Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı durumdayım 2 saate yaklaştı biraz daha bekleyim yapayım diyorumGünaydın Kızlaaaarrrr kahvatınn üstünden biraz daha geçsin hemen başlicam jilliana
sınava mı gireceksin allah kolaylık versin sana daha katıt olacaksın ama sonuçta duamı şimdiden yapayım bengünaydın güzeller ....
bugun sabahdan yapayım dedim ama dışarı çıkmam lazım ,ün. sınavına kayıt yaptırmak için çıkıcam şimdi ..
aslında buna ihtiyacım var işim duaya kalmış canım ben 39 yaşındayım açıkliseden mezunum kendimi denemek istedim .şu an ün. de okuyan kızım var okumanın yaşı yoktur diyip bismillah diyorumbende aynı durumdayım 2 saate yaklaştı biraz daha bekleyim yapayım diyorum
sınava mı gireceksin allah kolaylık versin sana daha katıt olacaksın ama sonuçta duamı şimdiden yapayım ben
bende aynı durumdayım 2 saate yaklaştı biraz daha bekleyim yapayım diyorum
sınava mı gireceksin allah kolaylık versin sana daha katıt olacaksın ama sonuçta duamı şimdiden yapayım ben
Stretching hangi videoyu yapıyosunbugun de benim için daha rahattı
ekstra 80 squat
bel inceltme hareketleri
ve stretching de yaptım (10 dk) kolay gelsin kızlar
Youtubda bi strechimg yaz bi sürü video çıkar dakikasını sana uygununu seç yap.ben dün rusca bi 25dakikalık olsnınl yaptıp.insanı rahatlatıyor...Stretching hangi videoyu yapıyosun
Bide nasıl bi etkisi var onun
evet canım okumanın yaşı yok hemde hiç umarım başarırsın güzel bir bölüme yerleşirsin ayrıcaaslında buna ihtiyacım var işim duaya kalmış canım ben 39 yaşındayım açıkliseden mezunum kendimi denemek istedim .şu an ün. de okuyan kızım var okumanın yaşı yoktur diyip bismillah diyorum
kasları boyuna uzatmakmak ve daha esnek olmak içinStretching hangi videoyu yapıyosun
Bide nasıl bi etkisi var onun