izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

8 aylık ve hala 3-4 ay kilosunda demişsin, doktor tabii ki yedirmiycek ama muayne olmasında fayda olur diye dedim onuda 7 doktora yaptırmışsın.. fikrimi belirttim sadece...

missgrafik arkadaşımızı yanlış anlama sakın insan böyle bi durum yaşayınca sürekli doktorda oluyo zaten ve doktorlarında yapabildiği birşey olmuyor onlardan medet ummakta boş çıkıyor yani bu yüzden de insanın sinirleri yıpranıyor herkeste yedirmiyor musun doktora götürmüyor musun deyince insana bazen geliyorlar zaten yaptığın bişey ama bebeğinle uğraşmak zaten yorucu birde insanlara anlatmaya uğraşıyorsun o yüzden çok hassas üstüne alınma

merhaba kızlar

benim canım çok sıkkın. sinirlerim yıprandı sanırım.

bahar hiç bir şey yemeden bütün gün durabiliyor acıkmıyor...

8 aylık oldu nerdeyse hala 3-4 aylık çocuk kilosunda

canım dr a götürümüşsün ne dediler iştah şurupları falan varmış hiç denedinmi onlardan bende sana cankattaki gülten hanımı önerebilirim istersen

sorun değil istediği gibi ters cevap versin bi anne olarak bizde kendimizi hemen onun yerine koyuyoruz ve acaba elimizden ne gelir diye düşünüyoruz... bana bi faydası da yok zararı da... Allah yardımcısı olsun... sende sağol...

yok canım niye ters anlıyım. daha önce başka bir topikte akademi hastanesi hakkında görüşümü yazdığımda kendi dr undan vs bahsetmişti. nuri beyden memnunmuş ve hastanedende öyle. zaten ben farklı dra gitmiştim, hastaneyide usg ye artı para alıyorlar diye ve doğum ücretini sorup öğrenmek istediğimde gizlercesine söylemediler diye ve üstüne basa basa genel aneztezi istemediğimi epidural istediğimi söyleyince + 1500 tl fiyat çıkardıkları için sevmiyordum. bahar karnımdayken yanlış teşhis koyup, amniyosentez istemelerini ve gebeliği sonlardırmaya kalktıklarını saymıyorum bile. 4 ay gittim zaten o hastaneye sonra daha iyisini bulunca bıraktım o hastaneyi.

zıp zıp kızıma gelince tabiki farklı doktorlarada götürdüm farklı vitaminlerde denedim ama vitamin şurupları iştah açmak yerine gerçekten çocuğumu enerji topuna dönüştürüyor. zaten 2 dk yerinde durmuyor. şuan 7 aylık bebeklere bakıyorum daha yeni yeni dönmeye oturmaya başlamışlar benim kızım 5 aylık emeklemişti. büyüdükçe tutmak çok daha zorlaşıyor. inanılmaz enerjili bir çocuk. biraz büyüdüğünde hemen oyun grubuna götürcem fazla enerjisini atar belki. nörolojik gelişimi önde gidiyor diyorlar. ama sorun tabiki bunlar değil bütün gün evin içini turlamaktan, çiçekleri koparmaktan, çekmece karıştırmaktan acıktığı aklına bile gelmiyor.

birde insanlar çok patavatsız oluyor. ay ne zayıf vs diyorlar. sürekli mama tarifi veriyorlar, -galiba dışardan mama yapmayı bilmeyen birine benziyorum- sürekli dr öneriyorlar. evet ben gerizekalıyım mama yapmayı bilmiyorum , doktora götürmedim , vitaminde kullanmadım diyesim geliyor...

zaten buraya sinirlerim yıprandı diye hissettiklerimi yazdım. dr önerisi isteseydim, arkadaşlar kızım çok zayıf bir doktor önerin lütfen! yazardım.

emirinde aynı olduğunu bildiğim için sana yazmıştım zaten. zaten şeymanın bebişi yok topu topu 3 kişiyiz burda bunda sonra dua ederken ALlahım bahara iştah ver ama emirede ver diye dua edicem asudecim. yemeyinin halinden yine yemeyenin annesi anlar

minecim benimkide yemedikçe hep aklıma bahar geliyo o da bir yese diyorum çünkü bahar emirden de fena emir en azından emiyo ve mamasını yaptığım zaman büyük bir iştahla yiyo bizim sorunumuz normal yemeklerle ama bahar mamada içmiyo işte o çok fena eşimin iş yerinden birinin çocuğu öyle aynı bahar gibiydi emmesi falan yoktu şu anda emirle yaşıt ama hala yemiyormuş hiçbirşey sadece çikolata gibi ıvır zıvır şeyler yiyormuş çok fena o da kayınvalidem de hep diyor eğer gözümle görmeyip sadece deseler yemiyo diye bu gelin yediremiyo yemek yapmayı beceremiyo derdim diye yaşamadan anlaşılmıyo insanlar 1 2 kaşık yiyordur da biz onuda saymıyoruzdur diye düşündüğü için tasavvur edemiyorlar gerçekten yememeyi :)) doktorumuzda bize ne öneriler sundu neler denedik ama yok çocuk yemiyorsa yemiyor işte kendi abim delirtiyordu beni zorla yedirin diye bigün yanlarında annem zorla ağzına küçücük bir parça börek soktu emir nasıl krize girdi gördüler bir daha hiçbir şey demediler geçende de hastalandığında ishali bir türlü düzelmeyince elma muz püresi verelim dedik birkaç kaşıkta olsa işe yarar belki birkaç kaşık verdim zorla ama resmen krize girdi ağlamaktan delirdi inanmayanların görmesi lazım yani :)) Allah yardımcımız olsun dualarım bizimle :)) baharın uykuları nasıl peki kesintisiz uyuyormu geceleri?

sağol asudecim bahar geceleri büyük insan gibi uyuyor. gece bir yattımı öğlene kadar uyur maşallah , uykuda bir sıkıntımız yok. gece 2 sefer 120 ml mama hazırlıyorum uyurken veriyorum. uyurken farkında olmadan cuk cuk yapıyor mamayı.
banada abim sordu geçen gün kaç kilo dedi daha yeni 7 yi geçti dedim, demekki iyi besleyememişsin demez mi.. ay gülsemmi ağlasammı bilemedim.. sende mi britüs dedim

kızlar dualarım sizlerle, sizi çook seviyorumm
modundasın yine şekerim almışsın örgünü eline.. bizde seni çok seviyoruz.

günaydın kızlar...

bugün annemdeyim. zabanan erkenden geldim. gitgide gelenekselleşmeye başlayan aile yemeği var yine. ben, eşim , eşimin ailesi, kardeşim, eşi, eşinin ailesi, annem babam.. aslında bakarsanız pek isteyerek geldiğimi söyleyemiyorum çünkü evden dışarı çıkıp uzun süre bir başka evde olsa, dışarda kaldığımızda baharın hemen huyu değişiyor aksileşiyor. birde kızkardeşimin görümcesi çok ufak anaokulu yaşında. baharı öyle bir sıkıyorki ağlama krizlerine giriyor baharda. çocuk yapma demekten anlamıyor. anneside sağolsun sesini çıkarmaz. bende bahar kucağımda köşe kapmaca oynuyorum çocukla. ben kaçıyorum o peşimizde yani

şeymacım bebiş istediğini biliyorum , sende sayemizde daha anne olmadan iştahsızlık, ağlamalar vs konusunda sıkılmaya başladın belkide..

acaba bebeklerden başka konuşacak konu yok diyormusun..

bizde seni seviyoruz şeymacım
mine Allah kolaylık versin bende öyle laf anlamayan çocuklardan laf anlatmayan annelerden gıcık kapıyorum :))

yok yok sadece okuyorum siz bebeklerden bahsederken:) katılamıyorum size ama buralardayım azcık ilgilendiren bişi olduunda atlıyorum yane tabiri caizse, evet unutmuştum örgü örmeyi bayadır

senenin ilk karı yağdı burada bu sabah mart ayına kısmetmiş
eşim kadınlar gününde öylebir geçer zamanki filminde kadın tokat yedi diye alay etti
haklı
birde doğru düzgün kampanya olmadı sary halıda varmış migrosta birde
kızlar sonbahar kadınlar gününüz kutlu olsun...

kızlar çok güzel kar yağıyor :)) bizim orada tam 5- 10 cm kar var akşama ne olur bilmem:)))

kızlar ne var ne yok sesim çıkmıo ne zamandır
panik atağım iyice çoştu artık bi dr a gitmem lazım ama bana önerebileceğiniz bi psikiyatr varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…