• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

evet yaza dügün var.. sende yabancisin demek
kac yil oldu geleli ? Insan alisiyordur ama, ben severim izmiti

ben de gölcükteyim bayanlar... ama gölcük hiç de güzel bi yer değil ne yazık ki.. asker dolu

evet yaza dügün var.. sende yabancisin demek
kac yil oldu geleli ? Insan alisiyordur ama, ben severim izmiti

kızz Almanyadan nasıl buldu kocan seni?? burdan yurtdışına gideni çok duydum da yurt dışından buraya geleni pek duymamıştım:44:

Kader diyelim:9:
bende tam tersine cevremde yurtdisindaki kizlarin türkiyeye gelin gittiklerini
duyuyorum artik.. Sebeplerinden biri ise almanyanin artik eski almanya olmamasi
türkiyedeki genclerin okuyup kendi mesleklerini eline aldiktan sonra
almanya eskisi gibi cazip gelmiyor..

Yada buraya esini getttirip geri dönenlerde
cok oluyor,eskisi gibi is imkanlari yokki almanyada..

şeymacım tarçından nefret ederim kokusunu bile hazetmiyorum :)) ıhlamur biraz iyi geldi sanki sağol canım :16:
hoşgeldiniz hanımlar 32 yaşında bir arkadaşımız daha var ama bu ara giremiyor internete pek bende 30 yaşındayım 20 aylık bir oğlum var kuruçeşmede oturuyorum

Kader diyelim:9:
bende tam tersine cevremde yurtdisindaki kizlarin türkiyeye gelin gittiklerini
duyuyorum artik.. Sebeplerinden biri ise almanyanin artik eski almanya olmamasi
türkiyedeki genclerin okuyup kendi mesleklerini eline aldiktan sonra
almanya eskisi gibi cazip gelmiyor..

Yada buraya esini getttirip geri dönenlerde
cok oluyor,eskisi gibi is imkanlari yokki almanyada..

şuanki imkanlardan yakınan türkiyedeki vatandaşlara güzel bir örnek oldu arkadaşım bu sözün...

önceden Almanyadan gelen şeylere ağzımızın suyu akardı, dokunmaya kıyamazdık. şimdi almanyadan gelenler birşey getirmeyi gereksiz görüyor. çünkü herşeyin en güzeli var ülkemizde artık. ancak free shop tan çikolata gelio şimdilerde:1::1:

evet hatirliyorumda kücükken bisürü hediyelik getirirdik türkiyeye
herkes bayilirdi incelerdi
ama son yillarda bu kalmadi, herseyin en güzeli türkiyede var artik
hem gelismis hemde gelismemis bi ülkeyiz aslinda
insallah daha iyi yerlerde oluruz

yanliz türkiyede kozmetik ürünleri cok pahali
bide tabiki bazi besinler et kiyma gibi ohooo ucmuslar..

:72:ama yinede ben küçükken babamın bana getirdiği bebekleri hala saklıyorum , onlar çok özel anlamlı.. çocuğuma vercem:)

aay ne güzel, bende kücükken koleksiyon yaptigim barbielerimi yanimda getiricem
kizim olursa ona hatira birakmak icin.. ayni düsünmüsüz..

baban almanyada kalmis bisüre herhalde, neresindeydi?

hiç bilmiorum inan ben 6 7 yaşındayken gitmiş nie gittiğini bile bilmiorum:) efet benim kıyafetlerim de var kızıma verceem:)saklıyorum, çok güzel bi duygu olcak kısmet olursa:10:

kızlar bende derincede oturuyorum 18 yaşındayım ve 15 aylık bi oğlum var :) ya ben arada bakıyorum ne var ne yok die işler yüzünden sürekli giremiyorum kızlar bakın benim bi fikrim var bi buluşma ayarlasak ya yüz yüze görüşsek nasıl olur dersiniz

kızlar bi hata oldu ne 18 i 28 yazacaktım elim hala gitmiyo demekki 28e :)

kızlar bende derincede oturuyorum 18 yaşındayım ve 15 aylık bi oğlum var :) ya ben arada bakıyorum ne var ne yok die işler yüzünden sürekli giremiyorum kızlar bakın benim bi fikrim var bi buluşma ayarlasak ya yüz yüze görüşsek nasıl olur dersiniz

hadi sen ayarla biz katılalım

merhaba kızlar

benim canım çok sıkkın. sinirlerim yıprandı sanırım.

bahar hiç bir şey yemeden bütün gün durabiliyor acıkmıyor...

8 aylık oldu nerdeyse hala 3-4 aylık çocuk kilosunda
:43:

asude çok geçmiş olsun iyileştin mi?

biliyorum sende bu konudan muzdaripsin sizde durumlar nedir emir hala aynı mı?

sağol minecim hala tam düzelmiş değilim çok fena yakalanmışım
emirde hala aynı sadece deli gibi emiyor birde maması var onu içiyor arada da süt içiyo az bişey bazen yediğimiz şeylerden 1 2 kere ufacık bir ısırık alıyo dünyalar bizim oluyo sonra :)) 1 yaşındada yemezse bahar bizim kullandığımız mamadan kullanırsınız olmazsa bizim kilo almamızı o mama sağlamıştı kilolu olmasıda iyi değil ama çok zayıf oluncada insan üzülüyo zor gerçekten

merhaba kızlar

benim canım çok sıkkın. sinirlerim yıprandı sanırım.

bahar hiç bir şey yemeden bütün gün durabiliyor acıkmıyor...

8 aylık oldu nerdeyse hala 3-4 aylık çocuk kilosunda
:43:

mrb cnm doktorunuz ne diyor bu duruma istersen akademide yalçın beye bi götür gerçekten çok iyi bi doktor çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun...

mrb cnm doktorunuz ne diyor bu duruma istersen akademide yalçın beye bi götür gerçekten çok iyi bi doktor çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim ama ben akademi hastanesine adımımı atmam :( hiç iyi anılarım yok orda.

ayrıca çocuk yemiyorsa dr mu yedirecek... şuana kadar 7 farklı doktor muayene etti sağlık problemi yok.

5 aylık emekledi şimdi 7 buçuk aylık yürümek için kalkmaya çalışıyor :nazar: sorunum zaten kilo almaması değil yemek yememesi ya da mamasını istememesi. yani acıkmaması sorun.

asude pedisure mu kullanıyorsunuz?

bende fantomalta başlamıştım ama 2 gün kullanıp bıraktım inanılmaz enerji verdi

zaten çok zıp zıp bir çocuk gündüz tutamıyorum , gece bile uyumadı sürekli hareket halindeydi.

bir hafta sonra fantomaltı tekrar denicez.

evet canım pediasure kullanıyoruz böylelikle kaka sorunumuzda yok oldu bizim bişey yemeyince kakada yapmıyordu vitaminler hiç iştahı olmayan çocuklarda işe yaramıyo bence oğluma hiçbiri iştah açtırmıyo yemeyecekse yemiyor dediğin gibi enerji bombasına dönüşüyorlar ondan sonra zaptetmeye çalış dur bir an evvel yürür diyeceğim ama inşallah daha zor olmaz yürüyünce peşinde koşturtmaz

Son düzenleme:
Back
X