden beri cok agriyo hemen krem sürüyüm gecsin spordan uzak kalmak istemiyorum:KK55:
dumbell kullanma canım
soğuk uygulama yapabilirsin
bu arada sen solak mısın
benim sağ ve sol ayak ölçülerim arasındaki fark iyice büyümeye başladı,farkında olmadan sağa yükleniyorum galiba
bakalım nasıl düzelteceğim

dumbell kullanma canım
soğuk uygulama yapabilirsin
bu arada sen solak mısın
benim sağ ve sol ayak ölçülerim arasındaki fark iyice büyümeye başladı,farkında olmadan sağa yükleniyorum galiba
bakalım nasıl düzelteceğim

Yok canm sağ kullanirim bende ama bileğimin agrisi iyce artti ağırlık kullanmicam bide şinav cekemicem inşallah cabuk gecer :KK43:

kızlar farkta ilk levelden sonrakini mi alacaz ben sanki ilk ölçüden çıkarcaz diye okudum neyse düzelteyim hepinz level 1 den sonrasını almışsınız:KK76:

Hiç 1 sm bile incelmemişim yaaa...
kaptan biraz kilo fazlası birazda vucudun gevşekliğiyle alakalı incelme durumu ben onu anladım ben level 2 de çok zorlandım çünkü hep en güçsüz olduğum bölgelerimin hareketleri fazlaydı bazen zorla bazen yarım yamalak yapmaya çalıştım level 3 her tarafa ynelik tüm bölümlerdeki hareketlerden var biraz farklı şeylerde var level 3 te incelme daha çok olabilir:KK68:

kaptan biraz kilo fazlası birazda vucudun gevşekliğiyle alakalı incelme durumu ben onu anladım ben level 2 de çok zorlandım çünkü hep en güçsüz olduğum bölgelerimin hareketleri fazlaydı bazen zorla bazen yarım yamalak yapmaya çalıştım level 3 her tarafa ynelik tüm bölümlerdeki hareketlerden var biraz farklı şeylerde var level 3 te incelme daha çok olabilir:KK68:
Benim vücudum yumoş zaten.incelmesi gerekiyordu...ttüm vücudum ter oluyor yayaparken.nasıl etki etmez anlamadım...

Benim vücudum yumoş zaten.incelmesi gerekiyordu...ttüm vücudum ter oluyor yayaparken.nasıl etki etmez anlamadım...
belki kas kütlesi artmaya başlamış olabilr önce kaslar kalınlaşıp sonra kendini toparlamaya başlıyor bu levelde onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çünkü çoğu kişide olmuş sanırım bu durum fazla cm çıkmış bazılarında bence vucut alışmaya çalışıyor

belki kas kütlesi artmaya başlamış olabilr önce kaslar kalınlaşıp sonra kendini toparlamaya başlıyor bu levelde onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çünkü çoğu kişide olmuş sanırım bu durum fazla cm çıkmış bazılarında bence vucut alışmaya çalışıyor
Öğle mi diyorsun?içimi rahatlatdın ya...

Hiç 1 sm bile incelmemişim yaaa...

canım ilk levelde de ben 4 cm mi ne incelmiştim, yani levelden level e fark oluyor. asıl sonuçlar en sonunda çıkacak diye düşünüyorum. daha önce de söylediğim gibi önemli olan kan hücrelerimizin yenilenmesi, kondisyonumuzun artması. en basitinden kızını taşırken zor şartlarda artık eskisi kadar zorlanmayacaksın :)

spora bakış açımız çok farklı. output olarak görsellik bekliyoruz ilk başta. halbuki kalbimize damarlarımıza, ciğerlerimize yararı çok daha fazla..

mesela ben karatay yapıyorum, herkes gibi sonuç alamadım. ama biliyorum karaciğerim yağlarından kurtulma aşamasında. bu çok daha büyük bi gelişme, kilo vermemden.

Öğle mi diyorsun?içimi rahatlatdın ya...
bence öyle canım görünür değişiklikler hemen olmuyor vucut direnç gösteriyor önce kasların şişmiş olabilir ama emin ol incelirsin zamanla hatta jilliandan sonra da incelme olabilir daha fazla kaslar kendini toparlamaya başlar:KK51: kas yağ analizi yapan bir tartın olsaydı mesela kas yoğunluğunun artmış olduğunu görürdün bence birde kilo durumun sabitse bu aralar kesinlikle kas kütlen artıyor vucut direnç gösteriyor emin ol çünkü hatıraladıım kadarıyla karbonhidrat azaltarak beslenmeye çalışıyordun geçmiş sayfalarda için rahat olsun

canım ilk levelde de ben 4 cm mi ne incelmiştim, yani levelden level e fark oluyor. asıl sonuçlar en sonunda çıkacak diye düşünüyorum. daha önce de söylediğim gibi önemli olan kan hücrelerimizin yenilenmesi, kondisyonumuzun artması. en basitinden kızını taşırken zor şartlarda artık eskisi kadar zorlanmayacaksın :)

spora bakış açımız çok farklı. output olarak görsellik bekliyoruz ilk başta. halbuki kalbimize damarlarımıza, ciğerlerimize yararı çok daha fazla..

mesela ben karatay yapıyorum, herkes gibi sonuç alamadım. ama biliyorum karaciğerim yağlarından kurtulma aşamasında. bu çok daha büyük bi gelişme, kilo vermemden.
çok güzel anlatmışsın ya evet iç organlardaki yağlanmadan kurtulmak ta çok çok önemli asıl sağlığımızı etkiyelen onlar hepsi gitsin hem içerdekiler hem dışardakiler:KK51:

kesinlikle katılıyorum
kızlar ülkemizde hala düzenli spor yapmanın ve sağlıklı beslenmenin önemi yeterince anlaşılmış değil
bizi terleten,kalp hızımızı arttıran spor sağlığımız için şart
yanlış beslenme ve obezite yüzünden yaşamlar daha kısa ve yaşlılık hastalıkla geçiyor

kızlar ölçüler öyle kolay kolay değişmez
yıllarca uyuyan kaslar çalışmaya başladı
yediğimiz baklavalar çörekler börekler karın etrafında iç organlarda yağlanma yaptı
kolay mı hemen ööyle gitmesi
1cm bile bizi mutlu etmeli
hatta vucutta hiç değişiklik olmasa bile sporun verdiği haz,huzur,mutluluk,özgüven,güçlü beden,aynada kendini beğenmeye başlaman...bunlar bizee yeter
yaşasın spor
love-rips.jpeg

X