★★★Jillian Michaels 30DAY★★★Level 3

Merhabalar kızlar, telefondan coklu alıntı yapamadıgım için ancak yazabiliyorum. hemen kendimi tanıtayım bende.

27 yasındayım, ankaradayım, calısıyorum, evliyim, 1. takımdayım deadline ile birlikte :) bu grupta olmaktan cok mutluyuum :)

Canlar ben sizi tanımıyorum:KK66: sadece ölçülerinizi biliyorum. Sen 100 cm basen nasılsın demeyeyim, tanışalım mı?:)

selam ben yazayım gerçi çıkıcam birazdan ama tanışalım öyle gideyim bari:KK19: ben 1. takımda yarışıyorum aynı zamanda kaptan yardımcısıyım orda:KK22: 24 yaşındayım bekarım hmm başka ne yazsam ki henüz çalışmıyorum inşallah yakın bir zamanda atanırım yada bir yerde çalışırım şu an birşey yapmıyorum:cool: sen kimsin ne yaparsın acaba:KK50:

Bende tanitimm

Ismim zeynep 5. takimdan haziran ayinda mezun oldum. Suan 4. takimda kaptan yardimcisiyim.
Eğitmenim ancak suan is yeri nedeniyle bostayim evdeyim.
Evliyim cocuk yok ve istanbulda yaşıyorum

Benden de boyle isteHoppa

Günaydın,

Ben Selin, 25 yaşındayım. Bekarım, üniversite mezunuyum, çalışıyorum. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve burada bu grupta olmaktan da çooook mutluyum :):)

Günaydın adaşım benim adm da selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında bi kzm var ev hanımym :KK66:

Kızlar ben de 26yaşındayım.evliyim 21aylık kızım var.ismim aynura.azeriyim,Baküde yaşıyorum...

günaydın kızlar

tamam canıım hatırladım orada da ortam güzeldi ama çabuk dağıldı sanırım

ben de kendimi tanıtayım;
adım Ayşe 38 yaşındayım evliyim 13 yaşında bir kızımız var çalışmıyorum tekirdağ'lıyım
14.takım dayım bende

Menun oldun oldum Ayşe .. Bende 39 yaşındayım 19 -16-15 yaşında yavrularım var . çalışmıyorum ....yarişmaya Ankara'dan katılıyorum yarımacı arkadaşlara başarılar dilerim :KK24:

Tunaydin kizlar
Bende bursadayim modelistim ama simdilik mexburi ev hanimi bebis 9 aylik yaz sonu tekrar calisma hayatina donmeyi dusunuyorum tabi bebisin durumuna gore.

Aslinda kg yok vereim sukur biraz gobek sekillensin sikilasayim diyerek basladim
Bende bebisin uykusunu kolluyorum spor icin

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
8.gaz_lambasının_fitili +
9.deadline
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

Yaptım bitti...zorunluluk çok iyiymiş hakketen,yoksa çoktan vazgeçmiştim...çok ağrıyorum ya yaparken...en çok da ilk kardioda ip atlama da zorlanıyorum...dün iyi yaptıklarımda bile ağrılardan dolayı zorlandım ama yapılmayacak gibi deyil..

kızlar ekstra sporlar yapmayı düşünüyormusunuz yürüyüş falan gibi yanında haftada birkaç gün yürüyüş yapılırsa iyi kilo verdiriyormuş öyle okudum bir yerde:KK51: birde protein almak gerekliymiş jillian yaparken kaslar çok çalışıyor ya gün içerisinde mutlaka proteinli şeyler yenmesi daha iyiymiş:KK22:

evet en azından kahvaltılarımızı yumurta ve peynir agırlıklı yapsak cok güzel olur.

canim ben b-fite gidiyorum
sabahlari bfit aksamlari jullian
julliana baslayali 5 gun oldu ama ben bugun burdakilerle 1. gunden gidiyorum

harikasın! ben de yarım saat daha dans ettim ve bacak egzersizi yaptım.

Burası gerçekten faydalı oldu bence yapana kadar kendimi rahatsız hissettim

kesinlikle, ben de sona kalanlardandım. kalkıp yapana kadar insanın içi rahat etmiyor.

Selam kızlar iyi akşamlar benim bacaklar yavaßtan kendini göstermeye başladi oturup kalkarken hissediyorum ben en çok zıplamalarda zorlandım bian insan yeter artık bırakıym yarıda diyo ama cabuk bitiyo anlamadan yorulup bitiriyosun ben hemen ardından da 10 dk stepper yaptm :)

ben tüm zıplamaları yapamadım, dizim agrıyınca bazılarını es gecmek durumunda kaldım.

ya ben teşekkür edeyim asıl, harika bi fikirmiş. bugünün de böyle iyi geçeceği uyandığımda aklımın ucundan geçmiyordu. pek narin eklemlerimden ve regl durumumdan korkuyordum ama ikisi açısından da iyi geçti. yine de aman kızlar dizlere dikkat, sağlama alın fazla zorlamayın. bi iki yerde çıtırdadılar benim hemen yavaşladım. bu arada dikkat demişken, spor ayakkabı ve sporcu sütyeni olmadan yapılmamalı, dambıllar konusunda da fazla ağırından kaçınılmalı gibi geldi. ben yine eklemlerden ötürü 750 gr lık kullanıyorum. (yalnız böyle dedim ama şınavlarım fena değildi, eskiden daha kötüydü.)
bir de eski konuya eklediğim jean bedeni ölçü tablosunu buraya da yükleyeyim, motive olalım, son olarak da herkesi tebrik edeyim :KK9::KK9::KK9:

ben de 500 gramlık kullanıyorum. ve en az zorlandıgım hareketler bisiklet sınav ve mekiklerdi nedense

Kızlar günün ilk açılışı benden :) hayde breee... kar da yağıyor, okullarda tatil,. sıcacık yataklarınızdasınız di mi ?:) Bn de soğuk ofiste.. soğukkk soğukkk odalaar :)

ben de erkenden işe geldim ama yazamadım bir türlü.

Kahvaltımı yaptmmm veee 1 saat sonra sporumu yapcam kızlar ilk kez yapanlar nereleriniz hamlamş agrımş yazalm mi benim sorunlu olduğum bölgeler ağri icinde ve bu beni çok mutlu etti önceden de mekik cektiğim için karnmda hamlk yok kalça yanlari iç bacak basenler hep yaniyo valla:KK28: bide kollarda değilde omuz alti göğüs üstü aciyooo:p

dizim agrıdı aksam biraz. ve yan karın mı diyeyim hani göbek simidi olur ya yan taraflarım agrıyor. onun haricinde pek agrım olmadı.

Misafirlerim var giderlerse yapıcam,kızımı da uyuttum.olmadı gece yaparım yine...bence en zoru bugün yapmak...bu ağrıyla nasıl yapacaksam artık:KK66:
Yaa dün spor yaparken oram buram sallanıyordu ya...ıyyy ne kötü ya...sıkılaşacak ama...bi de 1şeye eminimki 2.levele geçmek için 1i tam tamına rahat yapmak gerek...

ben de aynı sekilde oram buram sallanınca kendimi kötü hissettim, ama cok guzel sıkılasacagımıza inanıyorum 1 ayın sonunda

Kahvemi icip bende yapicam kismetse once bir kendime gelmem gerekiyor :KK50:
Bacaklarim agriyor ama yapamayacak kadar degil tatli tatli sizliyor

afiyet olsun. ben hala yapamadım aksam eve gidince yemekten önce yapacagım

Merhabalar kızlar, telefondan coklu alıntı yapamadıgım için ancak yazabiliyorum. hemen kendimi tanıtayım bende.

27 yasındayım, ankaradayım, calısıyorum, evliyim, 1. takımdayım deadline ile birlikte :) bu grupta olmaktan cok mutluyuum :)

memnun olduk tatlim

Sporumu yaptım şimdi de çok uykum var:KK43: bi de saçlarımın dibi su oldu.üşüdüm yaaa..

Sporumu yaptım şimdi de çok uykum var:KK43: bi de saçlarımın dibi su oldu.üşüdüm yaaa..
kaptan ben hemen duş alamayacak gibiysem saç kurutma makinesiyle kurutuyorum spor salonuna giderken de bir ara öyle yapıyordum orda kurutup evde duş alıyordum aklında olsun hasta olma:KK66: bende sporumu yaptım geldim misafir gelecek rapor verip kaçayım dedim işim var biraz görüşmek üzere:cool:

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey
7.peter_pan
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

2 / 30 yapildi kizceler bugun bayaa zorlandim uykusuzluktan dolayi ,
Hazir isinmisken bi de fazladan 30 mekik cektim yer hareketleri zorlamiyor, malum bende gobekten sikayetciyim elmayi gectim karpuz misali o derece yani

selam canım bende menun oldum bu grup çok iyi oldu spor açısından hemde yeni ortamlar iyidir bazen:cool:

genç anne memnun oldum bende:KK76: çıtır anne olma yolunda ilerliyorsun selin mezuniyetine az kalmıştı değil mi fit olarak mezun olacaksın:KK19:

memnun oldum bende iyiki böyle bir topik açmışsınız kızlarla çok iyi olacak bence:oops: azerileri çok seviyorum ya birkaç arkadaşım var hep merak etmişimdir orayı belki bir gün yolum düşer:KK22:

memnun oldum canım evet çabuk dağıldı ben kilo vermedim daha almadım da ama öyle kalmıştı takımlara girince daha iyi oldu benim açımdan:oops:

bende ankaradan katılıyorum:KK45: bugün buralar kar yağışından dolayı felç tabi neyseki evdeyim böyle günlerde iyiki çalışmıyorum diyesim geliyor:confused: memnun oldum içimizde en büyüğümüz sensin galiba senden öğreneceğimiz çok şey olabilir birde daykodan :KK24: :KK36:
kızlar ben de 27 yasındayım
istifalı hekimim,evliyim,7 aylık bebeğim var,biraz büyüttükten sonra tekrar atamaya katılacağım,yani baya bir süre ev hanımıyım,memnun oldum

Kizlar kahvemi iciyorum yarim saat sonra kismetse sporumu yapicamm
bugun biraz erken olacak ama aksama farkli planlarim var.

Benimde sporum tamam kizlarr

ben kaciyorum yemek hazirlamam lazim aksam ugrayacagimm

1.aeben
2.sln71+
3.callanpinckey
4. dayko +
5.semipermeable+
6.zey zey +
7.peter_pan
9.deadline +
10.kkarasız
11.aynura88 +
12.dagatesi

kızlar ben de 27 yasındayım
istifalı hekimim,evliyim,7 aylık bebeğim var,biraz büyüttükten sonra tekrar atamaya katılacağım,yani baya bir süre ev hanımıyım,memnun oldum
memnun oldum canım sana callan diyebilirmiyiz kısaca:-) bende atama bekliyorum evde meslektas sayılırız bende dis hekimiyim yalnız simdilik mezun olmanın tadını cikariyorum biraz sıkılmaya başladım jillian işi iyi oldu :-)

X