★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Günaydın Kızlar,

ben yaptım ama liste ortada yok, forumda da aramadım. biri bnim yerime de artı koyabilir mi ?

istanbulda yağmurlu ve fit bir güne Merhaba!!!

Günaydın Kızlaaaarrrr :KK49: kahvatınn üstünden biraz daha geçsin hemen başlicam jilliana:KK59:

günaydın güzeller ....
bugun sabahdan yapayım dedim ama dışarı çıkmam lazım ,ün. sınavına kayıt yaptırmak için çıkıcam şimdi ..

Günaydın Kızlaaaarrrr :KK49: kahvatınn üstünden biraz daha geçsin hemen başlicam jilliana:KK59:
bende aynı durumdayım 2 saate yaklaştı biraz daha bekleyim yapayım diyorum:KK76:

günaydın güzeller ....
bugun sabahdan yapayım dedim ama dışarı çıkmam lazım ,ün. sınavına kayıt yaptırmak için çıkıcam şimdi ..
sınava mı gireceksin allah kolaylık versin sana daha katıt olacaksın ama sonuçta duamı şimdiden yapayım ben:oops:

bende aynı durumdayım 2 saate yaklaştı biraz daha bekleyim yapayım diyorum:KK76:

sınava mı gireceksin allah kolaylık versin sana daha katıt olacaksın ama sonuçta duamı şimdiden yapayım ben:oops:
aslında buna ihtiyacım var işim duaya kalmış :KK70::KK70: canım ben 39 yaşındayım açıkliseden mezunum kendimi denemek istedim .şu an ün. de okuyan kızım var :KK22: okumanın yaşı yoktur diyip bismillah diyorum :KK19:

Ben kahvaltımı hafif yaptğm için 1 1 buçuk saat sonra bi kahve icip başlıyorum spora veee hemen jillian yapmaya gidiyorum şimdi 25 dk sonra görüşürüz:KK52:

7/30 yapıldı fıstıklaaaarrr:nazar: süperdi sınav çrkmek artk daha kolay:KK49: güçleniyorum yahuuuuu:KK49::KK76: jilliann ardina mari winsor yaptm esnemeyi ikisinin ardina yaptm :KK54:

bugun de benim için daha rahattı
ekstra 80 squat
bel inceltme hareketleri
ve stretching de yaptım (10 dk) kolay gelsin kızlar

Selamlar kızlar
Ben yağmur olsa da biraz yürüdüm işim vardı şimdi bi kahve içeyim sporumu yapayım aslında üzerine bide leslie 3 ya da 5 yapmak şstiyorum ama spora bşraz daha alışmam lazım

aslında buna ihtiyacım var işim duaya kalmış :KK70::KK70: canım ben 39 yaşındayım açıkliseden mezunum kendimi denemek istedim .şu an ün. de okuyan kızım var :KK22: okumanın yaşı yoktur diyip bismillah diyorum :KK19:
evet canım okumanın yaşı yok hemde hiç:KK19: umarım başarırsın güzel bir bölüme yerleşirsin ayrıca :KK68:

selam kızlar bende yaptım baya oldu yeni gelebildim streching yapmadım ekstra bugün onu da akşam bir ara yaparım diye düşünüyorum :cool: yalnız nedense omuzlarım ağrıyor bugün bilemedim sanırım şınavları normal çekmeye çalıştığımdan:63: birde dizimin birini morartmışım azıcık biyer artık bir yere mi çarptım naptım hiç bir fikrim yok ya:KK48: herkese kolay gelsin :KK51:

X