• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

a aaaa neler olmuş burda benim pc bozuldu giremedim bir ay ama burası hiç ilerlememişki:52:
herkes iidir umarım minee neden yoksun asude neden yoksun??

baktım kimse yok bende girmedim valla ne yalan söyleyeyim :)) nasılsın şeymacım iyisindir inşallah

iyiyim şükür, bu bir ayda hayatımda hiç bi değişiklik olmadı. iş yok güç yok. tek değişiklik akşamları koşmaya başladık eşimle. sizleri özledim bilgisayarsızlık kötü oluomuş:) sen nasılsın ?

bizimde bir ara internet yoktu bende delirdim sürekli evde tek yapabildiğim internete girmek oluyodu zor vallahi :) iyiyiz çok şükür bizde de bir değişiklik yok hala aynı sistem devam :)

emir nasıl büyüdükçe rahatlıomu bari ? bu arada ankaraya gittim geldim ailemi gördüm bi güsel ohh çok özlemiştim kendime geldim:)

emir nasıl büyüdükçe rahatlıomu bari ? bu arada ankaraya gittim geldim ailemi gördüm bi güsel ohh çok özlemiştim kendime geldim:)
hoşgeldin iyi yapmışsın oh ne güzel :)) bende bi kendime gelebilsem :((
emir de büyüdükçe hiçbir rahatlık olmuyo sağolsun bir yere gittik mi burnumuzdan gelerek geri dönüyoruz babasına evde akşamları huzur vermiyo adam neredeyse 1 yıldır akşam eve geldi mi şöyle rahat bir koltuğa oturamıyor hala geceleri uyku yok yani anlayacağın çok fena inşallah ilerde düzelir diye umut ediyorum artık :)

selam arkidişlerimn

bende hastayım grip oldum. bahara geçmedi şükür ama geçengün rutin kontrole götürdüm dr çok zayıf buldu. bende yemiyor ne yapiyim dedim dr tahliller istedi kalp ekosu istedi, kafam o kadar kızmışki artık zayıf kelimesini duyduğum an içime şeytan kaçıyo sanki. hiçbir testi yaptırmadan geldim eve. sonra bir arkadaşım geldi kaldı bende bebeği vardı. bahar onu çok kıskandı o bebeği istemedi bizim evde. arkadaşın bebeğide cuk cuk biberon ağzında her dakika maması ağzında. olan benim çocuğuma oldu 2 kaşık yedirmeye alıştırmıştım oda bozuldu gitti. sonra ben uykusuzluktan hasta oldum. bide grip başlayınca sormayın gitsin. eve misafir almıyorum normalde doğudan geldi ablasına bana da gelmek istedi uzaktan geldi diye kabul ettim.bide sinirlerim bozuk arkadaşlar sebep yok. hasta oldum birde düzenimiz bozuldu ondan sanırım..
:43:

selam minecim geçmiş olsun takma kafana ya elbet kilo alacak büyüyünce neden kalp ekosu istedi onu anlamadım ne gerek varmış ki hastalığı halsizliği gelişim geriliği falan yoksa zayıf diye biliyorsun emirde çok zayıf doktorumuzda bize bir sürü yöntem denettirdiği halde yediremedik hiçbir zaman ama hiç kalp ekosu falan istemedi sadece kan ve idrar tahlili yaptırdı değerlerine baktı iyi dedi sende sadece onları yaptır bence ben bebekliğimde öyleymişim hatta öyleki doktor artık karnımdan organlarımı hissedermiş en sonunda demiş zafiyet geçirecek bi iğne yapılmış bana yani o derece bi tehlike yoksa niye bu kadar endişelendiriyo seni doktor biliyorum çok duymuşsundur bunu hatta sıkılmışsındır bunu duymaktan ama bir başka doktora götürsen tabi eğer bi halsizliği sıkıntısı varsa yoksa hiç canını sıkma bence bende o modelden var biliyorsun 22 aylık oldu hala zayıf ama sağlıklı çok şükür :))

Son düzenleme:
emir 2 yaşında düzelcek inşallah annesi :)
mine eğer sağlığında bi sorun yoksa zayıflığını bu kadar takma bence canım arkadaşım ki benim gördüğüm bahar gayet sağlıklı normal bi bebiş belki yapısı öyledir herkes bir değilki sen kendine dikkat et sen hasta olursan kim bakıcak ona kısır döngüye girersiniz allah korusun. moralini sıkı tutmaya çalış

inşallah şeymacım bende dua ediyorum ama çok takmıyorum sadece uykusuzluk bana çok koyuyo :(

zaten akşamları kendi babasına yapışıyo ama artık 1 2 saat uyu kalk o kadar kötü oluyorum ki gece kesintisiz uyumam lazım malesef :(

asude emdiği için gece seni özleyip uyanıyordur belkide :) benim kız gece acıkmıyor. dolayısıyla bazen hiç uyanmaz, bazen 1 kere sabaha karşı uyanır. benim miniş ishal oldu günde 4 kez mama yemez ama 4 kez kaka yapıyor. dişleri çıkıyor ondanmı acaba. dr gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım.

asudecim bu arada bizimle dışarıda görüşmeyi düşünüyormusun? seni ve emiri çok merak ediyorum.
zorlamakta istemiyorum ama şeyma ile çok iyi anlaşıyoruz sende katılabilirsin bize istersen.:69:

isterim bende görüşmeyi ama emirle inanılmaz zor bir durum emmeyi yaza bıraktırmayı düşünüyorum o zaman anneme bırakabilirim yoksa onunla oturmamız çok zor asla durduğu yerde duramıyo bir yere gitmek eziyet bize zaten bişey anlamıyoruz :) yazın inşallah olur minecim neden olmasın :))
ishal konusunda da eğer köpüklü ağır kokulu falan değilse düzelebilir dişten olabilir yapıyo bazen dişler öyle şeyler

Son düzenleme:
zıp zıp çocuklar hep bize mi denk gelmiş :) bahar da evde saniye durmaz geçenlerde şeymanın evine misafir olduk bahar ve ben. şeyma ve bahar o kadar iyi anlaştılar ki, hatta bahar orda kahvaltı mamasını hiç zorlanmadan yedi. çocuk inanılmaz uysallaştı. eve geldim bahar yine aynı bahar. bu şekilde alışacağız artık bizim yaşam tarzımız bu :1: bende bugün için doktora götürme kararı aldım. şimdi bu ishal, olmayan kilomuzuda kaybettirmesin bize. olur ya kilo kaybı olursa o zaman ben ne yaparım zaten 2 gr kuş benim kızım. ordanda kayınvalideme geçerim azcık orda dedikodu yapıyım havadisleri alıyım :27:
artık eve akşama dönerim sanırım. duracağını hiç sanmıyorum ama biraz bahara baktırıyım bir nefes almak benimde hakkım :84:

görüşürüz arkadaşlarım :70::38::38::38:

mine haberleri bizede getir canım doktor ve kayınvalide haberlerini:1:
evet asude inşallah yaz gelsinde ayarlada görüşelim çok isteriz ii söyledi mine.
bahar da iileşsin inşallah..

inşallah kızlar bende isterim sizinle tanışmayı burada o kadar çok şey paylaştıkki zaten kendime çok yakın hissediyorum sizi :16:
minecim ishal felaket kilo kaybı yapıyo emir de ne zaman olsa 1 kilo zayıflar muhakkak bencede doktor bi baksın bi ilaçla hemen geçer inşallah ishal mamalarından denersin olmazsa ah bu çocuklar bizi ne çok yoruyolar ama olmasalar olmaz :69: ben daha emiri birine hiç bırakamadım ne anneme ne eşime bırakıp bir yere gitmek hiç öyle birşey yapamadım :( havalar bi güzelleşsin bi anneme bırakmayı deneyeceğim bi hava alıp döneceğim nasıl bişey olacak bilmiyorum 22 aydır yapıştık oğlumla :))

Back
X