jillian michaels 30 day shred varmısınız kızlar incelelim hep birlikte !!!

Çok teşekkürler canım yorumun için. Bir de linki bulabilsem o zaman süper olacak işte :KK70:

rica ederim ne demek :)) indirme işi biraz karışık,bende indirebilseydim süper olucaktı,indiriyim dedim bilgisayara saçma sapan bişeyler indi,bi bilen yardımcı olursa bende çok sevinirim.Ripped,6w6p,killer buns&things hiç farketmez hangisi olursa :)) eğer sen online izlemek istersen you tube'da shred'in bütün videoları var sadece bunu biliyorum :)

rica ederim ne demek :)) indirme işi biraz karışık,bende indirebilseydim süper olucaktı,indiriyim dedim bilgisayara saçma sapan bişeyler indi,bi bilen yardımcı olursa bende çok sevinirim.Ripped,6w6p,killer buns&things hiç farketmez hangisi olursa :)) eğer sen online izlemek istersen you tube'da shred'in bütün videoları var sadece bunu biliyorum :)

özel mesaj gönderdim size :)

sadece 15 dakika yapabildim ve moralim bozuldu çünkü yoruldum nefessiz kaldım bırakmak zorunda kaldım daha ilk günden...

dün itibariyle yapmaya başladım. bugün iki defa yaptım. yoruldum ancak hemen geçiyor yorgunluk ayrıca sıkıcı değil eğenceli gayet:)

ben de katılıyım sizlere yaptıkça yazarım. bugünikinci günüm 1/2 gibi bişey yazılıyodu sanırım :) düğün telasım var ama bırakmıycam bi gelin ne kadar inceyse okadar güzel olur :)))

kızlar merhaba ben de jilian a baslıcam ama ingilizce olduğu için pek anlamıyorum türkçe indirebilcegğim bir yer var mı ya da türkçe olmasa da cok sey kaybeder mıyım?yanlıs bir sey yapmayım diye türkcesini istiyorum.cevap verirseniz şimdiden teşekkürler

kızlar merhaba ben de jilian a baslıcam ama ingilizce olduğu için pek anlamıyorum türkçe indirebilcegğim bir yer var mı ya da türkçe olmasa da cok sey kaybeder mıyım?yanlıs bir sey yapmayım diye türkcesini istiyorum.cevap verirseniz şimdiden teşekkürler
canım ben türkçesiyle yapıyorum aslına bakarsan cok sey kacırmazsın sadece bi kaç yerde yapılmaması gerekeni söylüyor ingilizcesinden bile anlayabilirsin oldukca yalın bi dil kullanılmış. ben daha iyi motive olduğum için türkçesini izliyorum bildiğim kadarıyla türkçe bi link yok ben dvdsinden yapıyorum dvd de dil seçeneği var.

haftasonu yapamadım maalesef beyaz eşyalar geldi bütün gün öldüm yorgunluktan.dün 1/3 bitti.inşAllah bu hafta içi yapamadığım iki günü de tamamlamayı düşünüyorum.rejim yapmıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum. kızlar kesinlikle tavsiye ederim yıllarca ara ara salonlarda spor yaptım ki son gittiğimde 4 saate yakın kalıyordum sporda böyle etki görmedim. 3 gün yaptım gözle görülür incelme var. ben yaparken biberiye ve lahana yağı sürüp streçle sarıyorum farklı bişey yapan var mı aranızda?

bugün sonunda level 2 ye geçtim. kollarım ve omzum kaslanmaya başladı, belimde inceldi.
baya etkili bence ancak level 1 daha çok karın ve üstü için sanırım.
bacak yine çalıştırıyor ama fazla değil.
10 gün oldu bacaklarım hala ağrıyor inat ettim bırakmıyorum. bakalım sonuç nasıl olacak :)

selam kızlar benide aranıza alın bnde bu gun başlıcam ve sonunu getiriceğim inşallah birbirimize destek olalım bi kaç kere başladım 5 gun yaptım bırakmıştım ama şimdi hiç bırakmadan yapmak istiyorumm

ben de bugün başlıyorum...30 günü bitirenler yok mu ? kaç kilo verdiniz ve kaç cm inceldiniz??

bugün başlayacak olan var mı?

bu gun de yaptım kızlar kilo verenleriniz varmı benim gibi yeni başlayanlaar için bilgilendirirseniz sevirim

Bugün bir aylik egzersiz programına baslicam umarım ama bunu yapan memnun kalan varmi acaba buna mi baslamaliyim acaba benim sorunum kalçam her yerim ama önce önümde beni rahatsiz eden göbegimden kurtulmak istiyorum göbek ilk hedef daha sonra diger bölgelerim göbek için ayri program önerebilicek varmi aranizda , bu program tam olarak hangi bölgeler için cevaplarınızı bekliyorum :KK54:

X