★★★Jillian Michaels 30DAY★★★ 3.GRUP

Kizlar panik yok tecrubeyle sabit bugun hic bi yerim agrimiyo ilk 4gun sonra agri fln yok oluyo az sabredin

Selam kızlar bi CEE deyip kaçıcam sonra gelcem alıntı yapcam
Bende bugun kü level 1 i yaptım +koyabilirsiniz

Ben henüz yaptıyaptım ve bugün ddışardaydddışardaydım öldüm..

Uyuyacagım direkt sadece bunu yazmaya geldim. Hoşcakaln

Süpersiniizzz kızlaarr :KK66: bende gezenti olarak tatili değerlendirdim inanılmaz yoruldum bi de jillian yapıcam eve gidince :))) şuan farkettim ki merdiven çıkamıyorum üst bacaklarım ağrıyor ön kısımları hemideeee :KK43:(

bir gaflete düştüm a dostlar ! !!!

ya ben bu programın level 2 sine bir bakayım dedim videosuna. buradan alnımızın akıyla çıkarsak diye.

arkadaş, insan insana bunu yapmaz. yani öyle hareketler var ki. hani bilemiyorum. düğümlenip kalırsın. hayvan gibi hareketler var. şimdiki ah uhlarımı düşünüyorum , bir de bunların yaptığını.

gönül istiyor bir natalie olalım ama kader şimdilik anita. belki bir gün bizim de jillian apla gibi güzel popomuz ve omuzlarda nefiz kasımsı bölgelerimiz olur.

ya bunlar delirmiş. level 3 e bakmak bile istemiyorum !
yaaa niye baktınn öle olmazzz kii bak benide korkuttun:KK43:(
evet perigunlugu perigunlugu , öncelikle level 1 i bitreceğiz. popolar up olacak. kavun gibi yuvarlanacak güzelcene. benim popo düz o yüzden diyorum. güzel olanların daha şekillenecek. sonracığma yanlar gidiyor fotoğraflardan anladığım kadarıyla. yanlarda ciddi bir incelme olacak. ondan sonra ver elini level 2. buradaki bütün arkadaşlar en sonunda fotolarıını falan koyar. göbiş açık , gözler siyah bantlı :cool:

ama güzel gidiyoruz değil mi kaptanım :KK37:

ben uyuyorum, yarın 3. günde görüşürüz. Hoppa
ahahha bende yapcam onu bi 117.7 birde 70.0 ahaha resmen içimden yeni bir ben çıakrmış olcam:KK70:

Sadece 30 gün sabredicez bu acıya.. Sonrası epeyyy keyiiff :KK66:)
işte siz 30 gün sonra bitireceksiniz ya bennn daha 20 kilo vermem lazım:KK43:

l0dNrE.png

X