izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Sonbahar

o bir anne : )
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
5.708
2
156
Kocaeli
izmitliler dedikodu hoş beş kulübüne hoş geldiniz.....

paylaştıkça güzelleşeceğine inandığım yeni topiğimize her türlü paylaşımlarınızı

bekliyorum..
:1hug: alkisalkisalkis buyrunnnnnnnnn

evt ben geldim sen gitmişin inşallah karşılaşırız
sen izmitte nerdeydin derincemiydi

sonbahar izmitte nerdesin

derince yenikentteyim. sen nerdesin meloş ??

aa ben seni bizle beraber sanıyodum ekim annesi yani sen yolu yarılamışın ya

evet johnyy ben yolu yarıladım sanırım 1 hafta sonra 6 aylık olcaz inşallah yani yarılamaktan

ziyade 2/3 ünü bitirmişim nasıl geçti anlamadım kaydirigubbakcemile3

darısı senin de başına...

ay inşallah hayırlısıyla gelirim ogünlere bende
kız ablam harmantarlada yenikent karşısı yenikenttede dayısı var

ay inşallah hayırlısıyla gelirim ogünlere bende
kız ablam harmantarlada yenikent karşısı yenikenttede dayısı var

harmantarlayı hiç duymadım ki benn :1no2:

bende aslında yeniköyde oturuyordum evlendim yenikentte oturuyorum.

sen nerde oturuyorsun johnyy ?

cuma gelsede gelsem memleketime ayy bu hafta ne gezdim izmitte ya tek başıma ama yoruldum çok karnım ağrıdı korktum nasıl kalabalık geldi bana buranın çarşısı sessiz sakin ilk zamanlar garibime gitmişti ama şimdi ne güzel diyorum ayy caddede yürüyemedim insanlar çarpa çarpa abooo
bu hafta doktora gitcez ayy bebemi görcem
hastaneyi bile izmitte tercih ettim memleketimde doğurcam bebemi allah izin verirse

ben eşimin işi nedeniyle 17aydır düzcedeyim =((
bekarlığım gölcükte geçti izmite evlendim ama işte geldik buralara

bu haftasonu aşırı kalabalıktı hava güzeldi ya ondan. sekaparktada emre aydın konseri vardı bizde gittik ama saat 9 u geçmiş olmasına rağmen hala çıkmamıştı birileri şarkı söylüyordu ses sistemi de kötüydü bizde başka yerlere gittik gazmiş olduk.. sen hangi hastaneyi tercih ettn jonny izmitte ? dr kim ?

arkidişler eşim geldi ben şimdi çıkıyorum yarın yine gircem bundan sonra ben hep bu topicteyim hepinizi öpüyorum kalın sağlıcakla baş baş :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…