• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Oralarda bi ev vardı bakmıştım yeni yapılmış dediler 3 er katlı 3 binaymış.Gelip bakamamıştımda telde konuşmuştuk adamla

valla bizim civarda yok öyle bi ev ama dediğim gibi yenimahalle büyük bi yer ama ben sevmiyorum

ayy ne bileyim en genç kadındoğumcu o kaydirigubbakcemile3
geçen gittiğimde diyomki cinsiyeti görünüyonmu dövcekti beni gız ne acele ediyon die
sempatik ama şakacı biri
burda iki tane doktora gittim tamammı ikiside nası resmi soru sormaya korkuyodum sanki silah zoruyla doktorluk yapıyolar ben ona değil o bana para ödüyo sanki
ama erkana gittiğim ilk gün sanki 10tane doğum yaptırtmış gibi muhabbet izmitli bikere canım kan çekiyo demek her horoz kendi çöplüğünde ötermiş o bana kızıyo ben ona kaydirigubbakcemile3

öyle ya sağolsun baya şakacı. herhalde türköz inşaat var ya onların bişeyleri oluyor diye düşündüm bende. bizim burda türköz düğün salonları flnda var. önünden geçtikçe hep aklıma geliyor. diğer 2 si yani silah zoruyla bakanların isimleri neydi onları da söyle de bilgimiz olsun.

Asudecim bende çok seviyorum ya heralde buralarda doğdum diye ama bizim taraf daha merkezi gibi ilk evimiz full deniz manzaralıydı çok güzeldi depremden sonra taşındık dünya bankasına orda duramadık evlendikten sonrada çarşıda oturdum 1 ay sonra eşim plajyolu diyince uçtum vallahi kendi evim kentkonutta ama gitmeye hiç niyetim yok buraları çok seviyorum :)))

Neden sevmiyosun canım.Ben hiç o taraflarda oturmadım da bilmiyorum çok.Ama dışardan bakınca sanki sakin bi yermiş gibi.

evin yukarısında meslek lisesi var bütün serserileri buraya toplamışlar sanki sürü gibi gezip tuhaf tuhaf bakıyolar çok rahatsız edici bişey zaten kuruçeşmenin serserileride hep burada çok tedirginim yani e birde kayınvalidemin çok yakınındayım uzak en iyisi

evin yukarısında meslek lisesi var bütün serserileri buraya toplamışlar sanki sürü gibi gezip tuhaf tuhaf bakıyolar çok rahatsız edici bişey zaten kuruçeşmenin serserileride hep burada çok tedirginim yani e birde kayınvalidemin çok yakınındayım uzak en iyisi

Doğru canım haklısın.Ben hep kuruçeşme sanki deprem için sağlam.Biraz içerlerde deniz manzaralı evler sakin bi yer gibi düşünürdüm.Deprem olduğunda bizde şirintepede oturuyoduk da gelip geçerken bakardım hep.

Büşracım bende yahya kaptanı çok seviyorum annemlerde orada zaten bekarlığım orada geçti yani plajyolunuda severim halamda kuzenimde orada oturuyolar

orası şirintpe end meslek lisesi mi oluyor ? sanki biraz attım ama merak ettm

Doğru canım haklısın.Ben hep kuruçeşme sanki deprem için sağlam.Biraz içerlerde deniz manzaralı evler sakin bi yer gibi düşünürdüm.Deprem olduğunda bizde şirintepede oturuyoduk da gelip geçerken bakardım hep.

yok canım ya burada evler hep tadilat görmüş depremden sonra

yok canım ya burada evler hep tadilat görmüş depremden sonra

Eskiden kalanlar öyledir .İnternette de öyle bi koyuyolar ki resimleri sanki saray yavrusu.Hatta bi ev vardı bulabilirsem resmini gönderirim sana.Ev güzeldi ama sanki sokak hiç yapılmamış gelmişti bana.Kaldı öyle.

diğer gittiklerim düzcede canım birine gittim tıp merkezi beğenmedim hiç allahtan ameliyat hanesi yokmuş özelde anlaşmalı yapıyomuş ameliyatlı 2000kendine sadece
sora başka bi doktora gittim oda suratsızın tekiydi ben üstümü toparlayana kadar kocama anlatıyolardı bişeler hadi güle güle ssk doktorları gibi bakıp ilaç yazanlar gibi
en sonunda dedik izmite geliyoz otobandan 50dk ya dedik hem memleketimizde doğsun hem adam gibi bi doktor olsun

Back
X