vovvvvvvvvvvvvvv harikasınn
ne güzell yaaa,cok sevindim
kesinlikle katılıyorum,daha cok motive oluruz
her söylediğine katılıyorum
bennn :))))
evet ben zorunluluk olmasa bu hafta bu kadar yapamazdım, evde yatılı misafirlerim var ona ragmen yapıyorum zorunlu oldugu içinkızlar benimde bir öenrim var . jilianı tamamlayınca aynı düzen callanetics başlayalım ...
zorunluluk yaptırıyor ya degilse yapamıyoruz ....
Yaaa sizin sporlari gordukce icim gidiyo bebisle yarim saatlik jilliani bile zor yapiyorumgünaydınnn kızlar jillian yapıldı ama bugun 2şer kilo ağırlıklarla yaptım,toplamda 4 kg,çok terledim
squat ara günümdeyim
gym stick twist 250kere
dumbell side bend 15sağ 15 sol,her iki taraf 125
10 dakika stretching
tüm bu sporları stretchinge ulaşıp rahatlamak için yapıyorum desem yalan olmaz
bugun bolbol ev işi
Bece gerek yok cnmKızlar hepiniz vidrodan mı yapıyorsunuz?diğer topikdeki resimlerden yararlanan var mı?yani ihtiyaç varmı 2.leveli öğle yapmaya?
bence de gerek yok.videodn yaptım ben hepKızlar hepiniz vidrodan mı yapıyorsunuz?diğer topikdeki resimlerden yararlanan var mı?yani ihtiyaç varmı 2.leveli öğle yapmaya?
Tartildigin alete gore degisiyor canim . Her zaman ayni baskulde tartilirsan anlarsin kasin yaginin durumunu ...kızlar kas ve yag oranınız nedir acaba biliyor musunuz ?
günaydınnn kızlar jillian yapıldı ama bugun 2şer kilo ağırlıklarla yaptım,toplamda 4 kg,çok terledim
squat ara günümdeyim
gym stick twist 250kere
dumbell side bend 15sağ 15 sol,her iki taraf 125
10 dakika stretching
tüm bu sporları stretchinge ulaşıp rahatlamak için yapıyorum desem yalan olmaz
bugun bolbol ev işi
ben netten yada videoyu indirdim tele duruma göre ordan yapıyorum resimle uğraşılmasın bence ordan yapan yoksaKızlar hepiniz vidrodan mı yapıyorsunuz?diğer topikdeki resimlerden yararlanan var mı?yani ihtiyaç varmı 2.leveli öğle yapmaya?
Tartildigin alete gore degisiyor canim . Her zaman ayni baskulde tartilirsan anlarsin kasin yaginin durumunu ...
Şu hastaneler ve avm da olanlarsa surekli olctururdum bir ara . Sonra evdekinden anliyorum ... Her ikisininde farkli olma teknigi vardi ..
Evdekinde % 28 kas ,% 35 yag cikiyor ... Avm de olan buyuk makinelerdde %25 yag cikiyor :))
benim tartıda yapıyor güya ama hiç yapmadım lçmüyor çünkü alırken ölçüyor falan demişlerdi o zaman pek sallamamıştım ama hep sıfır gösteryor şimdi bozuk bencebende bugun tartımın ayrım yapabildiğini kesfettim deama yemek yemiştim ondan yarın yine cıkacagım. yag oranım 33cıktı cok değil mi ya ((
bebiş var,evet annen haklı :)canım 4 kg ağırlığı nasıl kaldırdın, ben çok zorlanıyorum. kollarım çok zayıf. bebişin var mı?
annem seni taşıdım çok bak kollarım çok kuvvetli diye kaslarını gösteriyor seninki de o misal mi acaba? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?