★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Kızlar merhaba. Benim sporum aksama kaldı. aklıma takılan bir soru var. Onu sormak istedim.

Takımlar yarısıyor mu yoksa sadece incelelim düzenli yapmıs olalım gibi mi? cok sonradan görmüştüm konuyu o yüzden tüm mesajları okuyamadım diger topikte. bahsedilmiştir belki ama sormak daha kolay geldi

Cok sevindim canm sen bizle mi basladn yoksa daha önce mi ben daha hic ölçmedim ama bi yoparlandm sankim
Sağol canım
Daha önce Aralıklı 3 kere yaptım kasları alıştırmak için
süper !! bnde o kadar incelme olmadı sanırım
Kuzum en kalın ben olunca daha çok incelme olmuştur bir de ben protein ağırlıklı dukan diyeti yapıyorum onun da etkisi vardır
Birde ilk ölçtüğümde gece ölçmüştüm bu sefer sabah aç karnına ölçtüm

bende az önce ölctüm henüz bir degişiklik yok ama pes etmek de yook ! ölcülerimizi 1 ayın sonunda alacagız değil mi

Öyle herhalde canım ben dayanamadım ölçtüm
Eminim değişiklik olacaktır sende de

iyi yapmıssınız bence, sonuc muhtesem! insanın keyfi morali yerine geliyor. ben mesajını okuyunca bile cok mutlu oldum size eminim daha cok moral olmustur. (size nasıl hitap etmeliyim bilemedim :) )

@@sln71+
@@CallanPinckney +
@@dayko +
@@Semipermeable +
@@zey zey
@@peter_pan +
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@deadline +
@@Kkararsiz
@@Aynura88
@@dagatesi
@@aeben

merhaba arkadaşlar, 3 gün evden uzakta kaldıktan sonra yine evimdeyim ^^ az evvel sporumu bitirdim. bu sabah ise bi ölçüm yaptım ve olduğum yerde zıplamaya başladım tam ölçümleri ilk level bittikten sonra mı bildirelim, ne yapalım? şimdiden çok mutlu oldum =)))

edit: bunu üstteki mesajları okumadan yazmıştım. ölçüler gündeme gelmiş meğer =)

Son düzenleme:
sanırım her level sonunda ölçüm yapıcaz gerçi en son kararı bilmiyorum öyle konuşulmuştu bir ara zaten jillian before after fotolarında da her level sonu yapılıyor hangi levelin etkili olduğunu görmek ve değişimi takip etmek açısından biz ne yaparız bilmem ben 10 günüm olduğunda ölçtüm bugün sabah yapmadan yani asıl sonucuda bileyim diye onun üstüne çok incelmem zaten diye düşünüyorum 1. levele baya alıştı vucudum ama birdaha ölçerim burdada 10. günde ölçeceksek ben keşke before after fotosu çekseydim diyorum baya yağlıymışım ya aynada oramdan buramdan fışkıran yağlar bariz biçimde azaldı özellikle arka yan simitlerim tamamen kayboldu kalçam baya küçüldü yani küçülmekten ziyade toparlandı daha güzel duruyor yayvandı çünkü ama belirli bölgelerimde iyi incelme var diğer yerler sabit belim inceldi ama göbeğim hala benle bakalım ondan kolay kolay kurtulamıycam galiba

ay çok sevindim deadline. vücut toplandığında "kalınlık" da göze batmıyor zaten, yaşasın sıkılaşmak!

@@sln71+
@@CallanPinckney +
@@dayko +
@@Semipermeable +
@@zey zey
@@peter_pan +
@@deadline +
@@Kkararsiz
@@Aynura88
@@dagatesi +
@@aeben+

İyi aksamlar kizlar ..
10 dk da esneme ekledim ...

@@sln71+
@@CallanPinckney +
@@dayko +
@@Semipermeable +
@@zey zey
@@peter_pan +
@@deadline +
@@Kkararsiz+
@@Aynura88
@@dagatesi +
@@aeben

@@sln71+
@@CallanPinckney +
@@dayko +
@@Semipermeable +
@@zey zey
@@peter_pan +
@@deadline +
@@Kkararsiz+
@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@aeben +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…