- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 37
Merhabalar kızlar, telefondan coklu alıntı yapamadıgım için ancak yazabiliyorum. hemen kendimi tanıtayım bende.
27 yasındayım, ankaradayım, calısıyorum, evliyim, 1. takımdayım deadline ile birlikte :) bu grupta olmaktan cok mutluyuum :)
27 yasındayım, ankaradayım, calısıyorum, evliyim, 1. takımdayım deadline ile birlikte :) bu grupta olmaktan cok mutluyuum :)
Canlar ben sizi tanımıyorum sadece ölçülerinizi biliyorum. Sen 100 cm basen nasılsın demeyeyim, tanışalım mı?:)
selam ben yazayım gerçi çıkıcam birazdan ama tanışalım öyle gideyim bari ben 1. takımda yarışıyorum aynı zamanda kaptan yardımcısıyım orda 24 yaşındayım bekarım hmm başka ne yazsam ki henüz çalışmıyorum inşallah yakın bir zamanda atanırım yada bir yerde çalışırım şu an birşey yapmıyorum sen kimsin ne yaparsın acaba
Bende tanitimm
Ismim zeynep 5. takimdan haziran ayinda mezun oldum. Suan 4. takimda kaptan yardimcisiyim.
Eğitmenim ancak suan is yeri nedeniyle bostayim evdeyim.
Evliyim cocuk yok ve istanbulda yaşıyorum
Benden de boyle iste
Günaydın,
Ben Selin, 25 yaşındayım. Bekarım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve burada bu grupta olmaktan da çooook mutluyum :):)
Günaydın adaşım benim adm da selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var ev hanımym
Kızlar ben de 26yaşındayım.evliyim 21aylık kızım var.ismim aynura.azeriyim,Baküde yaşıyorum...
günaydın kızlar
tamam canıım hatırladım orada da ortam güzeldi ama çabuk dağıldı sanırım
ben de kendimi tanıtayım;
adım Ayşe 38 yaşındayım evliyim 13 yaşında bir kızımız var çalışmıyorum tekirdağ'lıyım
14.takım dayım bende
Menun oldun oldum Ayşe .. Bende 39 yaşındayım 19 -16-15 yaşında yavrularım var . çalışmıyorum ....yarişmaya Ankara'dan katılıyorum yarımacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tunaydin kizlar
Bende bursadayim modelistim ama simdilik mexburi ev hanimi bebis 9 aylik yaz sonu tekrar calisma hayatina donmeyi dusunuyorum tabi bebisin durumuna gore.
Aslinda kg yok vereim sukur biraz gobek sekillensin sikilasayim diyerek basladim
Bende bebisin uykusunu kolluyorum spor icin