izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

merhaba kızlar biz geçtiğimiz günlerde fena hastalandık ailece aklınızda olsun yakınlarınızda hastalanmış biri varsa sakın görüşmeyin bu ara bi salgın ki felaket bizede eltimin oğlundan bulaştı insanlar çocukları hastayken neden gezmeye gider ben anlayamıyorum bunu ama ders oldu bundan sonra getiremezler inşallah bizde durumlar böyle hala tam atlamadık ama iyi sayılırız sizler nasılsınız?

Son düzenleme:
asudecim biraz geç yazdım ama, çok geçmiş olsun. nasıl şimdi iyileştimi emir?

ben bildiğin gibiyim bütün günüm baharla geçiyor. kendime hiç vakit ayıramıyorum.

merhaba hanımlar bbu topiği yeni gördüm.2 yıldır izmitteyim. burda çok aradım izmitlileri ama kimse cevap vermedi. bu topik iyi olmuş gerçekten neler yapıyosunuz.

asudecim biraz geç yazdım ama, çok geçmiş olsun. nasıl şimdi iyileştimi emir?

ben bildiğin gibiyim bütün günüm baharla geçiyor. kendime hiç vakit ayıramıyorum.
çok şükür iyileşti ama beni deli ediyo çok huysuz hiç rahat vermiyo nefes aldırmıyo bize ne yapacağımı şaşırdım ne zaman düzelecek şu huysuzluğu çok merak ediyorum ( iyi olmanıza sevindim hala yemek yemiyo değil mi baharda ne yapaıcaz biz bu çocuklarla ya

ay sorma kahvaltı hariç doğru düzgün yemiyor biberonuda almıyor gece uykuda veriyorum bir kez biberonu. ama yine de eskiye göre düzelme var diyebiliriz durum eskisi kadar vahim değil milimetrik bir yol katettik.

sabah kahvaltısını 5 cici bebe bisküvi, 1 kaşık labne , 30 ml aptamil, birde bıldırcın yumurtasını karıştırıp veriyorum. bazen pekmezde katıyorum tadı değişik olsun diye. sadece kahvaltısa sorun yaşamıyoruz. onun dışında zorlamasam bütün gün öyle gezecek aç aç. senin emirin huysuzluğuna çok üzülüyorum. bahar eskisi gibi huysuz değil aramız iyi gidiyor bu aralar. emir 2 yaş sendromu geçiriyor belkide. öyle birşey okumuştum çok huysuz ve aksi olurlarmış. allah yardımcın olsun senin canım.

merhaba hanımlar bbu topiği yeni gördüm.2 yıldır izmitteyim. burda çok aradım izmitlileri ama kimse cevap vermedi. bu topik iyi olmuş gerçekten neler yapıyosunuz.
hoşgeldin durubulut ne yapalım bizim minikleri büyütmeye çalışıyoruz
sen nasılsın neler yapıyorrsun izmite gelinmi geldin bebiş varmı yoksa hala özgürmüsün :)

iyi bari yavaş yavaş başlamış bahar o da güzel bende bebekken kahvaltı edermişim sadece bahar da benim gibi demekki :)) sorma büyük olasılıkla 2 yaş sendromu zaten mahvediyo beni bu ara babasını da çok yoruyo kolikti sendromdu derken ben bi sendroma giricem çıkamıycam

hoşgeldin durubulut ne yapalım bizim minikleri büyütmeye çalışıyoruz
sen nasılsın neler yapıyorrsun izmite gelinmi geldin bebiş varmı yoksa hala özgürmüsün :)

hoşbulduk canım. izmite gelin geldim. 2. yıla gircem. allah bağışlarsa 10 aylık bi kızım var. bende onunla uğraşıyorum. çok sıkılıyordum. bu topiği yeni gördüüm. iyi oldu. sen nasılsın. nerde oturuyosun.

aaa sen hala sendroma girmedin mi canım yaaa

çok kuvvetli bünyen varmış tebrik ederim

iyiyim , bende izmitliyim körfezde oturuyorum. benimde 10 aylık yaramaz bir kızım var. ah sen bu topiğe gelmekte geç kaldın. keşke biraz daha erken bulsaydın. eskiden daha canlıydık. şimdi fırsat buldukça giriyorum. ben 25 yaşındayım. bende henüz 2 yıllık evli değilim yakında olcak. neresinde oturuyorsun? senin ve kızının isimler neler? benim mine kızımın halide bahar.

yeni keşfettim bu siteyi. keşke daha önce bulsaydım . o kadar zaman sıkılmazdım. neyse buda bişeydir. ben özlem kızım duru 28 yaşındayım. bende temmuzda ikinci yılımı doldurcam.. köseköydeyim. baya uzağız. kızın nasıl. bizimki hiçbir şey yemiyor.hiç iştah denen bişey yok.

benimkide aynı walla yemiyorki kahvaltımızda sorun yokta sonraki öğünlerde tabak elimde peşinde geziyorum. önceden çok takıyordumda şimdi rahatladım takmıyorum artık. çocuğun yapısı bu dedim kabul ettim. sağlıklı olması en önemlisi. benimkinede her gören zayıf diyor sanki soruyorum zayıfmı diye.artık cevap bile vermiyorum. bönleşiyorum bakıyorum suratlarına sende artık sık sık gir özlem. benimde canım sıkılıyor. hava güneşli parka indiriyorum çocukları seyrediyoruz.

merhaba kocaeli konakta doğum yaptım öğretmenim eylülde bakıcıya ihtiyacım olacak referanslı güveilir otogar civarında oturuyorum tek arabayla buraya gelip yarım gün kızıma bakacak birilerini arıyorum

canım fırsat buldukça giriyorum. benim fıstık rahat bırakmıyor. sürekli onunla ilgilen istiyor.. aynı anda giremiyotruz hiç. senin ilk bebiş mi.başka var mı. kaç yıllık evlisin. ay ne çok soru sordum demi.

ben,m pc yine bozuldu hiç mi hiç gelemiyorum artık okudum yazdıklarınızı iyi buldum sizi:) benide merak ederseniz bende iiyim işte istanbula geldik gezmeye eşimin eğitimi vardı. bu akşam geri dönces işte. mektup gibi oldu he küçüklerin gözlerinden büyüklerinden ellerinden öperim:) tam oldu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…