★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Kızlar şimdi ben şöyle düşünüyorum...level 1i 12gün yapalım yani bu cumartesiye kadar.vücutlarımız iyice alışsın.pazar da ölçülerimizi alalım.herkes ayrı ayrı farkları ve de toplam ölçü farkını yazar. ..sonra tüm farkı toplayıp üye sayıya bölüp bi rakam çıkaralım ve o rakamla diyer 2qrupla yarışalım...nasıl bi fikir?

aslında benim fikrim de kaptan 11 gün yapalım cumartesi level 2 yapalım dinlenelim diyecektim level 2 ye başlayınca yine ilk başta zor olacak ya birgün bakarız hem alışırız sonraki gün dinleniriz bir sonraki hafta bizi neyin beklediğini bilmiş oluruz çoğunluğa uyarım tabi sıkıntı olmaz benim için bu fikri sunacaktım aklımda kalmasın

bana uyar güzel bir fikir
ben bugün dayanamayıp ölçülerime baktım beklemediğim kadar güzel sonuç aldım çok mutluyum ya :)

@@sln71+
@@CallanPinckney +
@@dayko +
@@Semipermeable +
@@zey zey +
@@peter_pan +
@@gaz_ lambasinin_ fitili+
@@deadline +
@@Kkararsiz+
@@Aynura88 +
@@dagatesi +
@@aeben +

şimdi level 2 yi izledim squat ve cardio çoğunlukta inşallah çok zorlanmam ama 1 den daha eğlenceli geldi bana sadece ilk sıradaki şınav korkuttu biraz yapabilrmiyim acaba ben o kadar esnekde değilim

süreyi uzatmak iyi fikir aslında, alıştık nasılsa. yarışma fikri de iyi ama ben etkisiz eleman gibi kalıcam =/ kalça ve iç bacak dallarında yarışmak istiyorum ahahahhaa

Bana herturlu uyar kizlar .yarisacaksakta umarim hepimiz guzel sonuclar aliriz ama bende bir degisim yok size geriye dusurmeyeymde

benimde göbek gidiyo kalca sadece 1 cm fark var her bünye farklı

bilen bilir level bir de zaten göbek - bel çevresi en çok erir. bacaklar için level 3 ün bitmesini beklememiz gerek. şahsen ben 30days ten sonra ripped düşünüyorum, sonra nasipse kills burns and thights filan. yani kabaca önümde 90 gün var. bu yüzden az inceldim şöyle böyle diye moralimi bozmak istemiyorum :):) En kötü kondisyonum artıyor. kalp sağlığım için iyi bişi bu :) ama yine de basenler gitse fena olmaz :)Belki bu yolculuğa beraber devam ederiz :):)

ya bir de ne güzel olur, 5 Ocak 2015 te başladığım spor serüvenim her yıl devam etse. sıkılaşma, zayıflama kaygısı olmadan. sırf sağlık. nerede hareket orada bereket diyebilmek için.. Jillian ın programlarını bu yüzden seviyorum. hani bi laf var ya 21 gün namaz kılan aralıksız bırakamaz alışkanlık yapar diye. sporda yapar belkim. sonuçta zilyon tane program var :)

Günaydın kızlaarrr yazılanları okudum bana hepsi uyar ben daha ölçmedim ama sanki sıkılaşma var gibi hissediyorum ))))))

aynen canımm
yine grup kuralım
ben de bir ömür sağlığım için nabzımı arttıran bu egzersizleri yapmak istiyorum,benim hedefim de kısa değil,bir ömürlük vadeyi düşünüyorum inşallah

günaydınnn kızlar jillian yapıldı ama bugun 2şer kilo ağırlıklarla yaptım,toplamda 4 kg,çok terledim
squat ara günümdeyim
gym stick twist 250kere
dumbell side bend 15sağ 15 sol,her iki taraf 125
10 dakika stretching
tüm bu sporları stretchinge ulaşıp rahatlamak için yapıyorum desem yalan olmaz
bugun bolbol ev işi

Selam kizlar
Iyisiniz insallah benim belim 5 cm incelmis simdiden
vovvvvvvvvvvvvvv harikasınn

ne güzell yaaa,cok sevindim

kesinlikle katılıyorum,daha cok motive oluruz

her söylediğine katılıyorum
bence de sureyi uzatalım hem benim gibi cok incelemeyen birisi daha varsa belki biraz daha inceliriz :)
bennn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…