izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

bende bugün hep meyve ile geçiştirdim aynen.. ama sen yine de yazma olurmu buraya yemek isimlerini kötü oluyorumm kaydirigubbakcemile3
benim de eşim rejimde ben eşimin yediğinin 3 katı kadar yiyebilirim şuan ama 2 katı kdr yemeyi tercih ediyorum şimdilik adamın gözü korkmasın sırnaşık şey

evet kızlar e-bebeke gittim sitesinde her fiyattan her markadan ürün bulunuyor ama gittiğimde mesela araba koltuklarında hep en pahalılar vardı
ıslak mendilde bile paketi 11 lira ve üstü olanlar vardı birtane ucuz vardı oda dandik bişeydi dalin jhons baby falan yoktu
bebek mamasında bile hep özellikle en pahalı markalar vardı birkaç ucuz şeyi aralara serpiştirmişler
belki zamanla bir alternatif olabilir fiyatlarını makul seviyeye getirirse ki şuanda sinek avlıyor DD

evet sonbaharcım özdeller bebe sahibide eşimin arkdşydı şimdi hatırladım yol üstünde magzaları var ama izmit merkezdede öyle biyer olması gerek değilmi her marka her çeşit ürünleri var
valla canım çftlik mahallesinin bende adını biliyorum birtek kayınvalideme gidip dönüyoruz civarını çok bilmiyorum ama olgun petrol falan var oralarda

çiftlik yazlık falan oralar az daha izmite doğru galiba yanlış paylaşmış olmıyım ama ben öyle anımsadım yeniköyle gölcük arası sanırım.

herkes susmuş ben yemek yapmaya gittim ama yapmadım hazırladım bıraktım. yaparsam yerim çünkü az daha bekliyim ben sempatiksalakcinni

bu arada arkadaşlar belki görmüşsünüzdür konak hastanesi topiğinde eylülsarım nickli arkadaşımızın bi yazısı var bebeğini halil beye götürenler götürmeyi düşünenler ilgilenir belki ben hiç sevmem kendisini o ayrı yazısı şöyle:

'arkadaşlar ben 7 martda doğum yaptım ve bir kızım oldu malumunuz bütün bebeklerin doğumdan itibaren olmaları gereken aşıları vardır.doğumumdan sonra konak hastanesinin çocuk doktorlarından HALıL ARSLANKAYA ya gidiyorduk kızım için doğum sonrası ilk kontrolümüzü olduk ve bir ay sonra gelmemizi istedi kontrol için ve hepatit B aşısını olması için bizde iyi doktor diye dinledik ve olanlar oldu 7 nisan da randevumuz vardı ve gittik herşey iyi gidiyordu rutin kontrolumuz yapıldı ve HALıL ARSLANKAYA kendi elleriyle kızıma aşısını yaptı ve biz teşekkür edip çıktık arabada kızımı emzirdim ve evimize geldik o satten sonra kızımda bir uyku hali seyretti ve bu durum uyanması gereken zamanda devam edince uyandırmaya çalıştık uyanmadı hiç bir şekilde besleyemedim bu durumda panik oldum ve doktora ulaşmaya çalıştım defalarca cep telefonundan aramama rağmen açmadı daha sonra hastaneyi aradım nöbetçi çocuk doktoruyla görüştüm hastaneye gelin bi bakalım dedi bizde apartopar hastaneye gitmek için hazırlandık o esnada sayın HALıL ARSLANKAYA beni aramışsınız die geri aradı ve durumu anlatınca bu durum normal gitmeyin hastaneye dedi bizde tamam dedik kapattık ama hastaneye gittik hemen nöbetçi doktor gerekli tetkikleri yaparken hastane yönetimi doktor HALıL ARSLANKAYA ya ulaşmaya çalıştılar fakat beyfendi cep telefonunu kapatmış ev telefonuna cevap vermiyor hiç bir şekilde kimse ulaşamdı benim kızım onun yaptığı aşı yüzünden tam 11 saat baygın halde kaldı şimdi hakkımı yasal yollardan arayacağım fakat size bunu anlatmamın sebebi sizinde canınız yanmasın bu hastane gerçekden çok ii ama bu doktor orda çalışmayı hak etmiyor hastane yönetimi doktor hakkında soruşturma başlattı bu olay karşısında...'

bende hamileliğim ilk aylarında konakta bir doktora gitmiştim tam bir okumuş eşekti. sonra akademiye geçtim. sonra ordada başka şeyler oldu en sonunda konakta erkan beyi buldumda rahatladım. ve bunu okumamda çok iyi oldu teşekkürler asude.

rica ederim o da herkes bilsin istemiş onun için paylaştım hani insan hata yapar ama bu adam çok patavatsız bi insan bence kız gecearadık sizi deyinceben gece kaparım telefonumu demiş bi başka kişiye beni gecede arayabilirsiniz demiş bizede demişti

halil beyden herkes şikayetçi kızlar
bende bir daha dogum yaparsam erkan beye gitmeyi düşünüyorum
ben tavsiye üzerine ayşegül gürlere gittim doğum hastanesinin doktoru
her ay muaynanesine gittim nstleri kocaeli tıpta çektirdim
özele gitseydim daha ucuza malolurdu ve adam gibide ilgilenirdiler heralde
son ana kadar hep ilgili gibi davrandı ayşegül hanım ama en son hastaneye gittiğimde yoktu aradım hiç ilgilenmedi eşim konağa geçelim dedi ordan bi doktor buluruz son andada doktor değişmek benim işime gelmedi hamile psikolojisi işte bu doktora iyi kötü alıştım kalsın dedim
neyseki amlytm çok iyi geçti
ama ne eşim birdaha o kadına gidelim der ne de ben sırf para dertleri özel muaynanesinde 9 ay canım cicim ama son 10 gunde hiç umursamadı ve günüm geçtiği halde oyaladı beni açılma var normalsin herşey yolunda diye
ha birde ilkten başka doktora gitmiştim o 1 ay içinde 2 sefer gidince ilkinde para alıyordu digerinde almıyordu ama ayşegül hanım öyle değildi

Büşracım çok memnun olanlar var ya halil beyden mesela herkes erkan beyden çok memnun ama benim birkaç hastasına gördüğüm tavrı hiç hoş değildi bende gülçin hanımdan memnundum hiç beğenmeyenler var benim doğumumu kazım bey yaptı çok iyi bi doktor kesinlikle ama çok unutkan rahatsızlığından dolayı yani herkesin beklentisi farklı o yüzden umarım herkes gittiği doktordan memnun olur kimse sorun yaşamaz inşallah doktor çok önemli gerçekten heleki söz konusu bebeklerimizse ben oğlumu suat gürkan a götürüyorum çok memnunum çok şükür hep böyle devam eder inşallah

hoşgeldin sezen kimsecikler yok ortalıkta ben sana herkes adına hoşgeldin diyeyim

hoşgeldin ozebus şimdilik sana en yakın yeniköyden var. karamürsel tarafından hiç gelen olmadı ama topic açılalı daha 2 gün oldu. gelenler olur diye umut ediyorum daha yeterince kişiye haber veremedik ..

saol canım davetın ıcın...
olsun ızmıtın her yerı kabull :)))
ben suan elazıgdayım ama aılem kayınvaldemler ızmıtte...
kokusunu ozledım ızmıtımın...
hazıranda kısmetse ordayım bır de doğumda :)))
Ogleden sonraları okuldayım ugrayamayacagım topıge cok fazla ama fırsatları degerlendırırım :)))
hepınızı opuyorummm

ooo kızlarr topiğimiz büyümüş artık sayfalar yetişmicek hal gelmiş ne güzeel demekki baya kocaelili varmışta habarımız yokmuş geçmişi pek okuyamadım bende yerimi yurdumu çok seviyorm başka yere taşınsam duramam galiba alışmış buralaara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…