izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

çocuk yapmak mı

bak ben yaptım böyle oldum

şaka şaka benimde tanıdığım diş hekimi var. eşimin arkadaşı. ama adını söylemem .

isim vermek istemiyorum. bu cümlede amma moda oldu. gırgırına yazdım bu cümleyi.

öff aslında benim çok sıkıntım var işte anlayın halimden yaa :84:

rutin kontroller icin hangi kadin doktorunu tavsiye ediyosunuz

ben erkan türköze gittim konaktaki. işini iyi yapıyor ona bir diyeceğim yok fakat;

aşırı kalabalık oluyor. randevu saatin minumum 20 dk ileri kayar. bu da çok sinir bozucu.

ama içeri girince sinir kalmıyor bebişini görünce ve sağlıklı olduğunu öğrenince.

bende yapınca öyle oldum valahi :)) dünyadaki en güzel şey çocuk ama kayınvalideminde deyimiyle iğneyle kuyu kazmak gibi çocuk büyütmek hakikaten hele birde hastalandılar mı feleğiniz şaşıyor Allah acılarını göstermesin bende çok sıkıntıdayım bu ara önce eşim hastalandı arkasından oğlum fena hastalandı daha tam da iyileşmiş değil şimdide ben hasta oluyorum dökülüyorum resmen ya ( dikkat edin kendinize arkadaşlar bu grip fena yakalıyo insanı

çok geçmiş olsun asude benide 15 tatilde yakaladı bi ateş mateş ablam burdaydı şansıma da mucize iksirleriyle iileştim:)
mine doktora karar verirsem bebişede karar vericem inan artık öle olmak istiyorum

bende napiim bi gaza geldim gelecek seneki kpss için ders çalışıorum bi haftadır:) onun dışında dişlerimle uğraşıorum işte bide midemle:)çok şükür iiyim başkada bişe yaptıım yok, bugün gezesim var ama gezicek bi yer yok

sağol şeymacım çok fena bu grip ya ıhlamur falan içtim bakalım işe yarar inşallah

asude ıhlamur,elma kabuğu,tarçın ve karanfil varsa koy kaynat iç ve terlemen lazım hastalığı atman için umarım en kısa zamanda iileşirsin

selam arkadaşlar bende kocaelideyim bu topiği yeni gördüm malum hep gebelik topiklerini dolanıyorum 5 aydır artık bu ay saldım kendimi olursa olur yeter bunaldım belirti aramaktan falan kendimi tanıtayım heralde aranızda yaş olarak en büyüğünüz benim 32 yaşındayım 15 yaşında kızım var körfezde oturuyorum muayene olduğunuz kadın doğum doktorlarını yazarsanız sevinirim ben konaktaki kazım beye gidiyorum ama hamile olursam devam edermiyim bilmiyorum karasızım

tesekkür ederim, malum evlilige az kaldi.. bilgilenmek lazm

Hayirli cumalar arkadaslar..

erce41 hosgeldin bende yeniyim ama
körfezdensin demek, bende yenikente gelin gidiyorum

arkadaşlar hoşgeldiniz:) dyglu sen nerden gelin geliosun oraya. ben uzağım hepinize değirmenderedeyim. isimleriniz ne acaba?
erce bebişmi istiosunn?

ben almanyadan geliyorum, cok uzak yerlerden.. o yüzden bu topigi takip ederim ara sira
bilgilenmek acisindan adim duygu..
degirmendereyi duydum cok güzelmis ama henüz görmek kismet olmadi

Hayirli cumalar arkadaslar..

erce41 hosgeldin bende yeniyim ama
körfezdensin demek, bende yenikente gelin gidiyorum
sanada hayırlı cumalar körfezdeyim ama oraları pek bilmiyorum uzağım biraz körfeze kirazlıyalı tarafındayım
arkadaşlar hoşgeldiniz:) dyglu sen nerden gelin geliosun oraya. ben uzağım hepinize değirmenderedeyim. isimleriniz ne acaba?
erce bebişmi istiosunn?

hoşbuldum evet bebiş istiyorum ikinciyi kısmet olursa inşallah sen evlimisin geçmişi okuyamadım hakkınızda hiç bilgim yok ismimi özelden yazarım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…