- 8 Mart 2014
- 1.589
- 322
- 39
- Konu Sahibi perigunlugu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece bı hareketı var resmen işkence dambılları onden tutup yukaru kaldırark squat yapmak çok feciLevel 2hic gozumu korkutmuyo sonuclari gorunce herseye degicektir emiynim
Izlemedim ozellikle yapacagim gun izliycmSadece bı hareketı var resmen işkence dambılları onden tutup yukaru kaldırark squat yapmak çok feci
afiyet olsunBugunude tammladim simdi kahvemi iciyorum ohh sefam olsun
Yok ev hanimiyim tatlimafiyet olsun
Çalışıyr musun
Ben jillian ablayla ısınınca debbie ablayla 6 hafta süren slim in 6 yapmaya başlıycam belkide ondan sonra işi iyice abartıp 90 gün süren p90x e geçerim.Acı bağımlılık yapabilir benceSadece 30 gün sabredicez bu acıya.. Sonrası epeyyy keyiiff )
ohh acıya dayanıklısın hadı bakalımBen jillian ablayla ısınınca debbie ablayla 6 hafta süren slim in 6 yapmaya başlıycam belkide ondan sonra işi iyice abartıp 90 gün süren p90x e geçerim.Acı bağımlılık yapabilir bence
yaaa niye baktınn öle olmazzz kii bak benide korkuttun(bir gaflete düştüm a dostlar ! !!!
ya ben bu programın level 2 sine bir bakayım dedim videosuna. buradan alnımızın akıyla çıkarsak diye.
arkadaş, insan insana bunu yapmaz. yani öyle hareketler var ki. hani bilemiyorum. düğümlenip kalırsın. hayvan gibi hareketler var. şimdiki ah uhlarımı düşünüyorum , bir de bunların yaptığını.
gönül istiyor bir natalie olalım ama kader şimdilik anita. belki bir gün bizim de jillian apla gibi güzel popomuz ve omuzlarda nefiz kasımsı bölgelerimiz olur.
ya bunlar delirmiş. level 3 e bakmak bile istemiyorum !
ahahha bende yapcam onu bi 117.7 birde 70.0 ahaha resmen içimden yeni bir ben çıakrmış olcamevet perigunlugu , öncelikle level 1 i bitreceğiz. popolar up olacak. kavun gibi yuvarlanacak güzelcene. benim popo düz o yüzden diyorum. güzel olanların daha şekillenecek. sonracığma yanlar gidiyor fotoğraflardan anladığım kadarıyla. yanlarda ciddi bir incelme olacak. ondan sonra ver elini level 2. buradaki bütün arkadaşlar en sonunda fotolarıını falan koyar. göbiş açık , gözler siyah bantlı
ama güzel gidiyoruz değil mi kaptanım
ben uyuyorum, yarın 3. günde görüşürüz.
işte siz 30 gün sonra bitireceksiniz ya bennn daha 20 kilo vermem lazımSadece 30 gün sabredicez bu acıya.. Sonrası epeyyy keyiiff )