Oralarda bi ev vardı bakmıştım yeni yapılmış dediler 3 er katlı 3 binaymış.Gelip bakamamıştımda telde konuşmuştuk adamla
yarın izmitteyim cuma günlerini çok seviyorum ya
çok özlüyorum memleketimi bugün hiçbir başlığa uymayan yazılarda izmit resimlerini gördüm varmı kocaeli gibisi die gördünüzmü
ayy ne bileyim en genç kadındoğumcu o kaydirigubbakcemile3
geçen gittiğimde diyomki cinsiyeti görünüyonmu dövcekti beni gız ne acele ediyon die
sempatik ama şakacı biri
burda iki tane doktora gittim tamammı ikiside nası resmi soru sormaya korkuyodum sanki silah zoruyla doktorluk yapıyolar ben ona değil o bana para ödüyo sanki
ama erkana gittiğim ilk gün sanki 10tane doğum yaptırtmış gibi muhabbet izmitli bikere canım kan çekiyo demek her horoz kendi çöplüğünde ötermiş o bana kızıyo ben ona kaydirigubbakcemile3
valla bizim civarda yok öyle bi ev ama dediğim gibi yenimahalle büyük bi yer ama ben sevmiyorum
Neden sevmiyosun canım.Ben hiç o taraflarda oturmadım da bilmiyorum çok.Ama dışardan bakınca sanki sakin bi yermiş gibi.
evin yukarısında meslek lisesi var bütün serserileri buraya toplamışlar sanki sürü gibi gezip tuhaf tuhaf bakıyolar çok rahatsız edici bişey zaten kuruçeşmenin serserileride hep burada çok tedirginim yani e birde kayınvalidemin çok yakınındayım uzak en iyisi
evin yukarısında meslek lisesi var bütün serserileri buraya toplamışlar sanki sürü gibi gezip tuhaf tuhaf bakıyolar çok rahatsız edici bişey zaten kuruçeşmenin serserileride hep burada çok tedirginim yani e birde kayınvalidemin çok yakınındayım uzak en iyisi
herkese merhaba iyi sohbetler...
Doğru canım haklısın.Ben hep kuruçeşme sanki deprem için sağlam.Biraz içerlerde deniz manzaralı evler sakin bi yer gibi düşünürdüm.Deprem olduğunda bizde şirintepede oturuyoduk da gelip geçerken bakardım hep.
orası şirintpe end meslek lisesi mi oluyor ? sanki biraz attım ama merak ettm
orası şirintpe end meslek lisesi mi oluyor ? sanki biraz attım ama merak ettm
yok canım ya burada evler hep tadilat görmüş depremden sonra
herkese merhaba iyi sohbetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?