★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey +
7.peter_pan +
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

yaptım ama nasıl! cardio ve abs kısımlarında zorlanmıyorum ama squatlarda dambılları atasım geliyor kol ağrısından. ama sebebi kollarımın güçsüzlüğü ve dizlerimin hassasiyeti sanırım. şimdi doooğru duşa sonra da yemeğe =) bu arada ben de 30 yaşındayım, istanbul'da yaşıyorum, bekarım, şu sıralar evden çalışıyorum, uyku düzenim yok!

]1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey +
7.peter_pan +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

Bugun disarda oldugumdan bu saate kaldi
Ek olarak 15 dk da call ve esneme eklendi yarin kalcalarimi
kaldirirsam iyi ..

Kizlar level 1 bitikten sonra esnene hareketleri ekleyin 10-15 dk kaslariniz sunsun yanlara gelismesin !:KK66:

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey +
7.peter_pan +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi +

Sporu bir tek ben yapmamışııımmm
Başım çok ağrıyo ilaç aldım biraz geçsin yapacağım
Vazgecmek yooookkkk :))))

ahahah benim once adim 2. takimdaydi sana baktim 1.desin tuh dedimm sonra aynura dediki seni 1e aldik o an bende ayni senin gibi sevindim kuzum :KK19::KK60:

bu arada tebrik ederim cnm :KK9:
Bak içime doğdu demekki...içimden seni almak geçti...bilmiyorum neden ama kanım ısındı sana...ezgiden rica ettim zey zey benimle olsun o da kırmadı ...mucks.

Bak içime doğdu demekki...içimden seni almak geçti...bilmiyorum neden ama kanım ısındı sana...ezgiden rica ettim zey zey benimle olsun o da kırmadı ...mucks.

canim benim yaa bende isindim sana tatlim. ezgiyle daha onceden benim.topikten tanisilligimiz var kendisinide ayri severim hani tatlibikiz tatlibikiz

Heryerim yara gibi sanki...yaa omuzlar neden ağrırıki...bacaklar kollar, göğüs,popo , simit fena...karında da var ağrı...bi geçseydi yaaa ağrılar...

memnun oldum canım sana callan diyebilirmiyiz kısaca:-) bende atama bekliyorum evde meslektas sayılırız bende dis hekimiyim yalnız simdilik mezun olmanın tadını cikariyorum biraz sıkılmaya başladım jillian işi iyi oldu :-)
canım memnun oldum
hazır evdeyken iyi değerlendirelim değil mi,nasıl olsa bundan sonra hayat cok yoğun olacak

1.aeben+
2.sln71+
3.callanpinckey+
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey +
7.peter_pan +
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi +