yok canım niye ters anlıyım. daha önce başka bir topikte akademi hastanesi hakkında görüşümü yazdığımda kendi dr undan vs bahsetmişti. nuri beyden memnunmuş ve hastanedende öyle. zaten ben farklı dra gitmiştim, hastaneyide usg ye artı para alıyorlar diye ve doğum ücretini sorup öğrenmek istediğimde gizlercesine söylemediler diye ve üstüne basa basa genel aneztezi istemediğimi epidural istediğimi söyleyince + 1500 tl fiyat çıkardıkları için sevmiyordum. bahar karnımdayken yanlış teşhis koyup, amniyosentez istemelerini ve gebeliği sonlardırmaya kalktıklarını saymıyorum bile. 4 ay gittim zaten o hastaneye sonra daha iyisini bulunca bıraktım o hastaneyi.
zıp zıp kızıma gelince tabiki farklı doktorlarada götürdüm farklı vitaminlerde denedim ama vitamin şurupları iştah açmak yerine gerçekten çocuğumu enerji topuna dönüştürüyor. zaten 2 dk yerinde durmuyor. şuan 7 aylık bebeklere bakıyorum daha yeni yeni dönmeye oturmaya başlamışlar benim kızım 5 aylık emeklemişti. büyüdükçe tutmak çok daha zorlaşıyor. inanılmaz enerjili bir çocuk. biraz büyüdüğünde hemen oyun grubuna götürcem fazla enerjisini atar belki. nörolojik gelişimi önde gidiyor diyorlar. ama sorun tabiki bunlar değil bütün gün evin içini turlamaktan, çiçekleri koparmaktan, çekmece karıştırmaktan acıktığı aklına bile gelmiyor.